Fix o don

På lediga dagar hör det till att jag fixar och donar hemma med lite av varje. Skönt att få saker gjorda som man skjuter framför sig. Så, nu på förmiddagen har jag pysslat på med alltmöjligt. Lagt ut mina fina inlines på blocket tillexempel. Vill du köpa dom kanske?! ;)

Konstigt väder är det idag. Varmt och soligt ena stunden och regnigt nästa. Men ganska skönt iaf.

Nu är snart skolan igång igen, det känns ganska kul faktiskt. Har försökt fixa alla böcker jag behöver, men det är inte det lättast kan jag meddela. Men idag kom några paket i posten, så det tar sig.. :)

Nästa helg åker jag hem till Kramfors för att i förskott fira gull farmor som fyller 80år den 5:e sept. Synd att jag inte kan vara där på självaste födelsedagen, men men..

Äsch, jag har ingen glöd för bloggning idag känner jag. Lika bra att jag slutar här.

Vet ni... Igår var det ett tag sen påsk! ;) Japp, så är d ..

Ha en skön fredag mina vänner, KRAM!



Atjooo.


Sådärja, då var förkylningen på väg.. Vore konstigt om man klarade sig ifrån den när man jobbar med människor som nyser och hostar en i ansiket titt som tätt.. Haha, ja det är ett under att jag klarat mig ända till nu..

Imorrn är jag ledig och ska ta min en välförtjänt sovmorron,  väckar´n har varit ställd på 05.15 alldeles för länge nu. :)

Igår var jag förbi Nina o Gustav. Magen växer på Ninni sakta men säkert.. :) Vi bor ju så nära varandra nu, så nog måste vi kunna ses oftare. För vi haaar ju så trevligt.. :)

Fridis ringde idag, kul! Jag saaaaknar dig min stjärna!

Idag har mammsen packat sin väska i Norge och begett sig mot sverige igen. Hon har trivts mycket bra och kanske hon tillome åker tillbaka senare i höst/vinter. Ja, vi får väl se. 

Lättretad tjej... Mm, det är precis vad jag är och har varit några dagar nu. Jag erkänner, men skyller på PMS... Eller... Skyller var fel ord. Jag menar... Det beror på PMS... ;) Hihi..

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite. 

Vi hörs imorrn!




 

Söt eller söt?!?!....


... Svaret är. SÖT!!!
Ja, alldeles jätte söt tillome. Aldrig någonsin har någon varit så söt o go mot mig som du. Tack lovely! ;)

Det finns mirakel och för mig är det faktiskt du!





Ja mina vänner. Nu är det fredagkväll och jag har två hela dagars ledighet att se framemot. Jag är alltså ledig heeela helgen och det ska bli underbart.

Imorse vaknade jag 20 min innan jag började jobba. Jobbigt, jobbigt. Men, men.. Jag skuttade i kläderna, hoppade upp på cyklen och klockan sju var jag på jobbet precis som jag skulle.. Haha, men pigg var jag inte. Inget smink och ingen frukost hann jag me.

När jag slutade klockan ett for jag hem, tog en dusch och vaknade till liv. Tog bussen in till stan och provade en jacka jag blev kär i igår när jag & emmsan var på stan en sväng. Ojojojjj, den vaaar så fin. Den fastnade lixom i huvet, ja ni vet kanske hur det kan bli ibland. Det gick bara inte att släppa den. Så jag testade den idag igen, i hopp om att den inte skulle kännas lika bra. Men, jag blev lika kär idag me.. Så jag slog till och köpte den, och jag är nöjd, mycket nöjd. hihi.. ;)

Jag var förbi Annelie en sväng ikväll. Där var det singstar för fulla muggar.. :)

Sådärja, nog nu med bloggen för ikväll.

Tjipp!

En blogg från en blöt tjej..

Tjoho!

Idag är jag ledig. En dag helt utan måsten och krav bästämde jag att det skulle bli. Skönt ibland.

Jag hade råkat ta med jobbtelefonen hem. En mobil som är kopplad till den fasta telen där borta, så den har ringt här hos mig varje gång det ringer på jobbet.. Jag hade den i köket, så imorse vaknade jag av att den ringde och ringde. Orka!! Men, men.. Mitt eget fel, så inget att gnälla över.

