Bra...


Söndag idag då...

Tänk att söndagarna alltid är lite sådär svår startade när man varit ut.. Men när man väl vaknat till liv sådär lagom till kvällskvisten så är dom ofta väldigt mysiga.

Gårdagen bestod av... Bra musik, bra folk, bra humör, bra humor. bra drinkar, bra shots, bra vin... Ja, den var helt enkelt BRA! :) Tack mina vänner för det!

image218

En bild på het Therese and moi som jag just snodde av Therese. Hoppas hon inte blir så jätte arg nu.. Förlåt isf ;)

Imorse vaknade jag till vid sju tiden o tänkte.. O herreguuud.. :D  Drack några liter vatten och somnade om. Vaknade sendan mycket piggare vid nio tiden.. Konstigt och irriterande att jag aldrig någonsin ska kunna sova ut ordentligt när jag somnar så sent.. Men det är väl bara att gilla läget. Danne kom förbi med ville, så jag, Ville & Mia tog en prom runt gültza i vårvädret. Sen gick vi på mcm o åt en god lucnh. Jätte längesen vi var där, så d var trevligt.

Nu har jag prommat bort till skurholmen för en mysig söndagkväll. Söndagar är bra dagar.


FörFödelsedagsFest

När jag kom till busshållsplatsen igår efter att ha skyndat mig som tusan, ser jag att jag missat bussen och det är 17min tills nästa går. 17min!!!! Alldeles för lång tid att vänta, så lat är jag inte. Så jag gick helt enkelt, framme innan bussen var jag oxå, inte illa.. :)

Väl framme bjöd söt Danne mig på god mat och dryck på Toscana. Galet god mat har dom där, verkligen!! 
Det var en mysig, jätte mysig kväll! ;)

Idag är det lördag. Jag som varit så himla opepp för festen ikväll har vips blivit ganska pepp. Ska bli kul. Jätte kul att fräffa folk. Har lixom känt mig lite isolerad av allt plugg i veckan.. Men ikväll tar vi igen d! FörFödelsedagsFest blir det ikväll. Födelsedagsfest är fel ors eftersom att jag inte fyller år idag, så då får det heta FörFödelsedagsFest istället.. :)

Jaja, nog svamlat om den saken. Men Ja, jag blir gnaska lessen i hjärtat av att du inte kan pallra dig hit ens en liten liten stund :(. Vara lite social och säga hej till oss. Men du gör som du vill såklart, men jag ljuger om jag säger att jag inte blir besviken!

Jag kom nyss in från en lång skön prom. Härligt. Nu ska jag städa till lite här. Dessa vackra hundar, dom är helt underbara. MEN denna årstid gör mig lite craaaazy.. Therese hade städat o gjort så fint här tidigare i veckan, men vips var det sandigt och hårigt i vartenda hörn IGEN. Suck. Jaja, jag ska göra ett städryck nu. Hoppas att det håller sig någotsånär rent till ikväll iaf.. :) Om inte, så vet ni nu orsaken.. Det är inte så att vi är slarviga. Så d så!

Då ses vi ikväll va?! ;)
 
 

Dampertsson!


Sådärja..


Ja, d blev en kaka bakad.

Kände pressen från Nina & Josefin, så här mina girls har ni beviset. Ni kan vara lugna :)

image214

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bege mig baki trasa för en god middag. Precis vad jag skrev att jag längtade efter tidigare idag. Ibland får man preciis som man vill.. ;)

Ha en riktigt bra fedagskväll!

KRAM

Helg!


Sådär. Nu är tentan inlämnad, det får bära eller brista.. Puh..

Har hunnit vara en sväng på stan. Mia hade lunch precis, så jag hängde me henne på en liten speed shopping.. :) Hon hann minsann me att shoppa en hel del på den korta tiden.. :)

På systemet var jag oxå, så nu slipper jag d imorrn. Skönt.

