Bloggsvacka..

Ja, bloggsvacka är precis vad jag har. Varken motivation eller lust till att blogga finns. Så... Jag skippar det för ett tag, Då vet ni!

Puss.

Lillfredag?


Onsdag brukar man vad jag vet kalla lillördag, så då borde väl tisdag vara lillfredag. Eller?!?!

Vi har iaf lillfredag idag, så d så.. ;)

Jag slutade 13 idag och imorrn är både jag o Danne ledig, vilken lycka! Det händet sååå sällan, så d ska bli mys. Vi har just varit på storheden och stor handlat. Eller, jag är ju tyvärr pank som en kyrkråtta, så... Danne har storhandlat.. ;)
Nya mattor, massor med mat och lite system varor.. :)

Nu ska vi laga en god "fredags" middag, dricka lite vin och ha en mysig kväll.

Livet är så härligt just nu. Kär & galen! ;)

Trivs jätte bra på jobbet gör jag oxå.

Lycka!!

Lördag!!!

Tjipp! :)


Ojoj, vad lugnt det var på jobbet igår kväll. Jag fick smita hem redan före 21 fast jag skulle jobbat till 22. Heeelt underbart. Jag promenerade hem, fräschade till mig en aning och for in till stan. Plutt Danne hade lämnat bilen, så att jag slapp gå. Det blev inte riktigt som det var tänkt från början, men vi hamnade iaf på färjan tillsist precis så som det var tänkt. Jag agerade chaffis, så jag var nykter och skötsam. Det var en helt ok kväll.. Fast, mitt humör var väl inte på topp direkt.. jaja, så är det ibland. Förlåt mig! ;)

Idag jobbar jag 14-22, så jag har sovit ut ordentligt..  Efter jobbet händer det nog inte så mkt tror jag. Vi får väl se.

ÅÅåå, va jag är less på att det är så långt hem till Kramfors. Jag saknar min älskade syster yster och hela familjen helt sjukt mycket ibland. NU tillexempel. Jag hade velat åka dit en sväng efter jobbet eller en helg. Jag vill att vi alla bor i samma stad helt enkelt... HUR ska jag kunna få den önskan uppfylld... Hmmm.. omöjligt.. jaja, jag får väl gilla läget och ta upp telefonen ist. Ska ringa syster idag när jag går till jobbet..
 
Nu är det slut svamlat!

Puss o heeeeeej!  


Check!

Igår var vi i gamläggan o flyttstädade. Therese, jag o thereses mor putsade och fejade i två timmar. Fort var det gjort, och det känns sååå himla skönt att det äntligen är gjort. Nu är hela flyttprocessen med allt vad det innebär klar. Kändes jätte skönt att somna och veta att tillome nycklarna är lämnade. Nu finns inget mer som behövs fixas med den saken. Så.. Flyttstädning - Check! :)

Fast... Samtidigt som allt känns så underbart bra, så var det såklart en lite separationsångest när jag tog bort min kära nyckel från knippan... Kombotiden och allt som hör därtill har ju varit underbar den me. Vi har haft galet mycket kul i denna kära lägga. Många fina minnen finns kvar från den tiden. Tuur då för minnen.
Komboliv - Check! :)

Sambolivet är inte dumt d heller. Verkligen inte. Tänk att få bo med den bästa och finaste av alla. Inte dumt alls vill jag lova. Inte konstigt att jag trivs bättre än fisken i vattnet ;)

Idag har jag sovmorron deluxe. Börjar inte förrän 13. Jobbar kväll nu ända till tisdag. Har kännt mig liiiite bitter över detta eftersom att jag blivit så bortskämd med att sluta tidigt. Men det är ju galet skönt att få sova ut oxå, så.. nu gillar jag läget för jag får ju sovmorron heeeela långa helgen.

Nu måste jag lägga på ett litet kol, så att jag hinner me allt jag vill innan jobbet.

Vi hörs!

Regniga onsdag

Jag härmar Therese med rubriken idag.. Hon hade den förra onsdagen tror jag bestämt.. Detta måste alltså innebära att denna sommars onsdagar är förbannat regniga.. ORKA!!

