Jobbelijobb...

Den dåliga uppdateringen skyller jag på jobbet.

Jag har hunnit jobba 1 ½ vecka nu och jag är väldigt glad över att det känns så bra. Jag hade en period under min mammaledighet när jag verkligen inte ville gå tillbaka till jobbet. Jag hade fullt sjå att fundera ut vad jag skulle göra för att slippa. Tack och lov är den känslan borta och det känns riktigt roligt att gå till jobbet. Självklart saknar jag mitt lilla M, men jag vet ju att han har det bra med pappsen. Roligt att gå till jobbet, men ännu roligare att komma hem :)

Daniel jobbar varje helg under den här schemaperioden, alltså fram till slutet av mars. Puh!! Så, någon familjetid eller sovmorgon är det inte tal om här inte.. Men, men vi tar igen det sen. Extra slantarna är ju bra.

Julen firade vi här hemma hos oss för första gången. Mysigt och skönt att slippa åka runt överallt. Mammsen var här, men pappa och farmor firade i Kramfors. Melker tyckte den där Tomten var en trevlig prick, han kröp ut i hallen och undrade var han tog vägen när han gick... Gullet! :)


Farmor kom hit och firade nyår med oss. Ett lugnt och skönt firande blev det. Hon stannade några dagar, så hon fick mysa med Melker hon med. Hon tog han om honom nästan varje morgon precis som mamma gjorde under julen, så vi fick väldigt många sovmornar under jul och nyårshelgerna.

Eftersom att bilder säger mer än 1000 ord, så ska jag göra ett ryck med detta senare. Nu är det sovdags..

Gonatt!