Men tjenare!

Då var det måndag igen. Helgen har varit fantastiskt lugn o skön.

Slutade i bra tid på fredags, hämtade upp syster yster på jobbet och mamma o Ville hemma hos oss. Sen for vi till Kyrkbyn & Hängnan och strosade lite. Vi blev alla lite smått frälsta av den mysiga miljön och gammaldagsa känslan i de små söta butikerna & lanthandeln. På kvällskvisten grillade, spelade kubb och umgicks hos Carro.

 

Lördagen spenderade jag & mammsen på stan med lunch i solen på roasters och lite shopping. Sedan bar det av till Carro igen som fyllde år. Vi firade henne och hade en härlig kväll med gala god mat och gott fika. När vi kom hem var vi tröttare än tröttast och både jag & Daniel somnade till en film :)

 

Mammsen har varit hos oss i en vecka och agerat hemmafru.. Haha.. Hon har bland annat putsat fönster, städat, pysslat om blommor och tröttat ut Ville. Helt fantastisk har hon varit. Tack mamma, du är toppen!

Ja, tröttat ut Ville har hon verkligen gjort. De har varit ute på långa prommenader, badat och busat mest hela dagarna. Han är nog överlycklig när "mormor" hälsar på :)

Nu är mammsen hos syster yster och agerar hemmafru några dagar, inte illa.

Imorrn är det lunchdate med TP som gäller. ÄNTLIGEN!! :)
På onsdag, update med Mia. ÄNTLIGEN!! :)

Tack & Hej!
Weekend på tu man hand.. :)

Vi kom på i torsdags att vi var i stort behov av en mysig weedend på tu man hand :), så vi bokade ett rum på scandic och for till Umeå. Vi har shoppat, ätit gott, bastat och bara myst. Helgen har varit toppen!! 

Nu är mammsen på besök, så Ville är lycklig över att ha sällskap hela dagarna :). 

En kort blogg idag, men bättre det än ingen alls. Eller?! ;) 

Fantastiska orchidé

Dagens blogg får bestå av en bild på min fina Orchidé som har hela 21 st blommor! :)Bilden är inte den bästa, men blomman är fiiiin här i fönstret.


Jag fick den av Isabella med familj när jag tog examen i januari, den var fin då och hade massor av blommor. Nu har det gått fem månader och den är fortfarande fin och har galet mycket blommor.

Det var allt för idag :)Tisdag

Yes, då var helgen över och ännu en arbetsvecka på gång.. Tänk om det ändå kunde vara lördag hela veckan. =) Fast en av anledningarna till att helgen är så fantastiskt underbar är väl att man gör så mycket nytta på veckorna, så det är nog bäst att vi behåller veckodagarna trots allt.

I fredags tog jag och syster bilen och for på logdans och fick lugna dansnerverna lite. En kul kväll hade vi. I lördags var det fest hos Stefan, även det en bra och rolig kväll. Söndag var jag T R Ö T T  T R Ö T T och gjorde inte mycket nytta.

Nu är snart semestertiderna igång. För mig blir det ingen semester detta år heller. Jag längtar så till den dagen jag får riktig semester och kan fylla den med olika planerade och oplanerade saker. Men, men... Jag är van att jobba under sommaren, sen har jag ju faktiskt en underbar semesterresa att se fram emot i januari. Låååång tid är det kvar, men vetskapen om att den kommer gör nog att det känns helt ok att jobba i sommar. Sen vet jag ju inte heller vad jag gör till hösten. Förhoppningsvis är jag student igen och då är det välbehövligt med semesterdagarna i pengar istället.Här ska vi ta våran härliga strandpromenad och njuta av sol och bad när många andra sitter här hemma och fryser i januari kylan ;) *hihi*