Nu är det dags!

Jag vet att jag varit sämst på bloggande, men de få själar som läser min lilla blogg har nog vant sig vid bloggsvackorna vid det här laget ;)

Vad har jag då att berätta för er?! 
Det var ju så längesen sist, så jag minns knappt själv vad jag haft för mig. Daniel har iaf klarat mc-kortet som han trånat efter, så jag har fått några premiär turer. Kul! Vi har bland annat varit en sväng till Storforsen, mysigt men kallt var det :). 
Midsommar spenderades i Kronogård där vi hyrde stuga i två dar. En jätte mysig helg med fiske, bastu, grillning m.m.. Ååå, jag vill bo i ett mytsigt litet hus nära skog och vatten. Nån gång i livet ska jag minsann göra det och jag längtar till den dagen :).

Jag jobbar ganska mycket nu, så har inte hunnit med så mycket mer än jobb och vardagsliv tyvärr. Men, men.. Det kommer väl. Idag på jobbet, mitt under en yatzymatch ;) hörde jag en bra låt på radion som jag var tvungen att lägga på minnet. Jag delar med mig av den.Ja, detta blev ett trist inglägg. Vet inte vad jag ska skriva.. Men, men .. Lyssna på låten och njut!

Nu ska jag klicka vidare en stund. :)

Tack & Hej!

En liten "extra" blogg

Jaha, vips hade jag en till blogg. En liten extra kan man säga.. Haha.. Ja, jag tänkte att jag skulle testa att blogga från mobilen. Ja, så gick d till. Jag trodde lixom att jag skulle få ange min nuvarande adress eller nå, men Vips var bloggen publicerad utan att jag visste var :). Jag kom rätt fort fram till att den fanns här http://mariamob.blogspot.com 

Ja, jag kommer nog inte att använda den spec ofta, men ibland.. =)

Då vet ni d.

Nu ska jag göra goda kycklingklubbor i ugn till middag. MUMS.

Sen blir det träning och jag LÄNGTAR! Härligt va?! ;)

PUSS & HEJ!

Sommarlov!


Sådärja... igår var jag i skolan för sista gången på ett bra tag. Nu tar jag sommarlov och ser fram emot att jobba jobba jobba :). Som det ser ut nu jobbar jag nästa gång måndag efter midsommar. Så, man kan säga att jag har sommarlov på rikitgt nu ett tag.. Haha, d var längesen jag kände känslan av sommarlov. Skönt är det.

Självklart vill jag gärna jobba redan nu, så skulle behov finnas så säger jag inte nej :)

Mobilförlusten är ett faktum, men jag har fått mitt nya sim-kort på posten idag. Jag tänkte att jag skulle låna Dannes gamla mobil tills jag känner mig rik nog att köpa en ny. Tog fram den, satte i sim-kortet och var glad i hågen. Men.. Nähä, då är en knapp trasig, så den gick inte att använda :(. MIN gamla gamla är inte att tänka på, det fanns ju en anledning till att jag köpte ny.. Jag insåg att det inte var mycket mer att göra än att helt enkelt ta tag i utgiften på en gång, så.. Jag pallrade mig in till stan och hem kom jag med denna nya familjemedlem.
 

       Är hon inte söt?! :) Känner mig som ett barn litet barn, kan knappt hejda mig att ta ur den ur laddaren. Men, bara att hålla ut. För denna gång mina vänner ska jag vårda min nya kompis med största ömhet. Lycka till Maria! Tack.

Ja, då vet ni. Snart är jag anträffbar på mobilisatorn igen.