Myyys

O vips var det helg igen.. Tiden går fort när man har roligt sägs det, ja.. Kanske är det så =o)

Läste just min käre kombos blogg.. Hon har inte sett mkt av mig i veckan säger hon.. Mäh?! ;)
Jaja, d jag erkänner att hon har rätt. Jag har varit mkt på vift, men hallå... Hon brukar minsann inte synas ofta hemma själv heller, så d så.. ;P

Vi är nog ganska lika på den fronten. Men just i veckan var väl jag värst då.. 4-0! haha :)

Nä, inte mkt hemma i veckan.. Inte heller har jag fått mkt plugg gjort. Dåligt dåligt av mig... Men jag har haft så mkt annat kul för mig, så jag var värd lite vila.. Visst?! ;)

En dag i happis på ikea & co är ett exempel på vad jag haft för mig. En heeeldag, d var mysigt! :) Men shit pommes vilken stoooor godisaffär. Vi gick rätt snabbt igenom den, men shit vilken dröm för barnen alltså.. Hade varit helt lyrisk om jag var barn där.. oooh my goooood =o) Blev inte mycket karrashopping som tuur var.. Jag nöjde mig me en lite toblerone påse.. =) På ikea var jag mest smakråd o sällskap. Blev inte heller så mkt handlat där för min del.. Lite små bra att ha saker bara... Men det var en bra bra dag!

Idag har jag o kombo varit på stan o handlat lite julsaker m.m.. Så ikväll blir d hemmapyssel kväll me glögg o julmusik.. :)

Nu ska jag leta fram julmusiken.. ÄNTLIGEN får man lyssna utan att d är för tidigt! :)

HUG

Galet galet..

Igår var d fest fest fest här hos oss.. Verkligen lyckat som vanligt me våra fester! ;)
Men d är klart med så bra värdar o så bra gäster kan d ju bara gå en väg lixom ;)... Det var helt enkelt gala! :)
Lite svinn får man dock alltid räkna med.. En fet repa i väggen, ett hål i golvet, en trasig tavel ram och tavlor på sne.. Haha, ja d gick lite vilt till tror jag minsann.. :D Men kul hade vi!
Tack alla pluttar som gjorde kvällen så bra!

Idag har varit en riktig slö bakis söndag, med pizza o film.. Skönt skönt..

Ska väl återgå till soffan nu ett tag till.. :)

Puss o heej!


Blischtschack

En schnabb blogg schpeschiellt för emmisch!
Ja... När man schitter långa dagar i scholan är d ju fantaschtischkt vilken damp man kan få.. Att bryta ut i ett fett schkratt anfall är kul. MEN inte när man inte får.. Mitt under en föreläsning tillexempel.. Så klart händer det mig.. Och det går inte att sluta.. Haha.. Nästan så att jag var tvungen att gå ut, men jag lyckades stopa anfallet i sista stund. Tack Emma för att du lyser upp min trista vardag i skolan.. :)

Nu hag jag äntligen kommit hem från skolan. Den intensiva skolveckan är över och jag är ledig hela helgen. SKÖNT!! Tog lite sovmorron imorse oxå, d var jag värd ;)

Vilken härlig dag!!
För det första har min älskade mamma fått en fin lägenhet i stan hemma i söta Kramfors. Jag är såå glad för hennes skull.
För det andra fick jag bort min arbetsdag imorrn, så jag är leeedig. Nice.
För det tredje har jag fått böckerna jag länge väntat på i posten idag.. Toppen!
Sist men inte minst.. Jag har klartat tentan! YEESSSSSSSSSSSSSS! Det är en så fantastiskt härlig känsla.. Ååå, va jag är braa! ;)

Nu lite bra musik och ett städryck!!

Kramar från en sjukt lycklig jag!
Nu lite bra musik

Vinter!

Söndag söndag, härliga söndag..
Nej jag är inte ironisk. Just idag känns söndagen mycket härlig.


Igår tog jag en lugn hemmakväll heelt ensam. Kände mig verkligen jätte tråkig. Eller njaa.. Jag själv tyckte bara det var skönt, men alla andra ser mig väl som en tråkmåns, ensamvarg o allt vad man nu kan komma på.. Men, men... Då får dom göra d. Lite tid helt för sig själv är skönt lite då o då tycker jag. Så jag njöt av min ensamma lördagskväll.. Haha, oj så tragiskt d låter..
Äsch, skit i vad alla andra tycker!


