Om man kunde trolla...

Haha, ja tänk om man ändå hade kunnat trolla. Då hade man kunnat fixa det mesta här i livet.. :)
En ledig helg, m.m, m.m...

Hihi.. jaja, helgen har väl varit helt ok trots mkt jobb och inga trolleri kunskaper. Har jobbat 9-19 både lördag & söndag, så för min del har det mest varit emil i lönnerberga, moraträsk, pyssel me pärlplattor, armband, gipsfigurer osv som gällt i helgen.. Men, men.. Vi har d ganska kul oxå. NÄSTAN hela tiden.. ;)

Förutom jobbandet har jag hunnit me lite häng oxå :) Mia & Jos var förbi på fredagkväll så då blev d te o massa babbel. Jaa, ni läste rätt. TE drack vi.. INTE vin och INGEN utgång heller ;) Så d så!

På lördagen när jag kom hem var jag helt galet trött. Jag tog ett låångt, sköönt, varmt bad. Sen bänkade jag mig framför tvn o såg när Modo tog sitt härliga Sm-Guld! GRATTIS!
Somnade nästan i sista periodens slut trots spänningen. Skandal alltså. Däckade i sängen tidigt, så imorse vaknade jag o var pigg och utvilad.

Idag efter jobbet hämtade Jossan upp mig, sen har vi hängt hela kvällen. Lagat mat, ätit  o snackat skit.

Nu har jag just haft ett städryck, så nu är d tjusigt värre här. Har även konstaterat att jag lider av en liten dutt städmani.. Pallar inte att se röra lixom, d gååår bara inte att låta bli att ta fram dammsugarn MINST 3ggr i veckan.. Jaja, d finns ju värre "problem" här i världen. Så jag gillar läget o städar glatt vidare :)

Imorrn blir d plugg hos Fia, sen träning. Några andra planer har jag inte än så länge.. Man kan ju som sagt var inte trolla tyvärr...

Nu ska jag nog hoppa ner i min bädd o läsa lite bok.

Hörs o ses!

Påsk

Då var påsken över.. Oj, va fort d går.

Jag har varit hem til Kramfors o hälsat på farmor. Hann träffa papps en liten sväng innan han for till fjällen. Mamma träffade jag oxå en liten stund. Kändes lite konstigt att komma hem utan att bo hos mammsen. Brukar ju alltid ha min "grund" där när jag är hemma. Brukar även stanna minst en vecka när jag väl är hemma, så denna gång var lite ovanlig. Men mysig.

Jag har alltså varit me gull farmor hela helgen. Vi har haft d så mysigt.. Liiite less blir man som vanligt på allt tjat om mat mat mat o mat. Men, men.. D får man ta..

Men vi har faktiskt inte bara ätit, även om d känns så.. :) Nä, vi har varit ute o gått, spelat kort, varit till stugan o grillat o njutit av den sköna solen..

På lördagkväll kom Frida förbi. Då "smet" farmor iväg till en annan liten "tant" o passade på att spela lite kort.. Haha dom äääär så söta..
Vi fick alltså vara helt själva ett tag, d var skönt faktiskt.. Då kunde vi surra o uppdateras riktigt ordentligt.. Jätte kul att träffa min gums. D är ju så sällan tyvärr. Men... "Vänner är ju som stjärnor. Man ser dom inte alltid, men man vet att dom alltid finns där"

Syster yster o Markus har flyttat i helgen.. Jag hann tyvärr inte me nån tripp till dom.. Synd.

Bästa bästa låten nu är: Give into me (ridin high version) - Takida