Gomorron gomorron!

Oj, jag har sovit som en prinsessa de två senaste nätterna. Inte ens vaknat när Daniel kommit hem från jobbet vid tre tiden. Helt underbart, äntligen!

Förresten, på tal om prinsessa... Ingen har väl missat att Victoria och Daniel har förlovat sig och ska alltså gifta sig. Visst är det roligt, men herreguuuud. Är d inte lite väääl överdrivet med all denna uppståndelse. I enlighet med sveriges rikes lag, med samtycke från riksdagen är Daniel nu godkänd till att bli Victorias man. Jaja, d är väl så det ska vara... Men, äsch.. Jag ska inte babbla mer om d, men... ORKA!

Under senaste veckorna har jag funderat och funderat över livet. Vad får mig glad, vad får mig att må bra? Allt detta ska man ta vara på. Sånt som tar energi, kraft och mest bara stör och gör att man blir less och på dåligt humör. Sånt ska man inte vara i närheten av om man inte verkligen måste.. Nej, man måste tänka efter ibland. Ta reda på VAD som gör att saker och ting känns tråkigt, reda ut det och undvika dessa situationer. Så.. Nu har jag funderat och funderat, kommer inte fram till så mycket, men lite iaf :).  En galdare människa är förhoppningsvis slutsatsen.

Idag ska vi storhandla när jag slutar. Vi har tomt på det mesta här hemma, så d ska bli skönt.

Nu, är det dags för lite make up för att wake up :)

Massa kramar till min älskade mamma som jag hade velat vara närmare just idag..

Ha en bra dag!


Less

Less, jag känner mig less. Less på det mesta förtillfället, men i grunden kanske mig själv. Än en gång ska jag prisa denna fantastiska Melissa Horn. Hon är grym. Jag la mig på soffan ett tag, slog på hennes album, lyssnade och blev trots den ganska dystra klangen i musiken gladare. Dagens ros till Melissa!!!

Jag delar med mig av en av hennes texter som passar mig utmärkt i detta nu.


"Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort"


Än´t hon bra så säg ;)

Nä, nu ska jag krypa ner under det varma täcket, läsa en stund och somna gott i väntan på att min love kommer hem från jobbet.

Puss!

Vem behöver sömn?!

Att sova är överskattat. Eller??
Nja, kanske inte. Sova är nog nått av det skönaste som finns, ibland. Viktigt är det också, men inte alltid så lätt. Grrr. Klockan är 04.40 och jag sitter här duschad och allt. Bra? NEJ, men orka ligga o vrida o vända sig i sängen och fundera på hur man ska bära sig åt för att eventuellt kunna somna. För att sedan OM man somnar, vakna av väckarklockan en timma senare och vara ini dödo. Så... Jag gav upp. Därför mina vänner, sitter jag här nu relativt pigg. Ska göra mig en god frukost, koka lite kaffe och vänta på att nyhetsmorgon ska börja. Haha.. VÄNTA på att nyhetsmorgon ska börja, inte varje dag man gör d :).

Jaja, hoppas ni sover gott.

Have a nice day!

Inga kommentarer

Att jag är dålig på att blogga är ett faktum som jag inte tror behöver kommenteras närmare. Ni som läser min blogg har nog redan insett det vid det här laget.

Det värsta med den dåliga uppdateringen är ju att jag har lite svårt att komma ihåg vad som hänt sen sist. Men lite ska jag väl komma ihåg.

Sist skrev jag ju om min premiärskidtur som jag väntade på. Vi hade en härlig dag i skkidspåret. Himlarns rangligt var det till en början, men det tog sig och var riktigt kul. Men aj vilken träningsvärk jag hade dagarna efter =).

Vi har ju varit på vår efterlängtade finlandskryssning också. Jag, Daniel, Carro & Markus. En toppen helg med dom bästa blev det. Vi badade, bastade, åt god mat och kalasade hela helgen ;). Kul kul.

Josefin var hemma från Norge på en snabbvisit innan hon drog vidare till Thailand förra veckan, där hon nu är och njuter. Lite avis är man, men bara lite ;).  Förra fredagen var Josefin, Nina, Gustav & Lovis här. Vi lagade god mat och hade en jätte trevlig kväll. På lördagen var det dags för fest hos Therese. Det var på tok för längesedan jag var där, så d var kul. Mia var med hon också, vi smet iväg lite tidigare för "klädbyte" och såkallad "köframförhållning". Vilket var skönt för vi slapp kön helt och hållet och hann dansa oss less på ollivers :).  Det hör inte till vanligheten att man går från krogen före två, men man ska ju sluta när man är på topp, så vi var hemma runt två :). Vi såg tyvärr inte ens till therese o gänget ute, men roligt hade vi iaf. Min pärla miapia o jag!
 
Vips var det helg igen och jobb väntade. Therese smittade av sig med sitt partysug till mig,. Danne var på samma humör, så när jag slutade hämtade jag först Mattias sen  Therese. Vi for hem till oss för lite vin, kortspel och surr. Sen taxi till invit och, ja... Ännu en kul och bra kväll. Men nu är det nog... NU, IDAG är det ett sunt liv som startar här i huset. Kroppen behöver renas känns det som. Frisk luft, ordentlig sömn, bra mat, träning och... Ja, allt vad ett sunt liv innebär.. SKÖNT! :)

Förra veckan var trist, en svacka. Jag var less, ledsen och irriterad mest hela tiden. Men nu, nu är det bra igen. TUR att man kan prata för det är viktigt. Så praaaata mina vänner praaaaata!  =)

Jag älskar min käre sambo mest av allt i hela världen och vill inget annat än att leva livet med just han, så d så ;) Puss till dig! 

Förresten. Jag är heeeelt såld på Melissa Horns musik. Hon är fantastiskt bra. 

Nu är det dags att krypa ner under täcket. 

Hej hopp!!