Men förutom systemet handlade jag inte en pinal ska ni veta. Mycket nöjd tjej! :)

Även telia gick jag in på, men min mobil verkar totalt ha försvunnit ur systemet.. ja, d är ju helt otroligt.
Jaja, han tog mitt nummer o skulle ringa när han fått nån klarhet i det hela..

Nu funderar jag på om jag ska vara riktigt huslig o baka bullar till mitt lilla födelsedagsfika på onsdag.. Hmm, ja vi får se.. Kanske bakar nå annat än bullar, d kändes himla ambitiöst just nu..

Ska kolla om d finns nån tvätttid oxå.

Är grymt sugen på att gå ut o äta nån god mat ikväll.. Meeen, d vore kanske slösigt..

Bla bla blaa...

Det närmar sig


Fredag idag, vilket betyder helg!

Det blev en solning igår, sköönt! 
D  var lång kö på suntan, så vi for till bergviken ist. Var längesen jag var där o jag hade lixom glömt att d tar rätt bra. Som tur var solade jag lite kortare tid än jag brukar och det är jag glad för idag. Jag hade lixom en liten lätt tuch av röd hudton imorse när jag vaknade.. Men inte liiiiika stor tuch som du! ;)
Men kräftor är fina dom me.. ;)

Snart är jag klar med hemtentan och när jag har lämnat in den så har jag en leeeedig helg. Underbart!

Imorrn är det väl så att jag det blir en liten fest här hemma för att jag snart fyller år.. Har inte alls kännt mig så himla pepp på d, men.. Nu närmar sig helgen och det känns bättre och bättre. Det kommer bli kul, klart det blir d. Får ju träffa alla brudarna o d är ju inte varje dag.. :) Så kom förbi på lördag du me vettja!!


Jag ringde imorse o hörde mig för om lägenheten som sas vara en tvåa, men som tydligen inte riktigt var d.. Hmm, konstigt.. Jaja, dom skulle ringa upp senare.. Får väl se då. Vore kul att titta på den iaf.


Min dagliga check på lulebos hemsida visade sig idag ha en likadan lägenhet att erbjuda som johanna just flyttat in i. Den är ju jätte fin.. Jag bokade, så vi får se. Fina tvåor på malmudden finns d ju oxå, men dom är ju dyyyra..


Är grymt sugen att köpa mig en ipod.. Ska gå på stan o kika lite när jag är klar med tentan tror jag. På telia ska jag komma ihåg att gå oxå. Undrar verkligen hur det går med min mobil... Grrr

Nä, nu ska jag koka mig litte kaffe och sätta mig o skriva klart tentan.

Schni!



Plötsligt händer det!


Ja, plötsligt händer det...

Jag satt ju som sagt och gnällde över detta med flyttandet imorse..


När jag hade duschat och fixat mig imorse mötte jag josefin och vi gick förbi till Johanna och kikade hur det gick för henne med flytten. Det gick bara fint och snygg är läggan.. Härligt! Vi var bara där en kort stund eftersom jag var tvungen att hinna hem till klipptiden och johanna skulle jobba. Så vi prommade in till stan vid 11tiden och jag kom itid till frissan.. :)


Guud, så skönt det är att bara sitta där i stolen och någon bara fixar och gör precis som man vill med håret. Ojojjj, jag hade lätt kunnat somna där i schamponerings stolen.. :D

Äntligen har jag fixat mitt hair, känns mkt bra. Bokade en tid för fransfärgning oxå, spännande.. :)


Efter mitt trevliga frisör besök gick jag hem och tog tag i hem tentan. Solen sken ute och jag kände mig lite bitter över att jag måste sitta inne.. Jag satt helt enkelt här och gnällde nu igen.. Funderade på flytten sooom vanligt. Helt plötsligt ringer telen och när jag svarar och lyssnar så är det ett lägenhets erbjudande helt enkelt.. Herreguuuud, vilken lycka.. Jag ringde killen som bodde i läggan nu för att höra när jag fick komma o se på den. Vi bestämde en tid och jag gick dit...