Vid nio steg jag upp och såg att vädret var lite trist, men jag blev ganska nöjd. Jag kände lixom för att bara vara hemma och ta det lugnt. Läsa bok, blogga, plocka och ja... Helt enkelt njuta av dagen i hemmet, vilket jag har lite svårt för när solen skiner.

Jag tog med ville på en liten morgonprom, sen hem och åt frulle. Kollade upp vad som sker med jobbandet till hösten när skolan börjat och sommarjobbandet är slut. Jag fortsätter mina helger på willys vilket känns tryggt och skönt. Kul att träffa folket där igen, var riktigt längesen nu.

Jag har surrat i telen halva dagen idag känns d som. Fast d har bara varit roliga samtal, så inget fel med d. Har bla surrat med Frida, min bästaste Frida. Hon har även skaffat en blogg som jag hädanefter kommer att följa slaviskt.. : ) Vi ses ju så sällan, så bloggen och telefonen får hålla oss uppdaterade:)

Igårkväll var jag förbi stan och hälsade på lite girls. Först Jossan, sen Therese. Kul att ses en stund och surra lite, det blir inte så ofta så vi har mycket att ta igen :)

När jag kom hem blev d filmtajm, men klockan var mkt så vi orkade bara se halva filmen. Skräll.. ;)

Nu har jag just kommit in från en prom/cykeltur i regnet. Jag tog med Ville och traskade bort till jobbet för att lämna telefonen. Hade även en cykel där som jag passade på att ta med, så vi cyklade hem och det gick fint. Han är så duktig lill Ville som tidigare mest tyckte att man skulle busa när man hoppade upp på cykeln, men nu fixar han det galant.. Kul kul!!

En "kryapådighälsning" ger jag till Mia som är sjuk. Hoppas du snart piggnat till gums.
 
Sedan håller jag mina tummar för att Nina o Gustav får köpa huset dom så gärna vill ha. Nu får det bli klart nångång. Tummarna blir ju blåa... ;)

Ikväll blir det tjejmiddag. Annelie, Marlene och Jag är bjudna till Malin på middag. Var ett tag sen sist, så d blir trevligt.

Oj, det blev en lång blogg idag.. Nu ska jag läsa lite bok. Ha en bra dag!

KRAM


lördag


Då var det lördag helt plötsligt. Fort går det.. :)

Min lediga dag igår var bra. Mycket bra. Jag började med en skön sovmorgon. Efter en morgonprommis med Ville pallrade jag mig in till stan för lite ärenden. Köpte mig ett par nya skor bla, så nu har jag kastat dom gamla trasorna jag gått i alldeles för länge  :)

När jag kom hem satte jag igång en tvättmaskin och sedan kom Annelie förbi och hälsade på en sväng. Vi drack lite kaffe och babblade som vanligt.. :)

Fedagskvällen blev lugn och mysig. Vi drack nått glas gott rött vin, surrade och bara mös. Sen kom några kompisar till Danne förbi och tuur då att jag hade varit huslig och bakat en god somrig hallon och blådärspaj så att dom fick lite fika :)

Nina och Gustav var på ultraljud igår och dom ska få en lite flicka i januari. ojojojj, så roligt. Jag är så glad för deras skull.
Nu är det snart dags för jobb igen, så jag ska sluta denna lördagsblogg här och nu.


Ha en bra helg!

Efterlängtade torsdag!


Nu är den äntligen här, den efterlängtade torsdagen. När klockan ringde halv sex imorse var jag pigg och glad. Jag var sååå trött igår, somnade tidigt och vakande därför riktigt utvilad. Jag hade ju lovat att hämta Danne i stan på kvällen, men när det plötsligt skulle bli vid två tiden, så kände jag lixom.. Neeeej, jag måste sova. Så han tog en taxi. Tuuur ;)

Dagen på jobbet har gått bra och nu har jag en ledig dag att se fram emot imorrn. Härligt.

Jag har just upptäckt den fantastiska tjusningen med bärbar dator. Man kan ju lixom ha den i knät :). Haha, jaja klart jag har fattat detta tidigare, men jag har tyckt att den stått så bra där på lillbordet att jag aldrig brytt mig om saken. Men nu så sitter jag här i sängen och bloggar för fullt :)

Jag sitter även och väntar på att Danne ska sluta jobbet så att jag får börja med middagen någongång.  Det verkar bli jävulskt sen middag idag. Men, men.. Sånt är livet ibland.

