Det går bra nu...

Ja, jätte bra. Verkligen!!! 

Dagen började fin fint. Var till tandläkarn 10 på kontroll. Hade ett liiiitet litet hål som hon lagade på en gång, ingen bedövning behövdes och inte ens ont gjorde d. Skönt.

Efter tandis for jag till förrådet i stan och skapade lite ordning och reda, tog med lite julsaker och annat smått och gott som jag hittade.

När jag kom hem började jag fixa med en tavla jag tog med från förrådet och vips hade jag haft sönder glaset på den. Bra Maria. Jaja, sen blev jag less och la tavlan på sidan ett tag. Gick in i sovrunmmet och skulle tända lampan och PANG sa det och den gick sönder. Herreguuud vad är det med mig.

Jahapp, då for jag till SunTan för att sola. Tänkte nästan att Danne skulle skjutsa mig, så att jag inte förstörde bilen eller nått liknande eftersom att allt verkar gå sönder som jag tar i denna dag. Men jag tog bilen iaf och det gick bra =)

När jag solat så for jag på coop och handlade lite, sen hem till duschen. När jag står där och ska tvåla in mig så känner jag att halsbandet inte sitter på min hals. Jag tog av mig det när jag solade, men satte tydligen aldrig på mig det igen. Åååååååååå, jag blir så arg på mig själv. For tillbaks för att kolla om det fanns kvar, vilket det självklart inte gjorde... Mitt käraste halsband som jag haft sen jag var endast 1år gammal :(

Ja, så kan det gå...

Alla dagar är inte bra dagar tyvärr...  TYPISKT!

Men, men.. Nu ska jag snart fara till stan med Nina & Therese, det är ju kvällsöppet ikväll. Är inte så jätte sugen att gå bland massor med folk som trängs som det alltid brukar vara när det är kvällsöppet. Men... Det var längesen jag träffade girlsen, så det ska bli mysigt!

Puss & Hej!

Sköna sovmorgon!

Lördagskvällen igår bestod av galet mycket skratt.. Orsaken till skrattet var bland annat Sunes jul. haha, Rudolf är ju helt otroligt bra =))

Vi lagade en god middag oxå, drack lite vin och lyssnade (och skrålade) till gammal god musik. Härligt!

Imorse tog vi en riktig sovmorgon, vilket var skööönt. Vi palllrade oss upp efter 10 och åt frukost, sen gick vi till Högskolan för att göra bort lite skolarbete. Vi satt där till tre tiden, då vi var hungriga och gick hem.

Imorrn ska Carro vara i skolan hela dagen. Jag sitter nog oxå med lite plugg imorrn, men sen tänkte jag ta en sista tur på stan tror jag. Liiiite mer roligt hade jag ju velat ha med mig hem.. Ja, vi får se hur det går.

Jag har det jätte bra här...
 
... Men jag saknar mina älsklingar där hemmai ny läggan. Puss till er! ;)

Gävle

Hohooo! :)

Nu är jag hos syster i Gävle. Eftersom jag lovat Therese ett inlägg här under tiden, så känner jag pressen. Bäst jag fixar det, innan kommentaren hinner före ;)

I torsdags möttes vi i stockholm där vi hade en mysig dag. Fredagen spenderade vi i stan här i Gävle, där jag för övrigt trivs mycket bättre än i Stockholmo. Storstads livet är inget för mig.. Haha.. Shoppingen har jag inte lyckats så bra med som jag önskade. Men, men.. Mysigt att bara strosa runt, titta på folk, sitta på mysiga fik och bara njuta av att känna sig ledig. Underbart.

På måndag ska Carro till skolan, så då tänkte jag följa med och jobba med uppsatsen.
 
Som vanligt när vi ses så har vi galet kul, vilket kanske syns på bilden.. :)



Men vi kan vara allvarliga oxå, men då krävs en stor koncentration.



Nä, nu ska vi fortsätta med lite julklappsfix. Kreativiteten flödar!!! =)

Hej hopp! 

Här är jag!

Ja, jag veeet. Jag har varit URKASS på att uppdatera  bloggen nu. Förlåt!

Om jag nu ska försöka på mig ett litet försvar, så har jag haft FULLT upp med allt möjligt.

I fredagskväll fick vi börja flytta in i vårt nya hem :). Så vi bar och donade hela kvällen/natten lång. På lördag morgon var jag tvungen att masa mig upp tidigt som tusan för att vara på  univeritetet runt 8.00. Jag och Emma hade ju anmält oss till en massage kurs, som självklart var just denna helg. När klockan ringde på morgonen funderade jag verkligen på varför vi anmält oss. Men anmälan var ju bindande och det kostade 1000kr. Pengar har jag ju inte till överflöd, så självklart tog jag mig upp.

Kursen slutade 16.30. Då var det bara att skynda sig hem och hoppa in i duschen. 18.00 skulle vi vara på teatern för att se Romeo & Julia. Roligt roligt, men stressigt stressigt. Efter teatern åkte vi till förrådet som jag har i stan för att hämta benen till soffan. Under dagen när jag var på kursen hade Daniel och hans brother varit till Piteå och hämtat dubbel sängen och tagit soffan från förrådet, så jag slapp det värsta av allt.. ;) Hihi. Snällt av dom.  

När vi sedan äntligen kom hem ville jag bara lägga mig och sova, men icke så nicke. Vi var tvunga att fortsätta flyttandet för att hinna få tomt och städat till måndag. Så det var bara att bita ihop och kämpa på. :) Jag somnade som en stock sedan och till söndagens kurs var det ännu mer fantastiskt att ta sig upp. haha..

Vi masserade och blev masserade hela söndagen och jag kan lova er att sömnfaktorn var hööög!! :) När jag kom hem var det städning av gamläggan som stod på schemat. Jag kan lovar er att jag somnade skönt på söndag kväll.. Men kära nååååån. Ge mig sovmorgon nån endaste dag. Det var tanken som slog mig när klockan ringde på måndag morgon. Men, icke så nicke.. Upp och hoppa som en loppa.

Men, men.. Kursen var helt fantastiskt bra. Så det var värt all sömnbrist.

På måndag var det uppsats fix på schemat. Med denna uppsats går INGET som vi planear.. men, men.. Nu har vi kämpat oss förbi en hel del problem, så förhoppningsvis har vi fått det värsta gjort.

Jag fick min efterlängtade sovmorgon på onsdag när jag tog en heeeelt skol och jobbfri dag. Jag bestsämde helt enkelt att jag var värd det.. :)

Så vaknade jag på torsdag morgon och såg sooool och snöö utanför fönstret. Plötsligt kändes allt bättre.. Och jag blev en smula lyckligare.

I helgen blir det jobb igen för hela slanten och sen plugg plugg fram till torsdag. För på torsdag mina vänner då.. Då tar jag flyget till Stockholmo för att möta upp syster yster. Vi har planerat in en mysig syskon dag i stora staden innan vi åker hem till henne i Gävle. Ska bli kul kul.

Vi har det så mysigt här i vårt lilla hem med lilla familjen! ;)

Puss