... Ja.. Jag gick dit o kikade. Lägenheten hade en jätte fin o stor inglasad balkong, men i övrigt var den alldeles alldeles för liten.. Så jag ska inte ta den.. Men ett annat erbjudande fick jag minsann, som jag hoppas kan lösa sig.. Ska undersöka den saken imorrn, så får vi väl se hur d blir. men den där lilla lilla lägenheten kan jag inte bo i. Tyvärr.. Ja, jag kankse är kräsen.. Men då får jag vara d. Hellre bor jag i tält.. ;)

Nu har jag suttit länge länge o knåpat med den här tentan, har bara en fråga kvar och nu tycker jag att jag är klar för idag..

Ska ringa Danne o höra om han är påväg. Vi tänkte fara o sola och nu är jag less att sitta här o hänga.. :)

PUSS


Ny dag...


Gårdagen var som sagt en mindre bra dag. Stressad som få var jag. Stressen är väl iofs inte mindre idag, men jag har kanske accepterat läget lite bättre.. :)

Kanske är det även detta med flyttandet  som gör mig lite stressad. Ska bli kul att flytta, men det hade ju varit alldeles fantastiskt om jag visste VAR jag skulle bo om tre månader.... ORKAA!!!

Ja, nu blev jag sådär gnällig igen. Förlåt.

Nu är det en nya dag, så jag ska tala om för er att...
Förutom dessa störningsmoment, så mår jag fint på alla plan! :)

Jag klev just ur duschen, så nu ska jag strax torka håret, platta o sminka mig lite innan jag beger mig in till stan för att klippa håret. Ska bli skönt, för det är väldigt slitet.

Efter frisör besöket blir det plugg plugg plugg hela dagen. Har hängt här baki trasa nu flera dagar, så idag tänkte jag nog sitta hemma o plugga.

Vad händer ikväll då?! Hmm.. Ja, inte mkt vad jag vet... En solning kanske, det hade Varit himla skönt... Annars har ju vekans tema varit... Tusen bröder.. :)

Nä, nu måste jag lägga på ett kol.

Ha en bra dag!

Stressiga stress..


Puh.. Ojoj vilken stress d är med allt pluggande.. Suck. Ja, jag har väl bara mig själv att skylla som vanligt, så jag ska inte gnälla. Men sjukt jobbigt är det när d blir såhär... =/

Dåligt humör blir jag på oxå, förlåt alla som får stå ut med d.

Men, snart snart får jag en liten semester o då lovar jag att humöret kommer att vara på topp. Ingen tvekan om den saken. =)

Har varit på skolan idag o haft ett seminariun. Check för en uppgift!
Sen har jag prommat lite, annars mest hållit på med hemtentan som ska vara klar på fredag.

Lagat middag har jag oxå gjort som är klar typ nuuu..

Tack o hej!

Härliga vårmorgon!


Morgon o morgon. Klockan är 10.30... Jaja. :)

Igår efter mitt pluggryck på eftermiddagen kom josefin förbi. Vi surrade et tag sen tog vi en prom till skurholmen (baki trasa) =). Vi skulle möta Johanna J oh Johanna T för att se på Tenevalls nya lägenhet. Efter mycket om och men var vi framme vid RÄTT hus... Hahaha.. Virrpanna! =)
Lägenheten var tapetseringsstadiet så den var inte klar än, men jäklar så fint d kommer bli när det är klart.. Nästan så att jag är lite avis... ;) Men, men.. Jag hittar nog min lilla lägga snart jag me hoppas jag.. Har du nån ill mig kanske?! ;P

Imorse när jag vaknade till vid fem tiden sa jag "Hoppas d inte är nå fint väder idag, så att man kan vara inne utan att vilja vara ute".. :D haha visst hade jag en underbar formulering. Jag måste nämnligen sitta inne o plugga mest hela dagen, därav mitt uttalande.. :) Efter detta somnade jag dock om, När jag sedan vaknade åt jag lite gröt till frukost och begav mig ut på en prom med Ville. En härlig vårmorgon, verkligen!