Pigg o glad vaknade jag laddad för träning. Åt lite frukost o la in massa bra  träningsmusik i mobilen o kände mig riktigt peppad för att gå till Helex o springa på bandet till min härliga musik. Så.. Jag hoppade i träningskläderna o pallrade mig dit.. MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Dörren var LÅST! ORKA!!

Ja, dom hade alltså inte öppnat än.. Typiskt..
Då var det bara att vända om. Bytte kläder än en gång och tog en lång prom i det soliga vintervädret. Det var inte illa det heller, men är man inställd på att springa o svettas på helex, så blir d inte riktigt samma sak. O nu var jag ju verkligen peppad oxå.. Men, men.. Nu är jag hemma från prommen som trots allt var väldigt skön.

Ska ta en dusch, städa till ilte här i mitt rum.. Sen lite lunch innan jag börjar jobba 15..

Imorrn är jag ledig, iaf från jobb. Så.. SKÖÖÖNA SÖNDAG än en gång! ;)


Utmaning!

Kikade in på Ellis blogg och hittade ytterligare en lista. Så nu är det min tur att utmana mina bloggande vänner. Här kommer den....

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Lasses spelning. den var GRYM!!!
Vad gjorde du kl 08 imorse?
Sov så gott.
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Var o tränade.
Det sista du sa högt?
Puss o hej!
Det senaste någon sa till dig:
Puss o hej!
Vad ha du druckit idag?
Kaffe & vatten.
Vad var det senaste du åt?
Sallad.
Vad var det senaste du köpte?
Hmm.. Det var nog underkläder... =)
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Grå.
Vad är det för väder hos dig nu?
-8,4 o snöö.
Godaste glassmaken?
Vanilj.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Mm, kanske.
Sover du tungt?
Lagom tungt.
Drömmer du mardrömmar?
Inte ofta tack o lov.
Trivs du med ditt jobb?
Jodå.
Favoritklädsel?
Myskittet =)
Favoritlåt just nu? 
Tvivel med Lasse & Lisa.
Vad ser du om du tittar till höger?
En gardin i fönstret.
Vad gör dig glad just nu?
Att det äntligen kommit snöö och att det är fredag.
Vad ska du göra härnäst?
Ta en dusch.
Höger el vänsterhänt?
Höger.
Humör just nu?
Pigg & glá!
Favoritgodis?
choklad!
Kläder just nu?
Träningskläder.
Sommarplaner?
Ojj, så långt har jag inte planerat.
Hur många kuddar sover du med?
1.
Spelar du ngt instrument?
Tyvärr.
Morgon eller nattmänniska?
Väldigt olika. Beror på vad som händer lixom.
Vad är viktigast för dig?
Att må bra!
Är du kittlig?
Oh yes!
Snarkar du?
Nej!
Stjärntecken?
Oxe.
Äckligaste insekten?
Hmm.. små larver kanske.
Stökigt el välstädat?
Välstädat tack!
Längtar du mest efter just nu?
En Kram.

Sådär. Då är det bara att anta utmaningen! ;)

Lycka!

Ja mina vänner...

Lasse och hans kompanjoner var heeelt fantastiskt underbart bra igår..

Vi hade ju sittplatser, men svek dessa efter första låten när vi insåg att stämningen inte var på våran nivå. På en lasse spelning kan man inte sitta tyst o stilla och bara lyssna. Nej nej, man måste ju förtusan skråla med åtminstone. Så vi lämnade våra sittplatser o smög ner på golvet ist där vi stod resten av kvällen, vilket absolut inte var någort vi ångrade.. Shit vilken härlig stämning..

Med ett stort leende på läpparna och en härlig lycka i hela kroppen traskade vi hem när vi insåg att vi tyvärr inte fick höra mer.. Det var bara att acceptera att spelningen var slut till sist.. :)

Ja, det är som alltid en lycka att se en live spelning me Lasse. Han är helt enorm!

Bilder får ni se sen!


Goomorron gomorron!

07.59 är klockan nu när jag börjar på dagens blogg. Somnade tok tidigt igår, så idag vaknade jag pigg o glad 7.30.

