Home sweet home!

Nu är vi färdiga me allt flyttpyssel, målning o allt vi haft för oss här i nya lägenheten på sista tiden. Igår var det inflyttningsfest, så nu börjar kombo livet på riktigt. Kul! :)

Festen var mycket mycket lyckad. Våran inbjudningslista på 30pers slutade nere på 10.. Haha... Sjukdomar, bort resta, dålig timing o allt vad d nu var för förklaringar. Men vi hade kul kul iaf. Verkligen.. Mycket sång o babbel blev d :) Tack alla som gjorde den så braaa!!

Idag har det förutom den lilla "pizza jakten" inte hänt så mycket..

Jag har just tagit ett låångt varmt bad, guuud så skönt d var.

Nu ska jag slappa framför tvn o fortsätta vara riktigt lat resten av kvällen.

Puss o Kram!


Onsdag

Imorse vaknade jag 6.48 av ett roligt sms. Grattis Emeli till lilla pojken!
Jag börjar nästan känna mig lite gammal när det föds barn runt omkring mig titt som tätt..

Trors att jag vaknade o var pigg där vid sju tiden, ska ni inte tro att jag tog mig upp. Nej nej.. Vände mig om o somnade skönt en stund till. Klev upp vid nio tiden, åt lite frukost o tog d lugnt. Har gjort aderssändring och flyttat telen o bredbandet och nu håller jag på att tvätta för fullt. 

Var ju på en anställningintervju för jobb som personlig assistet igår, det gick bara bra och vips hade jag ett nytt litet extra jobb. Kul kul! Så nu klockan ett ska jag träffa handledaren o skriva lite papper o så. På fredag träffa tjejen jag ska jobba med och hennes familj. Känns lite nervöst, men spännande. Ska nog gå bra hoppas jag.

Ska titta in till miapia på en kaffe oxå tänkte jag.

Solen lyser så härligt in genom mina fönster, men fyy så skitiga dom äär.. Usch.. Jajaj, inget att göra åt i den här kylan iaf, så.. Ignorera :)

Men nu.. Hämta tvätten!

Tjing!


Ett varmt bad...

Måndag, måndag härliga måndag...
Ja, är inte måndagmorgon något alldeles speciellt. Haha, verkligen mysigt när väckarklockan ringer o man inte har nått annat val än att virvla sig ur det varma goa täcket. Nä, fy d är inte kul alltså.
 
Men dagen idag har varit bra iaf. Tog en lång skön prom i solen imorse. Bra start på dagen. Sen var jag pigg o glá resten av dagen, nästan.. En liten glädjedödare smet sig in en stund påp kvällskvisten, men, men.. Sånt ignorerar man.

Har varit me tessilo o kikat på köksbord lite här o där. Ett bra köp blev det tillslut. Snyggt!

Nu har jag just haft ett skönt fotbad,  jag bara lääägtar till ett riktigt bad i ett BADKAR! Men snart. Snart flyttar jag o då får jag ett badkar på köpet. O inte bara d.. En balkongdörr o uteplats oxå som jag så länge tjatat om. Även världens sötaste hund och en tok bra kompis ingår i hyran. Ojojj, d kan ju inte bli bättre. Nää, det ska bli riktigt kul!

Fick ett roligt samtal idag som jag inte var beredd på. Kul kul!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har pluggat lite o donat på här hemma. 

Nu ska jag se lite tv o glo i ikea katalogen. 


Tack för idag!