Men, men.. Man får väl trösta sig med att man får en massa vettigt gjort när man inte kan tillbringa tiden ute i solen. Igår var jag nere i källarn och rotade bland alla mina skolböcker som jag inte längre behöver. Kom fram till att jag hade 30 st som jag nu ska sälja. Har suttit ett bra tag framför datorn nu och lagt in alla på
kurslitteratur.se, så behöver ni några billiga begagnade böcker, så kolla där vettja.. mkt bra.. :)

Tog en prommis med Ville i regnet imorse, tack o lov att det finns regn kläder. Riktigt mysigt var det att ara ute. FRISKT och skönt! :)

Mamma!! Det är ingen färja vi åker utan ett uteställe som kallas färjan!. hahahaaa, du gav mig ett gott skratt! ;)

Nu ska jag fundera ut en god middag till min söta kommer hem senare!



Puss!

Snabbis

Yes, nu blir det en liten snabb blogg. Var ett tag sen nu igen. Men jag har helt enkelt inte tid o lust att blogga hela tiden. Vill ni veta hur jag har det så.. RING ist.. ;)

Jag har just kommit från jobbet och imorrn är jag ledig, så det känns riktigt skönt. Sitter och är hungrig och väntar på lite mat. Pyttipanna närmare bestämt.. :) Mmmmmums..

Jag har hört att det är marknad i stan nu. Mysigt. Jag ska försöka övertala Danne att följa med på en prom in till stan sen o kika lite. Men kika bara kika :)

Pratade med mamma i Norge idag.. hon verkar fortfarande ha det bra bra.. Kul att höra.. Kram till dig mamms!

Nu... MAT!

Hej hopp!

Härliga tider...


En galet trött Maria har jag varit d sista dagarna..

Vi hamnade ju på färjan i lördags och det slutade såklart med en sen kväll/natt iaf. Sov några timmar, sen jobbade jag 9-19. Efter det skjutsade jag Danne, Mattias och Ville in till stan, sen for jag & Mia till Ica Maxi och handlade.. For hem, packade upp varorna och pysslade lite innan jag hämtade Daniel o Ville i stan igen. Vi svamlade och surrade bort några timmar, så det blev ännu en sen kväll...
 
På Måndag när det var dags att kliva upp var det inte lätt.. Sov in i det sista och tog bilen till jobbet. När jag kom hem stooorstädade vi och tvättade, lagade middag och sen var det gonatt för mig.. hahaha.. En slagen hjälte.. :D Somnade och vaknade vid 21 tiden, vi slog på en film... Meeeen.. Ja, det var ju dömt att misslyckas. Efter sådär en kvart hade jag slocknat och vaknade så fint  när filmen var slut för att krypa ner under täcket och sova som en stock till halv åtta imorse. Så jag tog bilen igen, jag börjar ju lixom åtta.. :)  Tuuuur då att min darling är ledig och sover länge. Han skulle nog knappt märka att jag "snott" bilen om jag inte sa nått.. ;)

Så idag efter jobbet var det dags att ta itu med det sista i gamläggan. Vi hyrde ett släp, for ooch hämta nycklar osv till förrådet och lastade i och ur i värmen.. Det är inte lätt med en människa som vill ha det nå jäääävulskt organisrat och planerat. Ordning och reda i förrådet och en annan som helst av allt skulle vilja kasta in kartongerna i ett naffs. Allt för att "bli klar med skiten" ;P.... ojojjj... Men klara blev vi tillslut och jag fick precis så ordningsamt och organiserat i förrådet som jag ville ha. Nu vet jag preciiis var jag har allt. Innan vi for hem körde vi lite saker till kronan... Härliga tider! :)

Sen blev det middag och fix här hemma. Danne tog med Ville och for med Jouni och fiskade, så jag har pysslat på här hemma i min ensamhet hela kvällen. Ganska skönt faktiskt, riktigt mysigt har jag haft det.. Det är så fint så fint här i vårat lilla hem nu ska ni veta.. :)

Imorrn blir det jobb igen, sen häng på kvällskvisten med Mia mf.. Hoppas det är finfint väder även imorrn, så att vi kanske kan ta ett gott glas vin eller två på färjan.. ;)

Pratade med min kära mor idag. Hon är i Norge och jobbar och verkar ha det mycket bra. Hoppas att det håller i sig.. Kul kul! Gullmamma! :)

Jag hoppas att dem fiskar upp några fiskar nu ikväll, så att jag får en god middad imorrn ;)

tack o hej för denna gång!