Rekord?!

Vissa dagar bloggar jag som aldrig förr. TVÅ inlägg på samma dag.. Det måste vara rekord! :)

Jag har just varit en sväng på stan. Lämnat tillbaka några böcker på bibblan osv..

Kom hem, fortfarande lite fundersam och på ett konstigt tråkigt humör.. Lyssnade/lyssnar på Takida och hörde en gammal goding som är såå bra. Har inte riktigt hört texten förr, men d gjorde jag nu. Just idag.. Mm.. BRA är den.
Give into me (ridin high version) - Takida

Min mage kurrar. Måste nog fixa nått att äta innan jag börjar jobba 16.

Ska skicka tillbaka några böcker jag lånat från syster i Gävle oxå. Skööönt att bli av med allt som hör den där förbaksade uppsatsen till. :)

Men först klicka in en beställning på Dirty Dancing och Grease.. Härligt glada filmer!!

Vi hörs! :)


Nån måtta får det vara! :P

Idag är det fredag. Känns konstigt, veckan har ju just börjat tycker jag. Borde vara onsdag idag eller nått sånt.. Meeeen, tackar nej till en fredag gör jag ju inte såklart.

Jag jobbar dock hela helgen, så inte någon ledighet här inte.. Ååååå, jag jobbar jätte mycket nu verkligen, åsså skolan oxå där mitt i allt.. Suck.. Skolan som man ska ägna lika mycket tid på som ett heltidsarbete plus så mycket extra pass på jobbet att jag lätt kommer upp i heltid... Skulle jag pluggat så mycket som man ska, vilket jag nu tyvärr inte gör. Men OM, då betyder det att jag arbetar 200%.. Låter ju liiite överdrivet..  Puh, man blir trött kan jag lova.. Men, men.. Jag tänker på extra pengarna jag tjänar. Inte helt fel.

På måndag börjar nya kurserna. Två samtidigt blir d, så då får jobbet klara sig utan mig. Annars kommer det gå åt pipsvängen. Jobbar ändå två veckor in på kurserna.. Men sen..:)

Solen skiner idag. Härligt härligt!
När det är så här fint väder blir jag sugen att bo i ett fint mysigt litet hus i en fin mysig liten by med en fin lysig liten familj.. :) Haha.. Ja, fint och mysigt vill jag ha det..
Fast skönt att bo i stan oxå, man ska ITNE klaga. Absolut inte.. Men vädret gör lixom att man vill bort från stan ut till en stuga i skogen.. ;)

Känner mig på lite dåligt humör idag oxå, lite :( helt enkelt.. Jaja, man kan inte alltid vara på topp. Det vänder nog snart.

Beslutsångest.... Det är något som jag ofta lider av. Herreguuud vilken pers det kan vara bara att välja tandborste i affären... Inte lätt... Men vissa saker i livet MÅSTE man helt enkelt ta tag i. Jag om någon vet att det inte är så lätt att fatta beslut. Och ännu värre, att fatta RÄTT beslut. Men alltså.. Man kaaaaaan inte vela huuuuuuuur länge som helst. Och det där med att fatta RÄTT beslut är inget man ska haka upp sig på. Vad gör det om det blir fel?!? Då får man helt enkelt fatta ett nytt beslut. Punkt slut!

Så sluta vela och fundera, det har jag gjort för längesen! ;)

Nu är det dags för mig att ta mig ut i det fina vårvädret på en promenad. Ska sätta bra musik i öronen och gå och gå och gå tills det glada humöret är tillbaka. :)

Nån måtta får det vara! ;P

Tjing!


Nedförsbacke!!

Jaha, då var påsken förbi. Fort gick d.

Trots feber, förkylning, hemlängtan och en lägenhet helt utan påskstämning har min påsk varit bra. Det var ju tänkt att jag skulle vistas på jobbet större delen av tiden, men så blev inte fallet när jag inte kände mig kry.

