Bloggtorka

Ja, nu var den här igen.. Den där bloggtorkan...

Men det är väl dags att jag skriver lite iaf =)

Den efterlängtade lördagen blev toppen och nu slipper jag ensamheten här hemma. Underbart! ;)

Brudarna har nu åkt till Norge. Roligt för dom, men trist för oss som saknar dom. :)

Idag har vi avklarat ännu en examinationsuppgift. Så... Check!

Nä hörre ni ni.. Bloggtorka var ordet..

Vi hörs!

LÖRDAG!!!

JAaa, nu är denna efterlängtade lördag äntligen här.

Vaknade halv åtta imorse pigg och glad. Bara några minuter efter att jag vaknat ringde Daniel. Dom var framme i stockholm. Sköööönt att de äntligen landat hemma i trygga sverige :)

Jag har just varit ute på en lång skön morgonprom. Ska hoppa in i dushen snart, sen tänkte jag hinna med en sväng in till stan innan jag hämtar min söta på kallax.

Ikväll blir det fest hos Johanna. En sedan länge planerad fest som vi laddat för o veckor. Kul kul!

Nä, nu duschen.

KRAM!

Musik är livet!

Ja, hörrenini... VAD vore livet utan musik?!

Fruktansvärt tyst och trist. Jag hade nog inte överlevt.. =)

Jag sitter här med en god kopp te och lyssnar på BRA musik.. Tänkte bränna en skiva att ha i bilen, men då hittar jag inga skivor. Typiskt.. Måste köpa imorrn, så d så.

Jobbet idag har gått fint. Imorrn ska vi träffas i skolan för att få lite mer koll på uppsatsen vi håller med. Sen ska jag möta Annelie på stan o vi ska handla lite.

På kvällskvisten vet jag inte vad som händer. Ska nog bara vara hemma och fixa o dona. Det är stööökigt här nu igen.. Men med bra musik, så är det lätt fixat. Så, där har vi det igen.. VAD vore livet utan musik?!

Bäst just nu är:
Amy mc Donald - This Is Time
Abalone Dots - Long Lonely Road
Jack  Johnson - Better Together
John Mayer - My Stupid Mouth

Oj, det blev många bäst just nu ;)

Nä, om man skulle ta tag i disken kanske..

Tack och hej!



Nu så..

Ja, nu är jag hemma från denna dags alla uppdrag...

Klockan ringde så där aaas tidigt imorse igen.. Ojojojjj va jobbigt d är att kliva upp nu. Förra veckan var jag ju så pigg på mornarna och d var så skönt.. Men, nu.. Ja, nu är det en pers.

Var i skolan vid åtta imorse. Vi var klara ganska tidigt, så d var skönt. Jag hann vara hemma ett bra tag innan jag började jobba halv tre. Skönt.

Vi började med en cykeltur.. Sedan flöt kvällen på med middagslagning, pusselbyggnade, dataspel och sångstund.. Haha.. ja, nu trallar jag på elektic banana band.. "Jag vill att tomten ger mig bara hårda paket... trallallallaaa" Ja, julmusiken ska börjas i tid.. Men.. Nån måtta får d väl vara.. :D

Nu är lördagen ännu närmare och jag lääängtar!! ;)

PUSS

Goooomorron gomorron gomorron.

Trött som tusan när klockan ringde vid sex imorse. Med en stor gäsp snoozade jag, vände mig om och sov vidare. Vid sju pallrade jag mig upp. Den där planerade promenaden runt sjön byttes ut mot en mindre lång sträcka ist. :)

Jag köpte ju ett skpå till barummet för ett tag sen. Detta har texten "Wake up it´s a beautiful morning" på glasdörren. Imorse när jag gick in i badrummet kände jag bara.. Men, flytta på dig och låt mig vaaaaaa... Haha.. inte lätt med morgonhumöret ibland.

Nu sitter jag och kämpar med min frukost.. Fy, ibland är det riktigt jobbigt att äta på morgonen. Det lixom...
"Växer i käften".

Jaja, nån måtta får det väl vara på gnällandet. Jag blev trots allt pigg tillslut och filtallriken är snart tom. Haha..

Nu ska jag snart bege mig mot tuna till Emma. Idag är det dags att fixa exuppg 3. Så om några timmar eller några dagar så kan vi nog säga check för den. :)

Ett litet missförstånd hade tydligen skett, så nu måste vi göra om en uppgift som vi redan gjort... Menåååååå... Jaja, tur att vi är så bra, så att det blir en lätt match.. Hahaha..

Nä, nu lite kaffe.

Puss!


