T R Ö T T


MorgonTRÖTT, skolTRÖTT, kvällsTRÖTT.

Mm... Onödigt inlägg kan man tycka, men.. Nu vet ni att jag är trött. Gó natt!Såhär har jag känt mig hela dagen.. "Akta, akta. Jag måste vila NUUU" ;)

Puss o hej!

Snöiga söndag

Söndag idag då.. Jag och Anneli hade bestämt oss för att fara till blomsterlandet idag för att köpa lite nya fina blommor, krukor m.m..  Jag vaknade 9.30, trodde jag, men när jag satte mig framför tv:n upptäckte jag till min besvikelse att klockan var 10.30. Vi hade alltså glömt att ställa om klockorna. tytpiskt.. Jag gjorde mig klar för att hämta Annelie o fara iväg. När jag kommer ut ser jag ju snö snö snööööö.... ÅÅååååå va trist.. Jag vill ju ha vår nuuuuu!  Jaja, bara att gilla läget. Förhoppningsvis var d här sista snöovädret, snaaart är d vår :)

Vi tog oss iväg och det blev en heldag på storheden och icke att förglömma Blomsterlandet. Detta med blommorna var ju då målet med hela våran tripp, men... Resultatet var lite si och så. Jag kom hem med trre klänningar, mat och EN blomma i en liten kruka. Inte riktigt vad jag tänkt alltså. Men nu har jag tre fina sommarklänningar iaf, så... Kommsi kommsi svenska sommar :)
I fredags såg vi lets dance och oj så bra att Magnus vann!!
Igår var vi ute i solen hela dagen, grillade solade och bara njöt av vårvädret så länge det varade.
Helgen har alltså varit lugn och skön. Var ju bjuden på inflyttningsfest, men jag var inte alls sugen så det blev en lugn hemma kväll ist. Förlåt Anna.

Imorrn börjar nya kurserna i skolan. Vetenskaplig fördjupning (låter väl piss tråkigt kan man säga) och Omsorg om människor med fysisk funktionsnedsättning (låter intressant). Jag känner mig laddad, så d blir nog bra.

Nu närmar det sig med stormsteg tills Therese får hem sin sötaste LykkeLi. Härligt! :)

Jossan är hemma i Svea rike igen, så jag hoppas att få se henne i veckan. Längesen nu.

Nä, nu har jag minsann bloggat nog ;)

Puss o Hej!


Har du slutat blogga?

Jag fick just den enkla lilla frågan från min söta mor. Har jag slutat blogga?? Ja, jag vet inte. Men det verkar ju nästan så :). Men nu skriver jag några rader så att du får nått att läsa lilla mamma.. ;)

Jag har inte slutat blogga, men nästan. Jag tycker lixom att jag har mycket bättre saker att lägga tiden på. Hur mitt liv är och vad jag gör det får ni alla som bryr er om mig veta iaf när vi ses och hörs. Så.... Jag bloggar helt enkelt när jag har tid och lust. Så d så! ;)

Vet ni vad. Jag blir LE folk som tror sig vara nått. Som trycker ner och hånar folk för att höja sig själv. Nä, sånt retar mig.. Grr..

Ja, vad händer då i vårat lilla liv här.. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, men vi har det prima ballerina. I påsk åker vi till kramfors och myser i det förhoppningsvis härliga vårvädert!

Nu är jag inne på sista praktik veckan, så till veckan sätter två nya kurser igång i skolan. Ingen rast och ro här inte.

I helgen blir det en skön ledighet för både mig och D.

Om nån missat det, så har jag nu gjort mitt på willys och det kännss otroligt skönt. Jag har nog jobbat där för länge helt enkelt, så nu är det nog. Tack alla godingar som bidragit till alla roliga minnen. Innan denna hemska lesshet kom i i bilden så har det ju faktiskt varit toppen oxå. Jag o TP har tillexempel haft sjukt kul många gånger. För att inte tala om min i Ninnis damp på lagret men lillvagnen.. :D:D Ja, det finns många härliga minnen!

Nu är det dags att göra nån nytta.

KRAM O HEJ!