En liten pojke!!!

Igår var vi på det efterlängtade ultraljud nr 2 som vi bokat i Torneå. Vi fick se vår älskade lilla plutt som visade sig vara en liten pojke. Det blir alltså ingen liten flicka som vi trodde.

Pappa/morfar är lycklig. Nu får han äntligen köpa sin efterlängtade bilbana och sitt hockeyspel om några år förhoppningsvis.. Haha. Han som bara fått flickor har väntat länge efter en pojke i familjen och allt vad det innebär. ;)

Efter första ultraljudet blev allt mycket verkligare och det var en lättnad att se att allt såg bra ut. Vi var såå lyckliga. Igår fick vi uppleva samma känslor igen, fast den här gången kändes det ännu mer fantastiskt. Lill killen 1väger  1,5 kg och andas själv. Han skulle överleva om han trots allt skulle vilja komma ut redan nu, vilket känns väldigt tryggt. Klart att allt kan hända, men man kan inte oroa sig för allt. Hon kollade massor med små saker under ul bland annat tecken på kromosofel/downs syndrom, gomspalt m.m. Allt såg bra ut och han verkade frisk och kry vår lilla palt :).

Från början av ultraljudet låg han med ansiktet emot ryggraden, men vände sig efter en stund så att vi fick se lill näsan, hakan, kinderna. Ja hela ansiktet. Efter en stund somnade han, men vaknade när jag hostade och visade oss då en gäsp. Ja, det var väldigt härligt att se.

Vi invarderade Ikea innan det var dags för ul. Så nu är det fullt upp med den underbara Ikeamonteringen :)
Det blev bland annat ett skötbord och några möbler till badrummet. Nu tänker ni som varit hos oss "Men herreguuuud, möbler till badrummet, hur rymmer ni det???". Haha.. Ja, vi har en väldigt liten toa, men nu är det dags att ta vara på varenda liten vrå som kan anvädas till förvaring ;). Det blir nog bra.

Bästaste syster yster var också med oss igår. Så nu har hon också träffat lillen :)

Ikväll blir det en god lördagsmiddag. Sen är planerna att mysa på här hemma och att vinna lite pengar på V75.

På fredag är det dags för tenta igen, det känns som det brukar kännas. Vi säger inte mer än så om den saken. 

Vill skicka några styrke kramar till Josefin som opererats. Hoppas du mår bra efter omständigheterna. Kramar från oss.. 


 

Nyheter

Hallå där!

Nu ni, nu är det dags för en liten blogg.

Jag ska börja med att berätta att jag från och med 2010-12-21 har en fast anställning på 100%. Det kom verkligen som en perfekt julklapp. Hade inte kunnat komma i någon bättre tid än nu. Jag slipper alltså oroa mig för att gå arbetslös efter mammaledigheten, får bättre föräldrapenning m.m... Toppen känns det.

Julen har vi spenderat hemma i lilla Kramfors. Det var en lugn och skön ledighet med många fina klappar. Vi har bland annat invigt Kramfors bowlinghall. Mammsen fyllde ju år, så då blev det en bowlingkväll. Jätte fint hade de gjort i hallen och kul var det.

Och helt plötsligt är det 2011 =)
Ja, det känns verkligen som att 2010 har gått jätte snabbt. Tycker att jag nyss tog examen, men det är alltså precis ett år sedan snart. 2010 har varit ett bra år, men 2011 kommer att bli ännu bättre.

Vi firade in det nya året med trerättersmiddag här hemma hos oss. Förutom jag och Daniel var det tre par till och vi hade en riktigt bra nyårsafton med fyrverkerier, god mat, bra sällskap och allt vad en nyårsafton innebär.

Lilla pyret i magen lever loppan och verkar må fin fint. På fredag ska vi ta en tur till Haparanda och Ikea för lite shopping. I samma veva har vi ett bokat besök i Torneå för att göra ett extra ul. Förhoppningsvis får vi då veta om det är en liten flicka i magen eller inte. Tack Teres för Tipset!

Förkyld har jag blivit också, har hostat mig igenom halva natten. Andra halvan har jag ägnat till att gå & kissa.. Ja, herregud. Helt plötsligt måste jag kliva upp tre gånger per natt för att kissa. Så, mycket sömn har det inte blivit. Är hemma från jobbet idag, men har ändå varit uppe sen 05.45. Hoppas kunna orka med lite nytta idag trots allt. Måste fördjupa mig i försäkringskassan än en gång. Jag blir inte klok på detta.

Nä, nu är det dags för lite kaffe.

Ha en bra dag!