Nu MÅSTE jag återgå till plugget!

Åh, kaffe sugen blev jag oxå.

Jag kokar mig helt enkelt lite kaffe och sätter mig ner och läser.

Nog nu! =)

Effektivitet

Ja, då ska vi se.. Omstart i blogglivet var det ja... Just därför slår jag på stort och klämmer in ett inlägg nummero två för dagen. D ni! ;)

Jag har lyckats fixa mina planer för dagen och klockan är bara fyra. Underbart.

Jag tog med söt Ville och gick in mot stan vid ett tiden. Väl i stan mötte jag upp Anneli och vi tog en god och välbehövilg kaffe på waynes och surrade en del. Vi smög in i några affärer, men ganska duktiga var vi. Ingen shopping. Bra Maria! :)

Vid tre tiden kom villes husse o hämtade honom. Jag stod emot den stora frestelsen att hoppa in i bilen och följa med dom hem. Måååste plugga lite först, SEN kanske... ;)

Har varit förbi på Dn:s fastigheter idag oxå. Iiiiinga lägenheter så långt ögat kan nå, men det är nog bra att man visar sig där lite då o då iaf. Idag kände hon tillome igen mig.. Haha, stammis... Men, men.. jag lever efter talesättet. Trägen vinner, så.. Jag ska fortsätta tjata.. :)

Nu till plugget, så att jag får hitta på nå bättre än att glo i böcker ikväll..

;)

Schnygg Omstart!


Hej alla glada!

Har ni sett vilken schnygg blogg jag fått?! :) Bästaste Kristin har fixat den till mig. Hon är en pärla tjejen alltså, Tusen tack vännen!

Så mina vänner, nu blir det en omstart på bloggandet för mig. Ny blogg design och vips känns det mycket roligare att blogga. Underbart!

Idag är det Måndag och den måndag när Siv flyttar till Nässjö. Känns som sagt trist, men jag är glad för hennes skull och man ska ju följa hjärtat, så hon gör helt rätt.

Jag har jobbat natt hela helgen, så jobbat och sovit är väl ungefär vad jag varit sysselsatt med. När jag haft min vakna tid har jag pluggat och ätit känns det som.. Kul va?! haha, nja... Inte så värst.. Men, nu är jobbandet över och i veckan blir det plugg plugg plugg. Har en hemtenta att fixa och massa annat, så inget jobb i veckan. Så d så!

Igår åt jag en gooood söndags middag hos Danne.. pepparbiff med klyftpotatis, grönpepparsås och en god sallad.. Det var great! Efter en liten prom och den goda middagen hade en film och lite mys varit det perfekta slutet på söndagen. Meeen, icke.. Då var det bara at åka o jobba.. Kändes inte så kul, men väl där gick d fint.

Nu sitter jag här och bloggar efter nattens jobbande IGEN. Tredje bloggen på rad som jag skriver efter natt jobb... Jaa, kreativiteten flödar på morgonkvisten kan man säga..  =)

Nu är det dags för min dagliga internet runda. Måste uppdatera mig på alla bloggar som jag läser, kolla lägenheter och läsa lite nyheter. Sen borde jag kanske sova en stund innan jag ska promma till stan och ta en fika med Anneli..

Ha en fantastisk dag!

HUG

Vårkänslor som heter duga!

Yes, jag har massor av härliga vårkänslor. Solen skiner och ja... Jag är så glad! :)

Längtar som tusan till resan, hade lixom velat att det var imorrn vi skulle åka. Men, men.. Den som väntar på nått gott... För nått gott väntar jag minsann på.. Tänk att jag ska smita iväg en vecka till solen med den jag gillar allra bäst.. ;) Hihi... mm, d blir faaaantastiskt helt enkelt!

