Onsdag


Det var en pers att kliva upp imorse. Fy va trött jag var. snoozade o snoozade, men till slut var jag tvungen att kliva upp. Det är inte lätt d där att ta sig upp. Jag har ju blivit så bortskämd nu när jag inte behöver ställa väckarklockan på 6 varje morgon. Nu för tiden sover jag skönt till 8 när klockan ringer. Utan den lilla rutinen skulle jag inte klara av distans studier. Men blir man bara van så går d bra. Tur då för d! =)

JAhaa... Nu ringde telen oxå.. MEnååååååå.. Ja, så känns d.. Sluta bara tjata, så blir allt bra.. Vill man så kan man.. D är mitt motto.. MEn nu vill jag inte, så då kan jag inte heller.. Så är d, tyvärr. Punk slut.
Jaja, nog om detta.

Jag hämtade ut min tenta idag oxå.. En chock fick jag då. Alltså.. Jag var så duktig!! :):) Haha.. jaa, visst låter d lite skrytigt. Absolut.. Men, lite stolt blev jag allt. Alla rätt på första delen, ett fel på andra och alla på fjärde oxå!! Den tredje delen kanske ni undrar över.. Haha, den pratar jag inte så högt om. Var ingen höjdare, men godkänd iaf ;) 

Mor är fortfarande här o hälsar på. Passar upp mig me mat o allt möjligt. Idag när jag kom hem hade hon tok städat till mig. Himla snällt verkligen.. Men imorrn åker hon hem. Jätte kul att hon varit här, men nu börjar vi gå varandra på nerverna, så... Jaa, d är bra nu! :)

Jag har röjt i mitt förråd oxå, väldigt skönt. Har kastat massa saker som bara stått där o skräpat flera år. Så nu har jag väl organiserat där nere i förrådet och kan börja min flyttpackning i god ro. :)

Jag har ju glömt att berätta att jag köpt sveriges rödaste vårjacka.. =) ojoj, den är verkligen röd alltså, men fiiiin!

Imorrn åker jag me therese till pite o hjälper henne att flytta, samma på fredag. Sen i helgen ska jag jobba o jobba. Kanske hittar på nå kul på lördag kväll, man vet ju aldrig. 


Nu ska jag dricka lite kaffe o se tv.

  

Ny vecka igen.

Då var helgen över, fort fort gick d som vanligt. Men d gör ju d när man har roligt :)

En riktig familje helg har vi haft d. Mamma & Carro kom med bussen på fredag. Vi åt god middag med efterrätt o hela kittet, sen var vi bara slöa framför tvn o mös hela kvällen.
På lördag blev d en tur på stan, sen middag på pastarestaurangen o sen till kulturhuset på musikal. Jätte härlig dag o kväll var det, och musikalen var toppen den oxå. :) Betyg: MVG!!!

Ja, hela helgen har varit jätte mysig. Idag har Carro åkt hem till övik för att jobba, men mammsen är kvar hon.. Hihi, gullmamma vill stanna ett tag. Baka, laga mat o pyssla på. Och.. Inte mig emot.. :)

Nu står hon i köket o bakar nyttigt matbröd förfullt. Jag har tvättat lite o nu pluggar jag.. Eller, nu bloggar jag, men pluggar egentligen.. Haha, har en paus som vanligt.. jag gilllar dom.. ;)

Fick veta idag att jag klarade tentan!!! Ååå vilken lycka.

Nu är det klappat o klart, jag ska bli kombo snart. Och som vanligt gillar vi att rimma, även när vi inte är i dimma. Ska bli skönt att flytta o göra lite nytta.Eftersom att vi även är bäst, kommer det att bli en galen inflyttningsfest. En inbjudan kanske du får, om du inte är så svår.. ;)

Nä, bäst att jag drar ner på slamset, annars kan d lätt bli lite skamset.

Skärpning!
Nu ska jag vika tvätten o fortsätta med pluggandet.

Du vet väl om att du är värdefull :)

Kram kram!

Vårkänslor..

Hihi.. Ja, iag är d nästan så att man får lite vårkänslor idag.
Solen lyser o d är sådär perfekt väder -2, så skönt. Tog en prommis runt sjön imorse, sen hem o frulla lite åsså på stan. Köpte3 buketter tulpaner, så nu har en jätte stor, fin bukett här på köksbordet. Där har vi allt som gör att vårkänslorna kommer så tidigt :) Prommis i skönt o sloigt väder och en fin tulpanbukett på köksbordet. Vad mer kan man begära?! =)

Snart kommer min kära mor & syster o hälsar på mig. Vi ska ha en riktigt mysig familje helg. Ikväll ska jag bjuda på middag hade jag tänkt... Neeej, kom just på att jag glömde köpa vitlöksbröd.. menååå, helskotta.. Jaja.. Middag blir d iaf ikväll annars inget spec tror jag. Imorrn blir d väl stan hela långa dan, sen ska vi på sweet charity musikalen me Nanne Grönvall på kvällen. Ska bli jätte kul..

Jag mor & sis

Så här kul ska vi ha i helgen oxå är d tänkt! :)

Nu ska jag gå o läsa recept o plocka fram mina kock kunskaper ;)

Ha d jätte bra!

KRAM!

En svårslagen helg...

Jamen tusan vilken helg tjejer!!

Helt galet kul har vi haft det hela helgen..
Var lite fundersam om jag skulle följa me ut på fredag, men klart jag gjorde d iaf tillslut. Och tur var väl d, för vi hade himla kul. 


Me & Jos

Jag o Lina

Jag o josefin

Therese o jag

Crazy kiss


På lördag pallrade vi oss till mcm för den vanliga skvaller fikan, satt där o slöade rätt länge. Konstaterade att kvällen verkligen hade varit kul. Vips insåg vi att en favorit i repris måste fixas så fort som möjligt.

