Härmis..

Ja, idag tänker jag vara en härmis. Jag härmar Nina och rotar fram inlägg från 11 juni under bloggens år vid liv:). Då ska vi se vad jag hade för mig.


*2006-06-11*
"TJIPP!

Då var d söndag igen..
Är oftast så när jag bloggar..

Igår var d p-fest me bowling, grillning o så..
D var trevligt..  Mitt lag vann även bowlingen om ni undrar.. ;)

Världens bästa Ninni var ju dock på kusinträff hon den lilla svikaren..  Men vi tar igen d på fredag. Så d så.. :)

Mina ****** ögon fortsätter att rinna..
Jag bliiir så lessen. :(
Tråkigt att gå osminkad o känna sig ful o trött hela dagarna..

Så.. D var kul att fixa sig lite extra igår, även om d ganska snart hade runnit bort av tårarna.. Men ,men.. Nu har jag fått nå dunder droppar av Johan, ska se om dom hjälper.. Spännande..

Laddad för p-fest.. ;)


Känner mig lite bekymrad oxå..
Vad händer i våra länder? Så känns d..  Folk är helt galna..

Imorrn ska jag se på lgh.. Hoppas d går braa..

OCH.. På onsdag försöker jag igen me min lilla hemlis.. ;)
Tredje gången gillt..

Lycka till!
Tack!

Therese min gums, åker på tur imorrn.. :)
Skönt för dig.. D kommer bli bra.
Du är bara såå bra gumman. En riktig vän!

KRAM!"

*2007-06-11*
"Sommarfest & myggbett

Jahapp, då var det dags för lite update & bloggning igen då.
Veckan som och helgen som just varit har varit braaaa. Har haft mina introdagar på jobbet färdigt, så nu känner jag mig ganska redo för att börja jobba på måndag. Kommer nog bli en bra sommar. Kul me nått nytt. Känns lite svårt, när jag inte jobbat me nått liknande tidigare, men.. Det ska nog gå bra. Kommer förhoppningsvis lära mig massa nya saker. Kul kul. 


Sötfarmor var här o hälsade på mig i veckan. Något som inte händer ofta, så d var kul.

Sommarväder har vi haft nu den sista tiden oxå. Verkligen jätte skönt har d varit. Massa, sol, skratt, glass, grillning, mys & några drinkar har d blivit. Ska klicka hit lite bilder så får ni se själva :)
Helgen var prima ska ni veta! ;)
På fredagen kom min bästaste plutt Frida o hälsade på. D blev en massa surr om allt möjligt. Är såå sällan vi ses, så det fanns massor att uppdatera :) Kul kul. 

Lördagen, var inte dum den heller. En riktig sommarfest på gultza började vi med, sen "svek" vi och tog oss in till stan o terassen. En toppenkväll me massor av bus blev d.. ;)Nu har jag min lilla "semester" vecka, men vädret sviker tyvärr. Verkar som att solen behöver lite vila.. Men, men.. Skönt att vara ledig ett tag iaf. Imorrn kommer Ninni hem från bulgarien oxå. ojojj, hon pratar om utgång på onsdag.. Hejåhå. Jag som just repat mig från helgen.. Jaja, vi får väl se vad som händer. 

Mina ben är fulla av myggbett. Så menar jag FULLA.. Ojoj, så dom kliar. Men, men... Sånt är livet. Har man kjol en somamrkväll på stranden kan man inte förvänta sig så mkt mer.. :D
Men vet ni.. Det var värt vart enda bett! :)

Nää, nu ska jag sätta in mina nytvättade kläder i garderoben.
Tack o hej!"


*2008-06-11*

"Blogg...

Precis som att alla vi männikor är olika så har vi oxå olika syften med det vi gör. Syftet med att skriva blogg tillexmpel... Endel påstår att det är skönt att "skriva av sig", vilket jag faktiskt håller med om. Det kan vara riktig skönt att skriva av sig ibland. Eftersom att alla inte använder sig av lika stor eftertanke som jag, så är det tur att vi människor känner oss själva så himla bra. Man vet lixom bäst själv när, var, vad, hur och varför man gör det man gör, handlar som man handlar och säger som man säger.

