Fantastiskt!

Dagens andra inlägg börjar med en fantastiskt fin låt!Efter den fantastiskt fina låten ska jag dela med mig av något ännu mer fantastiskt. Det finns nämnligen ett litet frö som gror...
Vi ska bli fyra stycken i våran lilla familj. Jag och Daniel ska alltså (om allt går bra) få en liten bäbis, och Ville kommer att få ett "syskon" ;). DET är fantastiskt spännande och roligt. Ja, alldeles, alldeles underbart. :)

Vi är nu i slutet av 12:e veckan och jag mår prima. Då vet ni ;)

Kram o Puss till er!
Vad är det för en dag...

... Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Theréses födelsedag. HURRA, HURRA, HURRAAAA!!! Stort grattis till dig min vän. Fira gör vi när det passar ;). Vift mé fotn!


Som vanligt var det ett tag sen jag bloggade, så att gå in på vad vi haft för oss sedan sist är ingen mening. Vi har iallafall varit en sväng till Kramfors och myst i stugan, hälsat på morfar och alla andra. Vi hade toppen härliga dagar hemma. Här kommer en härlig bild på pappa och farmor.

 

Imorgon börjar jag plugga igen, nu är det för sista gången =). Ska läsa en påbyggnadsutbildning som ger mig socionom examen om ett år. Kommer nog att kännas bra när det är gjort. Fast det känns helt ok nu också måste jag säga. Utbildningen är på 50% så jag kommer att jobba samtidigt så länge det finns jobb och så mycket jag känner att det fungerar tillsammans med skolan. Otroligt skönt att slippa befatta mig med csn så länge det går, så jag hoppas på att få jobba hela tiden.

Jag har köpt mig en alldeles egen bärbar dator, så nu är jag redo för plugget på alla sätt och Daniel får ha sin dator ifred. Jag har även målat om ett gammalt skrivbord som vi fått låna av Daniels pappa och gjort mig en liten plugghörna i runmet uppe. Mycket bra blev det!


Återkommer kanske senare idag med mer update, för jag är inte färdig än om ni trodde det! ;)