På fredagen fick jag lite nog av den icke påskiga stämningen här hemma, så jag köpte ett gäng gula tulpaner, letade fram ett påskägg som jag fyllde med godis. 
Lite senare på eftermiddagen knaprade jag i mig några ipren och var plötsligt frisk som en nötkärna för ett tag ;) Lagade och bjöd på en god "påsk" middag och gott rött vin till. Lite kortspel blev d sen.. hahah.. Ja, mysigt och roligt var d. Är du kanske den bästa?! Men giiiivetvis ;) hihi..

Mötte upp Annelie efter jobbet i måndags, vi for in till stan o tog en fika med Marlene som är hemma från norge. Kul kul.

Jaja, nog svammlat om påsken nu. Den var trots hostandet mycket niiiice.

Igår hade vi opponering och muntlig redovisning av våra uppsatser. Nackdelen med att skriva själv som jag gjorde är ju att man då även såklart måste redovisa själv oxå.. . Blää, vad jag hate it.. Men, men.. Nu är det över och jag överlevde :)

Nedförsbacke... Ja, nu är det nedförsbacke i skolan. Vi har nu gjort klart halva utbildningen och har inga fler sals tentor. Känns helt fantastiskt. Hemtentor och andra uppgiftar kommer vi såklart ha rätt mycket av, men guuud så skönt d känns att vi gjort hälften och den värsta delen känns d som. Toppen!

Igår efter redovisningarna blev det knytkalas hos Fia. Sifoa, Jag, Emma, Marie, Kristina, Maria och Susanne åt, drack och firade att vi är såå duktiga på allt möjligt..  :) Goda pajer, efterrätter.. Drinkar och gott vin är ju inget man dricker varje tisdag, så d var trevligt. Synd bara att d var just tisdag, så att vi inte kunde fortsätta till nått roligt ställe när vi väl var igång lixom.

Emma, jag hoppas att du tar väl hand om Bou. Jag vill inte höra hur han bankar o slår där ini maggen nästa gång vi ses.. :D:D

Min söta kombo är ledig idag. Imorse när jag vaknade stod frukosten serverad på bordet, vilken lyx! Mycket bra start på dagen! :)

Nä, jag sk ringa Mia o se om vi kanske kan ta en kaffe på hennes lunch eller nå. Hade varit trevligt och träffa henne lite.

Jobb ikväll från 16.


Då vet ni vad som händer här. Puss o hejjj!


Varmt, meeeeen kallt...

Så känns det kan jag lova... Ena stunden håller jag på att svettas ihjäääl, så jag kastar iväg täcket och börjar frysa direkt. ORKA.. Ja, som ni kanske fattar så beyder detta FEBER och en sjuk Maria. Typsikt. Jag som så länge gått och klarat mig från att bli sjuk när alla andra varit d. Men nu, nu var det minsann min tur tyvärr..



49479-193


Men, men.. Bara att gilla läget. en förkylning har ingen dött av. Typiskt bara att den ska komma nu när man jobbar så mkt... Jajaa, nu är det fördig gnällt. Snart är jag frisk igen. :)

Påsk är det oxå. Så... "Påsk Glad" till er alla ;) haha..

Såhär i påsktider får jag en grym hemlängtan. Längtan efter familjen, stugan, pimpling på isen, grillning, soligt och fint väder m.m... Men, nu är jag inte där, så man får vara glad över vad man har. En fetförkylning, ja d är ju underbart.. haha.. nä, men kanske att jag måste planera in en hemresa snart. Saknar lill kramfors juh. :)

Nä, nu ska jag läsa en stund o sen hade jag planerat att känna mig pigg o kry.. Så d så ;)

Vet ni vaaaaad?! Snart kommer världens bästa Josefin hem.. Mindre än två veckor kvar nu.. Jag lääängtar. :)

Lördag lördag...

Då var den här igen... HELGEN!! Den är väl underbar?! :) Jodå, helt ok, men jag längtar till måndag jag.