Vad har då hänt sen sist.. Ja, jag var som sagt på Rimfrost och jobbade i söndags 7-16, det var kul. Längesen jag var där, så lite ringrostig kände jag mig.. Men man är rätt snabbt inne i det igen. Efter jobbet kom jag hem till ett dukat middagsbord. Bättre kan det ju inte bli efter en arbetsdag.. Jätte gott var det oxå. Tack tack kombo :o)
Efter den goda middagen tog jag en dusch, sen liftade jag med therese "baki trasa"... Hahaha, ja hon skulle till Hertsön o träna hund, så hon var snäll o tog en extra krok o släppte av mig.. :o)

Sen var det måndag och plugg här hemma som gällde. Söt Ville var här o gjorde mig sällskap, då går det alltid lite bättre än vanligt. Ja, ni vet det är ju inte bra att sitta o baaara plugga en hel dag. Liiiite distans måste man få, perfekt med en söt hund är det då. ;)

På tisdag jobbade jag på Rimfrost igen 14-12.15... Det gick bara fint då me. Skönt!
När jag slutade for jag hem o sov, sen var det jobb på willys 9-18 igår. Jag är ju inte så van att vara på kolonial o lyfta o springa en hel dag.. Hahah, jag var heeelt död när jag kom hem alltså.. Tog ett skönt bad och såg tv. Somnade till uppdrag granskning som började 20.00. Saaatan, jag som hade sett fram emot dubbel avsnittet av Grace.. Vaknade 23.00 o då var det slut...Typiskt. Pallrade mig till sängen o fortsatte sova till 7.30 imorse.. ojoj, vilken trött tjej.. :o)

Ikväll är det Winnerbäck!!!!! Ååå va jag längtar, det ska bli garn kul! Ojj, va vi ska skråla min bästaste kombo o jag!!

Nä, nu lite frukost. En prom, sen plugg..

Ha en bra dag everyone! 

PUSS.

 

Helg igen!

Yess, då var det helg igen då. Sköönt..

Veckan har varit bra. Den nya kursen i skolan har börjat och det känns intressant o bra. Väntar på tentaresultatet som vi inte fått än. Men jag är inställd på en omtenta tyvärr.. Jaja, vi får se hur det går. Men det värsta som kan hända är ju att jag inte klarar den o får göra om den, och det är ju inte heeela världen. Någon gång måste ju vara den första att skriva omtenta oxå. Hittills har jag ju klarat mig, så kanske det är på tiden.. ;) Jaja, nog om det.

Igår var vi på basket o härjade, kul kul.. Sen blev det bara slött o slappt i soffan. Gick o la mig rätt tidigt o läste en stund, men somnade snabbt :) Vaknade 10 imorse, shit.. Nu har jag sovit sådär mycket igen.. Men, men.. MAn behöver väl kanske ta igen lite sömn på helgen som man "förlorat" under veckan.. Ja, vi säger så iaf.. För nått såligt samvete ska jag inte ha för att jag sover till 10 på lördag.. NEJ!

Tänkte ta en lång skön prommis efter frukost, men blää.. Vem vill vara ute i detta äckel regnväder?! Ja, inte jag iaf.. Så jag traskade till Helex ist o gick/sprang på bandet en stund. Skönt var det!
Nu ska jagstrax hoppa in i duschen o bli som en ny människa tänkte jag. Efter duschen lite plugg, liiiiite plugg för det är ju som sagt lördag ;) Sen Får jag se vad som händer. Men ingen fest blir det.

Imorrn är det jobb 7-16.. ååh, känns lite jobbigt på en söndag.. Men kul att dom ringer mig o vill att jag ska jobba lixom. :)

Jaa, vad ska man nu skriva.. Inte nååå kanske..

Joo, min söt mamma ska flytta. Kanske jag åker hem o hjälper henne om jag har tid.

I veckan är det plugg me studiegruppen som gäller, lite jobb, träning o häng. Det vanliga lixom.

Några extra saker för dagen bara...
Humöret är på topp!
Jag har världens bästa kombo, ingen har nog så kul som vi! "Var det klockan elva?!" ;D
Den bästa grannen o mitt kex Jossan gör mig glaaad!
Min Mia är en klippa!

Japp, då var det färdig bloggat för idag!

Adjö!


Att plugga är att aldrig vara ledig...

Mm, så är det.. Aldrig får man en lugn stund. En evig "jag borde göra" känsla finns inom mig.. En inre stress som inte går att jämföra med den stress man kan känna när man jobbar. Åå, ibland blir jag så avis på alla heltids arbetande människor. Jag saknar den där känslan av ledighet när man kommer hem.

