Solen skiner

Yess, solen skiner. Nu är det vår!

Ja, det är så himla skönt  att solen äntligen börjat titta fram. Vi har vridit fram klockorna och det är ljust lite längre än till två på dagarna. Fantastiskt.

I skolan är det fullt upp nu. Vi läser tråkiga kurser. Men, men.. Man kan ju inte alltid ha kul. Det ska väl gå bra d me. Hittills har jag inga "rester" från kurserna. Skönt. Allt har gått bra än så länge. Hoppas det fortsätter så. Jag, lovar att kämpa på så att ni slipper bli besvikna :)

Har haft fullt upp på sista tiden.. Med två jobb och skolan,  blir det inte så mycket tid över. Men just idag har jag en ganska skön dag. Ingen skola och jag börjar inte jobba förrän 17. Så jag har tvättat och donat. Suttit ute i solen o gassat. Försökte plugga lite oxå, men.. Tyckte att jag var värd en "ledig" dag i solen.. :)

I helgen har jag jobbat och varit hundvakt. Det gick bra. Ganska bra.. :)
Men lite social hann jag vara iaf. I fredags kom Marlene o Annelie förbi. Kikade på lets dance, åt popcorn o svamlade. Det är väldigt sällan vi "hänger", så d var mysigt.
På lördag hade jag en konstant hemsk huvudvärk, hela dagen.. När den väl gick över och jag slutatde jobba var jag så himla trött.. Tänkte att jag skulle hem, lägga mig framför tvn o somna typ 21.. Meeeen, icke så nicke.. Mia ringde. Vi gick o åt, drack lite vin o satt o surrade hela kvällen.. Så nån tidig kväll blev d minsann inte.. Men, d var trevligt.

Imorrn ska jag på en liten utbildning. Vet inte riktigt vad d är, men nånting med "att lyfta rätt inom vården". Jaja, d blir nog bra. Efter d blir d stan me Anneli o sen jobb.

På fredag ska jag till tandläkaren oxå.. :( Fyyy, jag vill inte.. Men ni får hålla tummarna att jag inte har nå hål, så att jag slipper en fet tandläkar kostnad..

Nu ska jag fixa lite mat, sen pallra mig till jobbet.

Ur mina högtalare skrålar KENT! Good good!

Puss o hej!


Längtar


Nu är det på tiden att jag tar mig tid att skriva en RIKTIG blogg. Har varit så lat på sista tiden.. Eller.. Nä, inte lat.. Jag har haft fullt upp me massa annat, så inte hunnit helt enkelt.. :)
Men nu..

Jag har just varit på en prommis. Ska hoppa i duschen snart. Sen träffa Nina på stan o hänga lite.. Fika me Anneli ska jag oxå hinna me innan jag börjar jobba 17 på willys. Var jätte längesen jag träffade henne, så jag längtar. Men från skolan är jag fri idag, skööönt. Men imorrn blir det rapport skrivande hos Fia hela dagen...

Jag var o tränade igår, d var verkligen på tiden.. hade nästan glömt hur d såg ut på stepin.. Shit alltså va d var längesedan jag var där.. Ojojjj.. Men igår tog jag tag i saken och pallrade mig dit.. Och det ångrar jag inte.. Kul kul var det.. Kul. D var kul. Ja alltså, kul var d.. Kul kul.. JA va d var roligt!  :P Ojj, förlåt.. Nu spårade d ur lite.. Sorry. Men, sånt är livet..  Det var alltså så kul at jag längtar till imorrn när jag får gå dit igen.. ;)

Mina sol och badnerver har börjat rycka som tusan.. Läängtar utomlands som bara den.. Nån som kan kidnappa mig dit kanske?! ;)

Helgen som just varit var lugn o skön. Jobbade till 20 på fredag o sen hela helgen oxå, så ingen tid till bus då inte.. Fast, d är klart. Vill man så kan man. :) Men, d var skönt me lugn o ro.. Jag känner mig så less på utgång, cleo o allt vad d nu heter.. Alltid samma sak lixom.. Nää, jag är LESS på d.. Längtar efter en riktig hemma fest. Me massa roligt folk, lite gitarr spel, ingen utgång och mycket såång. Sånna fester är ju dom bästa, hallå.. FATTA D!!! :)

Jjaja, men nångång ska jag väl få min efterlängtade fest jag me.. haha.. Den som väntar på nått gott..
Eller, är det så att jag ska måsta fara till mina kramfors darlings för att få den bästa festen?! Mmm, börjar nästan tro d.

Men till helgen blir det nog den vanliga utgången trots allt. Josefin fyller ju år, så d blir födelsedagsfest. Sånt får man ju bara inte missa..

Ämtligen har det fina vårvädret börjat komma. Har verkligen längtat efter det mé! :) Så skönt me lite sol o vår värme. ToppeN!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen o vakna till liv ordentligt.. Ha en toppen dag!

KRAM!