Jag känner alltså mig själv bättre än någon annan, så jag är lugn och trygg. Behöver inte hävda mig och tala om hur andra beter sig och ska bete sig...Det var längesen jag bloggade nu minsann. Jag har helt enkelt inte haft tid.

Känslan av hemlöshet som jag tidigare ältade om är som bortblåst. Jag flyttar in till Danne & Ville och det känns baaaara bra. Hade det varit någon annan än jag själv som gjorde samma som jag, hade jag tänkt.... Ojojojjj, att bo två människor och en hund i en sån liiiiten liiiiten lägenhet är ju dömt att misslyckas. MEN... Nej, nej.. Så är det inte.. Det kallas snarare en prövning... : ) Klarar man att bo så ett tag, då klarar man d mesta.. Så d så. Tuur då att vi är så himla bra. Detta kommer att gå galant. :)

Så nu är flyttstöket igång, Ojojj det ääär liitet här alltså. Meeen, men.. Efter alla smarta möbleringar så kommer detta att bli jätte bra. Det enda lilla problemet just nu är ju egentligen var jag ska rymma mina kläder.. :) Jaja, d löööööser sig ;)

Det bästa utav allt är ju att jag har så nära till Anneli och Ninni nu. (Förutom att jag får bo med två godingar såklart ;))
Till Johanna har jag ännu närmare, ska minsann kila över dit nån dag o hänga lite.

Idag ska jag fixa o dona hela dagen har jag tänkt. Så nu är det bara att lägga på ett kol.

Längtar till midsommar!

Pusss ;)"

*2009-06-03* (fanns inget inlägg 11:e)
"En liten "extra" blogg
Jaha, vips hade jag en till blogg. En liten extra kan man säga.. Haha.. Ja, jag tänkte att jag skulle testa att blogga från mobilen. Ja, så gick d till. Jag trodde lixom att jag skulle få ange min nuvarande adress eller nå, men Vips var bloggen publicerad utan att jag visste var :). Jag kom rätt fort fram till att den fanns här http://mariamob.blogspot.com

Ja, jag kommer nog inte att använda den spec ofta, men ibland.. =)

Då vet ni d.

Nu ska jag göra goda kycklingklubbor i ugn till middag. MUMS.

Sen blir det träning och jag LÄNGTAR! Härligt va?! ;)

PUSS & HEJ!"

*2010-06-14* (fanns ingen 11:e här heller)
"Men tjenare!

Då var det måndag igen. Helgen har varit fantastiskt lugn o skön
.

Slutade i bra tid på fredags, hämtade upp syster yster på jobbet och mamma o Ville hemma hos oss. Sen for vi till Kyrkbyn & Hängnan och strosade lite. Vi blev alla lite smått frälsta av den mysiga miljön och gammaldagsa känslan i de små söta butikerna & lanthandeln. På kvällskvisten grillade, spelade kubb och umgicks hos Carro.Lördagen spenderade jag & mammsen på stan med lunch i solen på roasters och lite shopping. Sedan bar det av till Carro igen som fyllde år. Vi firade henne och hade en härlig kväll med gala god mat och gott fika. När vi kom hem var vi tröttare än tröttast och både jag & Daniel somnade till en film :)Mammsen har varit hos oss i en vecka och agerat hemmafru.. Haha.. Hon har bland annat putsat fönster, städat, pysslat om blommor och tröttat ut Ville. Helt fantastisk har hon varit. Tack mamma, du är toppen!

Ja, tröttat ut Ville har hon verkligen gjort. De har varit ute på långa prommenader, badat och busat mest hela dagarna. Han är nog överlycklig när "mormor" hälsar på :)

Nu är mammsen hos syster yster och agerar hemmafru några dagar, inte illa.

Imorrn är det lunchdate med TP som gäller. ÄNTLIGEN!! :)
På onsdag, update med Mia. ÄNTLIGEN!! :)

Tack & Hej!"Ja, tiden går fort. Hur vi har det idag skriver jag senare. Eller kanske rent av en annan dag ;)

Ni ska vi njuta av solen som snart tittar fram på ballis.

HEJ!