Tiden går fort

Ja det gör den verkligen.. För precis ett halvår sedan var allt inte riktigt som nu. Men nu har ett halvår gått och allt är som det är. Helt underbart. Det är bara dags för dig att komma hem från denna semester som känns som en evighet lång. Men den som väntar på nått gott... På lördag har jag äntligen väntat klart. Jag längtar som bara den! :)

Min helg har som sagt gått åt till att jobba på det underbara willys. Mmm... oh, yess.
Jobbhelgen är över och det känns skönt.

När jag kom hem från jobbet letade jag fram ett recept. Gick till coop och inhandlade lite ingredienser som fattades och nu sitter jag här med nybakta blåbärsmuffins. Mums. Har dock inte smakat på dem än, det får vänta till en annan dag.

Min tanke var att jag skulle vara ekonomisk och baka nått matbröd, men... Äsch, det kändes tråkigt. Så det fick bli muffins ist. Så nu har jag kanske gott fika att bjuda på när ni hälsar på om ni har tur:)

Tänkte lägga in en fin muffinsbild här, men det fungerar icke..

Tack o hej!

Pigg som en lärka

Ja, idag är jag verkligen pigg som en liten lärka.
Vaknade vid sju imorse och kände mig helt utvilad. Skönt, men det var väl ändå lite vääl tidigt att stiga upp på lördag morgon =). Jag låg kvar o såg lite tv till halv nio när jag klev upp och kokade mig en god kopp kaffe. Gick på en långpromenad i det härliga höstvädret och var hemma igen vid tio. Diskade och poade på lite här hemma, sen en dusch och nu sitter jag här och har just ätit upp min gröttallrik. En väldigt lugn och skön morgon med andra ord.

Kul att träffa Anna igår, d var längesen. Middagen blev god den me:). Lite senare kom även Mia förbi så d blev en kväll full av tjejsnack :) . Mycket trevligt!

Nu ska jag snart bege mig till willys. Jobbar 12-21 idag, så det börjar bli dags.

STORT GRATTIS TILL JOSEFIN OCH HENNES NYA JOBB!!!

Puss & Hej!


Fria fredag.


Fredag idag och en fri fredag känns det som. Jag har redan hunnit jobba mina timmar för dagen, städat lite och prommat. Skönt!

Nu sitter jag o klurar på om jag ska ta mig in till stan en sväng innan jag möter upp Anna för lite handling. Efter vi avklarat handlingen blir det nog en god middag och surr. Vi har nog endel att ta igen när det var så längesen vi sågs, så det blir en bra kväll tror jag.

Jag saknar min syster yster. Vill ju bo nära henne, men gör jag d då?! Nääää.. Inte bra.

Till veckan ska mamma mia bion äntligen bli sedd. Som jag har väntat!

:)

Håhåjajaa

Mm.. Håhåååjajaa.. Så känns d nu :)

Jobbade 7-15 idag, sen direkt till emma för lite plugg. Ville fick följa med, men något bra pluggstöd var ingen av hundarna måste jag säga. Fast dom skötte sig bra :) Stackars emmas söta lilla plutt vovve. Han blev nog helt less på yrvädret ville som kom dit o åt upp hans mat. Busa ville han ju göra oxå och det är det inte alla som vill ;)
 
Vi pluggade på och funderade ut en hel del, så nu är vi kanske liiite klokare. Det här kommer gå galant.
Husliga ems hade bakat gott bröd och bullar som vi smaskade på innan plugget. Inte illa.. :)

Nina ville titta förbi ikväll, men det hann vi inte med.. Synd :(
Hoppas vi kan hinna med d till veckan ist. Jag saknar ju min lilla stjärna.

Anna skulle oxå komma förbi i veckan, men vad häääänder med tiden. Den bara spriinger iväg. Man måste "boka" in en tid för att man ska hinna med alla småsaker man vill göra verkar det som.. HÅhååjajaaa, som sagt... :)

Nu har jag äntligen satt mig ner efter dagens alla måsten. SKÖNT. Nu ska jag dricka mitt goda blåbärs te, sen lägga mig och läsa en stund innan jag somnar.

Tiiidig morgon imorrn igen..

Kram.

Goddagens!


Jag vaknade tidigt imorse (före sju). Alltså... Nå äre väl typiskt. När man väl har tid att sova ut, då vaknar man av sig själv och är uppe me tuppen. Fast när man är pigg är det iofs ganska skönt. :)

Idag ska jag jobba 13.30-21.30. Toppen! Jag måste nog vara en underbar vikarie just nu. Skolan känns för tillfället lugn, så när de ringer o frågar om jag kan jobba låter det typ såhär.
 
-Ja, hej det är kalle från jobbet.
-Heeeej!
-Kan du jobba imorrn?
-Ja, gääärna. Vilken tid?
-13.30-21.30.
-Ja, d blir jätte bra.
-Fint då syns vi imorrn.
-Japp, d gör vi.
 