Men, men.. Det är inte bara negativt med plugg.. Tääänk så mkt jag lär mig och så mkt kul vi har oxå. Sen är det ju även så att jag själv valt att plugga på heltid. Vilket man EGENTLIGEN ska ägna lika mycket tid som en heltidsjobb. En distansutb dessutom måste man alltså ägna ÄNNU mer tid.. Så.. Innan jag fortsätter gnälla kan jag ju börja med att ägna den tiden man bör o se om d känns bättre.. Mm... Precis, kansek det skulle kännas lite lättare då.. Meeen, då vill man ju faktiskt hinna ta hand om sig själv, sina nära o kära.. Träna lite OCH hinna med sina arbetspass där emellan.. Så.. MINST 10 timmars ökning på dygnen tack, så sen kanske jag är lugn.. 

Ja, vem vet.. Kanske det är denna stress som gör mig lite labil... Haha, för JAAA, jag erkänner. Jag lider av rejäla humörsvängningar nuför tiden.. Vilket min käre kombo säkert kan intyga. Hon har det inte lätt hon.. 

Helgen har bestått av jobb jobb jobb o lite skolfix inför nya kursen som börjar på onsdag. Ojj, vad jag har sovit i helgen alltså.. Shit pommes.. Har sovit tio timmar flera nätter på rad nu.. Herreguuud.. Utvilad borde jag vara, men nej.. Icke så nicke.. En ond cirkel tror jag.. Ryck upp dig Maria! 

Nu är Winnerbäck biljetterna köpta!!! Åååå, va jag längtar.
Är inne i ett riktigt Lasse skåv nu oxå, så d kan inte bli mer perfekt tajming.. :)
Han har så många kloka texter denne fantastiska Lars.

Mitt i mina funderingar över allt möjligt, så kommer en textrad som äääär så sann så sann.. Det händer rätt ofta. Här ska ni få några smakprov på hans sanna ord.

"Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör."

"Det är så svårt att balansera mellan trygghet och panik"

Ja, det kan nog inte bli mer mitt i prick än så just nu.

Förlåt alla bloggläsare för min lite bittra attityd, men det var så jag kände idag.. Och VARFÖR hoppa av glädje när man inte känner den i lilltån... Nej nej.. Falskheten är inte min grej!

Men jag ska försöka sluta tänka så förbaskat mycket.. Ta en sak i taget och njuuta av livet.. Det finns faktiskt dom som inte ens har ett jobb och heller ingen utbildning.. Här har jag ett fast jobb och är i fullfärd med att lära mig nya saker och har förhoppningsvis min examen om några år. Såå.. Jag ska INTE gnälla!

Nu lite bra musik och sen kanske leendet är lite närmare! :)

KRAM KRAM!

En till lista.

Ännu en utmaning. Denna gång från min kära kombo!


1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Hoppsan, gomorron!

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
120 kanske... Lite mynt oxå.

3. Vilket ord rimmar på "test"?
fest.

4. Favoritplanet?
Jorden.

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Therese P

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Let me go. Med 3 Doors Down.

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
En röd o vit rutig skjorta..

8. Sätter du etiketter på dig själv?
Kanske ibland.

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Hallå jag är ju inne, har inga skor på mig. Men senast jag hade skor var det nog puma som gällde.

10. Ett ljust eller mörkt rum?
Mittimellan. Mysbelysning är bäst ;)

11. Vad gjorde du vid midnatt?
Då hade jag tentaångset som fan o försökte somna.

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
"Ja, d gick bra"

13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Vet ej.

14. Vilket uttryck använder du mest?
"Tur då" och "jävulskt"

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Pappa

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Quattro.

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Jaa, d beror på vad man menar med drog.. Hmm.. Men två kanske..

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Ingen alls.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
Min bästa tid är nuuuu! :D.. Nämen, 23-24 är nog den bästa faktiskt..

20. Din värsta fiende?
Lögnen.

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En mysig sommarbild från stugan.

22. Vad var det senaste du sa till någon?
Minns inte.. Har suttit tyst här ett tag nu o är såå inne i listan.. :)

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Pengar

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja, d gör jag nog.

25. Senaste låten du lyssnade på?
Gå på vatten, me Lasse.

26.
Senaste imköpet?
En mjölk & en mini mat på ica nyss.. :)

27. I ditt senaste sms skrev du?
"Ååå, hälsa grattis till plutten från mig!"

Så, då har jag fixat utmaningen! ;)

Pusss