Var rätt trötta o slitna, men va tusan.. En liten powernap, sen var allt i sin ordning igen. Hoppade in i duschen o laddade om.  Lite trögt gick d i början kan man säga, men vi var snart i fin form :)
Sjöng, dansade o hade himla kul hos Josefin innan vi gick till cleo preciiis som dagen innan. Ja.. Favorit i repris blev d minst sagt. Jätte lyckad kväll även på lördan alltså, så.. Sammanfattningen av helgen är ju helt enkel. TOPPEN!

Tjeeeena!

kombos

Jog o jos på cleo

Josefin o jag

Haha

Ja, som ni ser hade vi riktigt kul.. :D

Idag har varit en riktigt slöar söndag.. Välbehövligt kan man säga. Men för en sån toppen helg kan man inte begära så mkt mer. Helt klart värt att slöa bort en dag.

Ni är guld värda alla mina vänner. Vad vore livet utan er.. Inte nå, så d så!
Tack för denna svårslagna gala helg!

Snart blir jag kanske kombo oxå. Ska bli kul.
O ni kan räkna me en bra inflyttningsfest!

Nu ska jag ner i soffan, under filten :)

Och imorrn vardag igen, plugg o jobb är det som gäller. Inget ovanligt planerat än så länge alltså.

Puss o go!

Fantastiskta fredag!

Yess, då var det fredag igen då. Bästa dagen på veckan!

Jag har kommit igång med uppstas skrivandet, så ikväll unnar jag mig ett partaj med mina darlings! Vad vore livet utan er?! Ni är dom bästa! :)

Ska städa nu, sen hoppa in i duschen o ladda för kvällen.

Förresten..

"Vänligheten är ett språk som till och med den stumme kan tala och den döve höra"
Bra va?! Alla kan ta del av det, så.. glöm inte att avnända det! ;)

Puss & hej!

Det blir aldrig som man tänkt sig..

En människa föds, en människa dör...
Det är livets gång.

Men även om man vet att en person inte mår bra, är sjuk och inte kommer att leva så länge till, så kommer ett dödsfall aldrig i rätt tid. Man kan aldrig förbereda sig för en sån sak. Tiden är aldrig rätt.
Kanske i vissa fall det bästa för personen själv som sista tiden levde ett liv med bara smärta. Man får trösta sig med att du mår bättre där du är nu och det är som sagt livets gång.. 

Många tankar o kramar till er där hemma!


 

Slut på ledigheten..


Tentan är gjord och idag har den nya kursen börjat.
Skrev tentan förra tisdagen, så fram til idag har jag haft heeelt ledigt.
Har varit jätte skönt, som en liten semester. :)
Har verkligen varit fullt upp i skolan hela tiden, så d var skönt me en veckas ledighet mellan kurserna den här gången. Jag har kunnat pysslat på hemma, läst BRA (inga skolbäcker) och inte haft några måsten. Har jobbat lite, men d är bara bra. Det fattiga studentlivet är inte så kul, så lite jobb då o då är mkt bra.

Men nu är d slut på slöandet minsann. 3 Sociologi böcker på typ 400 sidor var, 2 muntliga redivisningar o en uppstats ska vi hinna me på 3 veckor.. Tuur att vi har laddat ordentligt, för nu får man ingen vila mer.. Men, men, sånt är livet. Det kan inte alltid vara lätt. Men d ordnar sig alltid.

Kombo?!....
Yeah, d ska jag nog bli..
Tänkte hyra ut lägenheten o flytta in me Therese o quattro i en trea här i stan. Billigare blir d o KUL!
Hoppas allt går som vi vill nu bara. Visst håller ni tummarna?! ;)

Funderade ju på utgång på fredag.. Hmm, vet inte riktigt hur jag ska göra.. D äär ju så skönt att vara pigg o glad när man vaknar o få lite saker gjorda.. Ja, vi får se hur d blir.

Puss o hej!



Tentaplugg...


Mm, d är vad jag har framför mig.. Sitter o väntar på girlsen nu, sen blir d tentaplugg för hela slanten. Såå trevligt så. MEn, men.. Vi har ju inget val. Jag har varit latast i världen inför denna tenta. Det har bara inte gått att plugga. Efter 20min läsning sover jag i böckerna.. Helt sjukt. Jajja, vi får se hur d slutar. På tisdag smäller d iaf.. OJojj LYCKA TILL Maria!

Jag känner mig som en strandad säl även.. Fy alltså, skulle kunna sova bort dagarna lätt. Har inte tränat på svin länge o fyy va hemskt d är. Jag mår verkligen inte bra om jag inte tränar. Usch, allt förfaller.. Men nu är d skärpning!

Nu till böckerna.

PUSS!

Nytt år!!


Jaa, då var julen över o det är nytt år helt plötsligt.

Hemmavistelsen i Kramfors var jätte mysig. Mammas födelsedag jätte lyckad o d mesta var frid o fröjd.. Jaa, d mesta.. ;) haha..

Nu har jag börjat vänja mig vid mitt mörka hår oxå. Här ska ni få en bild så att ni vet hur d blev.. :)


mörkhårig..




Nyåret firade vi med god middag olite fest.. Kul kul var det som vanligt. :)

ninni o jag

girls

puss



Nu är vardagen tillbaka och jag har fullt upp me pluggandet.. Har slöat till lite under julen, så nu blir d hård pluggning hela helgen.

Orkar inte skriva mer nu. hörs sen.


KRAM!


Förresten.. En extra kram till dig min vän! Glöm inte hur bra du är!