Haha, annars är det ofta krångrel med att tiderna inte passar osv... Men nu för en gångs skull kunde jag säga ja utan tvekan eller fundering. Härligt.

Imorrn ska jag & Emma laga lunch och plugga. Dogsen ska oxå få vara med, så slipper någon av dem vara ensam hemma. Perfekt!

På torsdag ska vi kanske till alvik och titta till Susanne och Kristina över en lunch.. :))

Nu ska jag ta mig ut i den friska luften innan jag hopprs in i en skön dusch.

Ha en bra dag alla friends.

Kram kram.

Myskväll, men du då?




Det är alldeles mörkt utanför fönstren, sådär mörkt så att mysfaktorn inne höjs ganska många snäpp ni vet ;)
Jag sitter här med massor av tända ljus och en god kopp te. Men något saknas...


Måndag.


Svisch sa d, så var helgen över igen..

Det blev en lugn mycket trevlig helg. På fredag var jag hos Nina på kalas. Hon hade pysslat på som tusan med sitt födelsedagskalas. Oj, så gott fika hon hade bakat :). Hennes mage växer så det knakar. Hon är så vacker med den lilla kulan. Stor kram till dig vännen!

När jag kom hem från kalaset slutförde jag min städning som jag påbörjade tidigare på dagen. Strök gardiner och satte upp i de nyputsade fönstren. Så jag somnade i en skinande ren lägenhet. 

På lördagmorgon började jag med en skön promenad i höstvädret. Sen tog jag bilen och for till storheden och gick i affärer.. När jag var klar där väntade jag på att Mia skulle sluta jobbet. Hämtade upp henne och vi for till kvantum och handlade lite av varje till våran planerade "vin" kväll. Vi lagade god mat och surrade hela kvällen lång. Vinet var gott gott..  Johanna kom oxå förbi och hängde gäng med oss. Vi var i valet och kvalet om vi skulle ta oss ut eller inte.. Men eftersom att jag skulle jobba 10-21 på söndag, så stannade vi hemma, vilket var vääldigt skönt i efterhand. Vi sparar krafterna till nästa fest ist.. :)

På söndag jobbade jag som sagt en lååång dag. For hem och tog ville på en prom så att han slapp vara själv så länge. Efter jobbet gick jag och hyrde en film som jag länge velat se. P.S. I LOVE YOU var det och den var GRYM!

Så, idag är det måndag och jag tog mig en skön sovmorron. Vaknade vid 9 tiden och tog en prom, sen har jag suttit och klurat lite på uppsatsen jag och Emma ska skriva. Annelie kom förbi och drack lite kaffe och följde sedan på en prommis. Riktigt fint höstväder är det idag oxå, mm jag gillar hösten. 

Ja, hösten är härligt.. Frisk skön luft är det ute och man får tända ljus och bara mysa på inne de mörka höstkvällarna. 

Nu har du varit borta lite mer än en vecka. Jag saknar dig helt galet mycket, nu är det dags att komma hem tycker jag.



.   

Vardag igen...


Ja, då var vardagen tillbaka igen. Skolan, helgjobbet och allt annat som tillhör vardagen. Jag trivs ganska bra och tycker det är ganska skönt. Nog för att jag redan efter första skoldagen kände mig tok less.. ;) Men nu efter några fler dagar känns det bättre. Kursen känns intressant och nästan lite rolig tillome.. :)

Jag och Emma satt och gjorde vårat första utkast till uppsatsen igår, så nu idag känner jag mig riktigt ledig faktiskt. Jag  vaknade 07.30 alldeles av mig själv. Sitter här med lite kaffe och bloggar och ser nyhetsmorgon. Riktigt mysigt. :)


Snart ska jag gå ner i tvättstugan och starta en tvättmaskin och sen möta Johanna för en prom runt sjön. Skönt.

Senare idag har jag tänkt putsa fönster, byta gardiner och städa ordentligt. Får se hur det blir med den saken.. Nina fyller år idag oxå, så ikväll ska jag till henne på kalas. .Grattis gumman.

Kram!

Skönhetslördag :)

Jobbet idag på willys gick fint. Allt sitter lixom i ryggmärgen. När man väl sätter sig där i kassan så kommer alla nummer och koder automatiskt. Skönt.

Jag for hem på lunchen och gick ut me Ville. Nu när jag är själv med han förstår jag Dannes "pöffsighet" mer än nånsin. Han känns som mitt lilla barn. Vad jag än ska göra så tänker jag på han och planerar så att han ska ha det som en kung ;). Han har fått nya roliga leksaker, godis och alltmöjligt.. Hihi.. :)

När jag kom hem från jobbet var det fina vädret fortfarande kvar. Tuur..  :). Det blev en långprom, fotbad, ansiktsmask och sist men inte minst unnade jag mig en solning. En riktig skönhetskväll med andra ord.