Igår var en jätte härlig dag. Vaknade tidigt 7.50!! På en ledig dag, shit pommes kan man säga :) Ja, jag var ju egentligen inte ledig från plugg, men jag tänkte att jag kan fixa plugget på jobbet på natten, så får jag vara ledig på dagen ist. Danne var ledig från worket och även han vaknade tidigt. Vi slappade ett tag innan vi for till Hertsöträsk, gjorde upp en eld och drack kaffe i d fina vädret. Ville var me han oxå såklart, han busade som tusan och njöt av vädret han me =). Japp, det är här alla fina bilder ska komma, men.. Jag hoppar över dom.. För den här gången! ;)

Sen blev det god mat och slappt resten av kvällen innan jag började jobba. Jag blev sååå himla trött efter maten att jag knappt kunde hålla ögona öppna. Tror nästan att jag drabbades av solsting.. Haha, en klen tjej eller?!? Ja, kanske lite.. :)

Jaja, efter denna härliga dag var det dags att jobba natt.. Allt gick enligt rutinerna, så det var en lugn natt.

Nu håller jag på att tvätta och tänkte ta mig ner till sun tan lite senare för en solning. Plugg står på schemat idag även det. Tyvärr... Sen jobb inatt igen.

Siv flyttar på måndag, vilket känns trist. Men glad för hennes skull är jag ju såklart.. Hoppas allt kommer gå bra där nere.

Nä, nu åter till tvätt och plugg..

PUSS O GOOO!

Sol i hjärta sol i sinne! ;)

Då var det dags för en update igen då.. Återigen sitter jag här efter en jobbnatt. Jag är lixom i bloggartagen efter nattens arbete verkar det som.. :)

Vad har hänt sen sist då tro?! HMm.. Ja, lite av varje..

I Fredags hade vi lite tjejkväll med tacos o vin här hos oss. Jag, Mia, Therese P, Therese G och Josefin. Vi spelade spel och surrade en massa som vanligt.. Sen blev det en sväng på invit, olearys OCH Ollivers.. haha, ja en riktig barrunda nästan.. :) Men d var en bra kväll. Absolut. 

 
         
   

Lördagen var en trött dag. Var på stan med Mia, sen på kvällen var vi ut och åt med några från willys och tackade av Johan som slutat. Trevligt. Några trogna partypinglor drog vidare på fest, men jag hade lovat att jobba från 7 på söndag morgon. Så jag fick fin hämtning och for till en myskväll ist.. Inte illa d heller ;)
Vi smidde även fantastiska planer om att boka en resa snart...

Söndagen var då en arbetsdag 7-16, sen hände inte mkt den dagen. Jo förresten, reseplanerna från lördagen fortsatte och blev mer och mer färdiga.. :) Förutom detta var det häng med brudarna och en slö kväll. Gick förbi till Mia o drack te o funderade på livet, sen en sväng till jossan oxå.

Så när måndagen äntligen var här tog vi tag i saken och bokade resan... Hihihi.. Guud, så underbart det ska bli. helt fantastiskt.. En vecka i solen, precis vad man behöver.. Som jag har längtat.. Men NU!!!
7:e Maj går flyget och vi landar i Port el Kantaoui i Tunisien. Man kan nog inte bli lyckligare än jag just nu. Allt är lixom bara såå bra. 
 
 

Mer update som jag glömt att tala om är ju att jag och min kära kombo nu ska separera. En rolig tid har vi haft, men nu ska vi leta oss egna lyor. Så har ni en bra lägga i bakfickan får ni gärna tänka på mig ;)

Igår ringde dom från socialförvaltningen och erbjöd mig ett sommarjobb på östermalm oxå.. Hmm, vips blev det svårt. Jag har ju lixom sagt att jag vill jobba i stan vilket jag får om jag tar det. Samtidigt så känner jag ju alla så pass bra nu på hertsön som är det andra alternativet och dom känner mig. Det funkar så bra och jag trivs ju där.. Man får vara ute mycket på sommaren oxå. Hmm.. Svåårt beslut. Hur skulle ni gjort?!

