Soliga söndag

Vi börjar denna blogg med dagens bild:


Ja, man blir trött av att vara ute i den friska luften!! :)

Kvällen igår var kul och mycket skratt blev det. Underbart! Vi tog nattbussen hem strax efter ett. Skippade utgången och lika bra var nog det. Annars hade nog denna dag varit mycket tung eller tyngre kanske man ska säga, för jag kan väl inte påstå att jag varit pigg idag precis :). Men, det var det värt.

Vi har hängt med syster/moster Caroline nästan hela dagen idag. Vi gick mot stan och mötte upp henne, sen har vi myst, lekt, ätit och skrattat mest hela dagen. En bra söndag.

Måndag imorgon och det känns väl sådär, en extra helgdag hade väl inte skadat. Men... Snart är det sommar och jag konstaterade för några dagar sedan att sommarledigheten blir lååång även iår. Hade lyckats glömma bort det, så det var en fantastisk insikt.


Sköna nolla

Det är verkligen allt eller inget som gäller när det handlar om temperaturen ute. -30 eller 0. Men gnälla ska jag inte, jätte skönt att man äntligen kan vara ute utan att frysa ihjäl.

Vi har varit ute på en prom, jag Melker & Ville. Melker fick åka i pulkan, det gillade han skarpt, iallafall sålängen den rörde sig :)

Jag passar på att skriva en kort liten blogg nu medans lilla M:et sitter och gnager på äppelbitar med sina små tänder. 

Ikväll blir det vinkväll hos Teppson, kul kul. Var tok längesen jag umgicka med folk mer än över en fika på stan eller en lunch, så det är verkligen på tiden. Synd bara att Daniel jobbar imorrn, så någon sovmorgon blir det inte tal om. Men ,men.. Det är det värt. Caroline ska med också, det blir toppen. 

Vår kära son har börjat gå. I torsdags kom han på att man på eget initiativ faktiskt kan släppa taget och promenera iväg, så nu traskar han på för fullt här hemma den lilla snyggingen.

Nä, nu är det färdig bloggat för den här gången!

Hipp!