Nu sitter jag här och bloggar. Ska se om jag hittar nån bra film här på datorn att kika på innan jag somnar.

Imorrn blir det jobb igen och på måndag skola..

Puss o hej!

Solo...


Hej hå!

Nu är jag Solo solo här hemma. Fast jag har ju Ville, så egentligen är jag ju inte alls solo. Igår skjutsade jag Danne till Kallax. Han flög till Stockholm o imorse började resan mot USA och LasVegas. Allt började lite rörigt, klantarna på Kallax hade satt hans väska på utrikes bandet, så den var nära att komma till grekland.. Men d löste sig och han hade fått sin väska imorse och kunde sätta sig på flyget med väskan incheckad. Tur då! :)
Om jag har räknat dessa timmar rätt så är dom efter 10timmar nu i New York i väntan på sista flyget Oj, så härligt de kommer att ha det där borta. Liiite avis är jag allt. :)

Idag tog jag sovmorron, sen en skön höstprom och en god frukost. Annelie kom hit efter jobbet och vi for till storheden en sväng. En ganska lång sväng blev det, men d var en mysig dag. Jag tänkte ju handla lite roliga saker jag sett på mique, men... Nähä, inte fanns d nån sån affär på storheden inte. Det var tydligen ett tag sen jag var där, för sist fanns den minsann där.. Haha.. Jaja, jag får väl ta en stadstur och uträtta mina småköp ist.

Imorrn och på söndag ska jag jobba på willys. Shit... nu var det sådär längesen igen, men d ska nog gå bra. Känns kul.

Nu sitter jag här på soffsängen :) och ser sing a long o smaskar på lite popcorn. Riktigt mysigt har vi d jag o William :)

Annelie o Malin skulle ha en singstar kväll ikväll. Tänkte titta förbi, men vettit tusan om jag ids. Blev slööööö som tusan. Jag tar nog en prom och försöker somna tidigt så att jag orkar upp tidigt imorrn ist.

Hoppas ni har en bra fredag kväll!

Utvilad

Oj, så skönt det är att äntligen vara lite ledig. Hela denna sommars jobbande har tärt på kroppen. Nog för att jag har ett roligt jobb som jag trivs med, men lite psykiskt jobbigt blir det ibland. Sen känns det ju lite extra såklart när de flesta friends har haft semester titt som tätt oxå.

Mitt besök i Kramfors gjorde susen för kropp och själ. Jag vilade verkligen upp mig ordentligt. Tydligen riktigt ordentligt, för igår vaknade jag före Dannes väckarklocka och var pigg som tusan. Han börjar alltså jobba 06.00, så jag erkänner att det var lite vääääl tidigt =). Men pigg o glad var jag, så 06.30 var jag ute på en promenad och inte blev jag trött senare heller. Nej, jag var i full gång hela dagen. Skönt att känna sig utvilad, det var ett tag sen. 

Daniel åker ju imorrn, så ikväll blir det mys som jag ska leva på i tre hela veckor. D n i! ;)

Nu ska jag ta mig in till stan för att fixa några ärenden.

tjipp o hej från en pigg tjej!

Uppe mé tuppen!

Gomorron gomorron!


Nu är jag hemma igen efter min lilla kramfors tripp. Allt har varit jätte bra och mysigt och som vanligt lika jobbigt att åka hem. Det verkar bli värre o värre för varje år och varje gång jag åker tillbaka känner jag att jag bor på tok för långt bort från alla där hemma.. :(

Nog om det. Jag har saknat min söta grymt mycket där hemma. Men luuuugn lixom.. Jag har ju bara varit borta 4-5 dagar och på torsdag åker Daniel o är borta 3 VECKOR!!! Hur ska jag då överleva om jag saknar så hääär mycket på inte ens EN vecka ;). Jaja, det går fint. Jag har ju go Ville här hemma, så vi ska ta hand om varandra och hålla ställningarna dessa veckor. Hurtiga ska vi vara med många långa sköna promenader. Det blir bra. Lite distans till varandra är bra tror jag. Att lixom få känna att man saknar gör att man uppskattar det man har så mycket mer. 

På måndag börjar skolan oxå, så nu är hösten defenitivt här. Härligt!

Jag delar med mig av några höst bilder från stugan. 

    

Pappsen tog en sväng ut i skogen för att hitta lite fina kantareller.




Jag & farmor tog en mysig prom i skogen vi med.  Våran plan var INTE att plocka svamp, men vips stod det några gula fina kantareller där ocj tittade på oss, så vi kunde inte motstå. Huvan på jackan fick agera svampkorg. ;)

    

Sådär, nu ska jag fortsätta denna tisdag. Ha en bra dag mina vänner.

PUSS!