Lördag

Gomorron lördag!

Trots att man inte jobbar, så är det ändå alltid så skönt med helg när hela familjen är samlad :)

Idag ska vi åka till Barnenshus och köpa ny bilbarnstol till Melker. Skönt att få det fixat, men fy så dyrt det är. Efter Barnenshus gissar jag att Daniel och Melker vill hem igen. Då tror jag att jag ska hämtar upp fina syster yster och ta en tur till Storheden för att handla lite julsaker. En gran och allt som behövs till den står bland annat på inköpslistan :)

I veckan har vi varit på öppnaförskolan för första gången, det var roligt för både mig och Melker. Han var väldigt glad och sprallig och lekte för fullt, så dit går vi fler gånger. Kul!

Nej, nu måste jag sätta mig på golvet med mitt lilla M. Han ser ut att ha en plan på att klättra upp på sin gungelefant och det ser ganska vingligt ut :)

Ha en bra helg!

Julkänslor.nu

Efter att jag tittat igenom dagens reklam infann sig julkänslorna. Jag tror bestämt att det är dags att planera in en mysig bak och pyntdag.

Melker har fått höra att morfar börjat titta in här då och då, så han har bestämt talat om för mig att det är dags att uppdatera, så att morfar får se lite bilder. Därför satsar vi mest på bilder i detta inlägg :)Såhär glad blir man när morfar kommer på besök.Den här fina sackosäcken fick Melker av morfar när han var här.Den är jätte mysig att ligga i, speciellt på morgonen när man har ro att mysa lite!Några bilder på vår lilla tomtenisse ;)

Hade ni sett mig när jag försökte ta fina julbilder så hade ni fått er ett gott skratt kan jag lova. Att vara två när man gör något liknande är ju en god idé. Jag försökte sätta Melker så fint så fint, skyndade mig att backa för att få ett fint kort samtidigt som jag lät en massa konstiga ljud för att kan skulle titta på mig och eventuellt skratta. Innan jag var redo hade han givetvis hunnit krypa iväg. Puh, jag var helt slut när jag tillslut gav upp :)Gurka är perfekt att tugga/suga på när mamma och pappa äter middag. Det är nog kallt och skönt i munnen, gott också såklart.Dagens upptäckt för det lilla M:et var klättring. Det senaste projektet såg ut såhär.


Ja, han har minst sagt energi vår lilla son. I helgen har han kommit på massor med nya roliga saker man kan pyssla med. Han tränar för fullt på alla ljud och hittar på nya hela tiden, tittar på lampan när vi pratar om den, kryper runt med full fart, viftar med händerna och skrattar till det mesta.

Nu sover vår lilla vilde och jag pustar ut här vid datorn medans pappan i huset tar en prom med hunden. Skönt! :)Fina, fräcka fredag!!

Fedagen är här och jag konstaterar att veckan har gått galet fort. Känns jätte konstigt att det redan är fredag, men väldigt skönt ocksåå såklart. Vet inte vad vi gör, men dagarna försvinner så himla snabbt. Swisch swosch skulle man kunna säga :)

Igår var Olliver och William här och hälsade på med sina fina mammor. Kul att träffa dem. Melker var helt slut efter finfrämmandet, somnade mitt i maten och sov tre timmar. Plutten.
Vad har hänt annars sen sist tro?? Ja, vi gör som sagt inte så mkt på dagarna, men fort går dem ändå. Vi prommar, leker, äter, sover, badar, busar och umågs.I lördags var jag och Caroline på Arcus loppisen för första gången. Jag har hört talas om att den brukar vara väldigt välbesökt, men att det skulle vara såååå mycket folk som det var. Det hade jag aldrig kunnat ana. Vi var i chock skulle man kunna säga. När chocken lagt sig och vi kommit in, så fyndade vi en del. Melker fick två fleeceoveraller, lite kläder och någon leksak. Vann även en tradera auktion på en polarn o pyret vinteroverall, så nu är han fit for fight för vintern.

Det lilla M:et sover fortfarande väldigt oroligt om nätterna. Hoppas nästäppan, tänderna, utvecklingsfasen eller vad det nu är som spökar, snart är över.

Imorgon tar jag och syster vårat lilla pack och åker till Pite havsbad för den eterlängtade mini weekenden. Ska bli fantastiskt härligt. Kul för killarna att få lite tid för sig själva, de tycker säkert det ska bli skönt att vara lite själva.Mina fina killar! ♥