På mitt schema för helgen står det endast jobb och plugg tyvärr. Har blivit lite vääääl mycket av det nu på sista tiden. 70% jobb + heltidsstudier kanske var att ta i. Men, men.. Nu är snart schemat över och uppsatsen färdig. Längtar till på måndag helt enkelt när uppsatsen skall vara inlämnad. Då är det endast fokus på jobb som gäller resten av veckan innan nästa kurser börjar.
Socialpsykiatri är den ena, vilken känns väldigt inressant. Men den andra... Socialpolitik och samhällsekonimi eller nå sånt tror jag det var den hette. BLÄÄÄ för den säger jag bara. Men, men.. D ska nog gå fint d me. Inte lika mkt jobb då heller.

Känner mig lite lessen över att jag inte hinner se mina pärlor så ofta. Var jätte jätte längesen jag hängde med Nina, men förhoppningsvis kan vi styra upp det i veckan. Samma sak med Mia, vi ses aaaaaldrig. En bio har varit planerad med Anneli som heller aldrig blir av, den tänkte vi oxå hinna med i veckan. Åsså hade jag velat hänga lite med Emma som äntligen flyttat hit till Luleå oxå. ojoj.. huuur ska vi lyckas klämma in allt detta mellan alla olika jobb och pluggtider.. 
Jaja, det ordnar sig nog.

Ja, jobb jobb.. Det är som sagt vad min helg består av. Jobbade natt igår och skall göra detsamma inatt.
20.45-07.15. Just igår var nog den värsta natt jag jobbat tror jag.. Ett himla liv var det, bankar och slag i dörrar o väggar och saker som flyger all världens väg. Samtidigt som såklart resten av huset väcks vilket resulterar i ännu mer liv i luckan. Senadrag i benet i ena rummet, spillda vattenglas i andra. Detta helt enkelt på grund av bristande uppmärksamhet. Vilket inte var så konstigt när jag hade fullt sjå med att dämpa ljudnivån. Dettta utbrott förstörde alltså en hel del. Ja, bättre nätter kan man ju få. Usch, d var inte alls kul.. Men jag har sovit som en stock  från 9 imorse till 15 idag, så jag känner mig riktigt utvilad. Sitter nu här och samlar krafter och nya tag till nattens pass. Värre kan det ju inte bli. Så det ska nog gå bra.

Inte nog med att nattens arbete var olidligt. Datorn är dum med mig oxå. Kan inte öppna word dokumentet som jag måste för att kunna skriva klart min uppsats =/. Får försöka fixa det inatt på jobbet. Annars måste jag väl ställa klockan på 12 och sätta mig på bibblan och skriva tills jag blir klar imorrn. Jaja, det ordnar sig.

Nä, nu ett litet ryck.

Hoppas ni har det bra i festens ångor alla festprissar ;)
Jag är inte bitter!

PUSS


Solenergi!!


Fredag idag... När jag vaknade imorse och kikade ut genom fönstret såg jag att solen strålade där ute. Ja, det är ju nästan så att man hoppar upp ur sängen av lycka :). Eftersom jag var här "baki trasa" :D tog jag med Söt Ville på en lång skön morgon prom. Helt underbart !

En dag som denna vill man ju bara vara ute i friska luften. Sitta på isen o pimpla o grilla korv. vara i stugan med nära o kära.. Men, men..

Nu har jag suttit någon timma och klurat på min uppsats. Tänkte skriva lite, men ack så jag bedrog mig. Inget word fanns på datorn här.. Det går bra för mig med uppsatsen, verkligen. Jaja, jag får väl läsa o organisera upp det hela idag ist och skriva under helgen. Sivan var snäll och tog mina helgpass, så nu är jag ledig och ska uppsatssera hela helgen. haha.. "uppsatssera" ;D;D Ett nytt ord kanske.. ;) Tack Siv!

Ojojojjj.. Ett stort grattis till Nina "resesäljaren" Anderssoon som fick jobbet hon drömde om. Du är grym bruden! :)
Imorrn kväll kanske jag kikar över till Johanna & Nina för att fira lite.. :)

Nu åter till böckerna, pausen är slut! Börjar jobba fyra, så innan det måste jag hunnit en hel del.
 
Puss o hej!