Nä, nu ska jag göra en sallad.

O vet ni vad?!... Det är helt galet hur mycjket jag tycker om min käre sambo. LOVE!! ;)

Onsdag.


Tjipp tjopp!

Nu säger jag...
Nattjobbb - Check! Äntligen är mina nätter avklarade.
Femhelgsjobb - Check! Yes, massa helger av jobb är över. Nu äntigen återgår jag till varannan helg som  vanligt. Skönt!
Träning - Check! Ja, tro det eller ej, men nu har jag hittat till Helex igen. Var på ett pass igår och oj så skönt d var.

Jag hade kunnat avsluta bloggen redan där, men liiite mer kanske jag ska skriva när jag väl tagit mig hit. :)

Imorse stod väckarklockan på 05.00 Puh. Det var med mycket tunga steg jag tog mig upp för att börja jobba 06.30. Men väl på jobbet gick det ganska bra. Härligt att mötas av glada människor, men jag var gaaalet trött hela dagen. Skönt när klockan slog 15.30 och jag fick gå hem.

Vi åt lite mat, sen skjutsade jag Danne in till stan för lite bastu och poker. När jag lämnat av han, for jag förbi Nina en sväng. Josefin och Lina var där dom me. Jätte kul att träffa mina gullisar en stund, även om det bara blev en kort sväng. Nina är såå fin så fin me sin lilla bebismage! ;)

Efter en stund hos Ninis for jag hem. Städade, diskade och lagade matlådor till jobbet imorrn. Att vara lite av en perfektionist med ett inslag av pedant är inte det lättaste när man bor två personer och en hund på 32kvm. För att jag ska få ro i själen och må bra måste man tamme tusan städa hela hela tiden. Jag kanske borde lära mig att se lite damm, disk och kläder här och var. Men, nää.... Det går inte, jag bryter ihop!!! Inte minsta ro i själen finns förrän jag har rent och snyggt runt om mig. Nu låter det som att vi har jätte äckligt och stökigt här, så är det inte.. Men ni vet, känslan av rörighet kommer så fort på liten yta. Det krävs i princip bara att sängen inte är bäddad och vips ser det stökigt ut.

Men nu har jag fixat och donat här i min egna lilla värld, så nu sitter jag i godanro här framför datorn och bloggar lite. :)

Det är många som är förkylda nu. Stackarna. Hoppas verkligen att jag klarar mig. "Peppar peppar ta i trä".

Nä, nu ska jag njuta av en bra bok och lite skön musik.

Ha en bra kväll.

KRAM!

Nu så..


Nån måtta får det väl ändå vara på bloggsvackan.. :)

Nu är jag här igen, iaf med ett litet litet inlälgg..
 
Vad som hänt sen sist vet jag inte. Allt är nog sig likt. Förutom att jag nästan inte umgåts med någon förutom alla på jobbet och min kära plutt. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Ätit och sovit har jag oxå gjort, men sedan är det inte så mycket mer.. Trist. Jag saknar ju alla mina gums.

Mia har kommit hem från Kramfors, så äntligen är hon här igen. Vi var en sväng på kalaser igår (torsdag). En mycket lugn, men kul kväll blev det, trots detta var jag galet trött idag. Vetti tusan vad som hänt, men jag blir såå himla seg nuför tiden bara av en liten liten fest och hur jag blir av en lite större ska vi inte tala om. Men somna på en soffa kan ju även den bästa göra.. ;) haha, ja det är inte lätt.. Är det kanske åldern som ställer till med detta?!?! Mm, det verkar ju lurt. Jag har ju aldrig någonsin tidigare blivit bakis.. Ojojj..

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 07.15 så att jag får åka hem o sova. Att jobba natt en kalashelg som denna är ju mindre kul måste jag säga. Det värsta av allt är ju att jag missar Lasse imorrn.. Alla mina pärlor ska ju dit och ha kul, själv ska jag sitta här och glo hela natten. Meeeen, jag är inte bitter. Visst, jag hade säkert kunnat ge bort helgen om jag velat, men valde att ha kvar den. Så.. Inget att gnälla om. 

Ha en förbannat kul kalashelg mina vänner!! ;)

KRAM.