Nä, nu måste jag nog sova ett tag.

Hoppas lika glad som jag!

*På rosa moln svävar jag omkring trallalallalaaaa... * ;)

Puss o hej!!


Gónatt på måndag morgon!

Tjipp!

Jag har just kommit från jobbet. 07.27 står klockan på o jag sitter här och varvar ner en stund framför datorn för att kunna somna gott om ett tag. Har jobbat natt inatt, därför säger jag "Gónatt på måndag morgon" :)

Helgen var bra, kul att gå ut med alla brudarna igen. D var läängesen. Tur att Josefin är hemma igen o styr upp hänget.. :)

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket.

Ha en bra måndag!


promenad mot lördagen..

Då var den äntligen här, denna efterlängtade lediga lördag! YESSSss :)

Fick sluta lite tidigare från jobbet igår, så trots att jag promenerade hem var jag hemma kvart över åtta. Skönt eftersom jag egentligen skulle slutat åtta. Väl hemma bänkade jag mig framför tvn o hade lite allsång till så ska det låta :D haha.. Jaa, jag vet nog att ni blir lite avis ;)

Jag kikade aldrig förbi till brudarna hos jossan, sprar mig till ikväll ist.

Hade tänkt ta ett skönt bad igår, men inte ens d blev av. Efter lite tv tittande och telefon babblande så somnade jag som en stock. Mina ben var tröttast av alla kroppsdelar tror jag. Shit va jag gick igår alltså. Först TILL jobbet (50min), sen på jobbet med en av dom som bor där (60min), sen hem igen (50min). Detta inom lpppet av fem timmar.. Puh, inte konstigt att jag var trött när jag kom hem.. 

De ringde nyss o frågade om jag kunde komma o jobba natt inatt.. Men NEEEEEEEEEJ, icke så nicke. Vi ska ju dansa hela natten lång;). Tog på mig söndag natt ist, d är ju helt ok. Jag får ju ändå hela dagen ledig. Good!

Nej, nu är det dags för lite kaffe!

Tjipp!


Ett leende på läpparna...


Till skillnad från de tidigare bloggarna och trots en tråkig skattsedel som damp ner i brevlådan och gav mig restskatt känner jag mig glad och lycklig idag av många olika anledningar. Går lixom med ett konstant leende på läpparna. Härligt! ;)

image196

Det är fredag.
Jag är ledig hela helgen.
Min älskade Josefin har kommit hem.
Jag pratade just med min fantastiska syster och skrattade gott som vanligt.



Jag ska ut me mina girls i helgen vilket var lääängesen.
Skolan går bra trots mycket jobb.
Bra musik spelas här i läggan just just nu.
Snön är snart borta och...
DU gör mig glad ;)


Var på stan en sväng för en stund sen. Hittade inga roliga nya kläder inför helgen. Men ,men.. Jag rotar väl fram nån gammal outfit ur garderoben som får duga.. :) Var på systemet och handlade lite oxå, så nu är det ur världen. Skönt! Gick in på ticket på vägen hem och hejjade på Nina, hon var så fin så där baki disken. :) Tänk om man kunde få gå in o boka en resa nästa gång kanske. Hade ju varit grymt!!

Nu ska jag fixa en mat låda till worket, fräscha till mig lite, ta en promenad baki trasa o lämna Ville, sen gå vidare mot jobbet.

Jobbar till 20 ikväll, sen är den efterlängtade helgen här :)

Inga planer än så länge. Kanske bara en lugn kväll med ett skönt bad, vore inte dumt. Eller så kikar jag förbi till jossan o hänger gäng. Ja, vi får se vad som händer..

Puss o hej!