Att sova för länge

Ja, att sova för länge är inte roligt.

Min väckarklocka står på 06.00 varje morgon, det gjorde den även imorse. Trots att klockan var ställd, så vaknade jag 08.19. Tydligen tyckte jag att det var dags för en sovmorgon, för jag hade ställt fram den till 08.30. Måste ha gjort det i sömnen för vid den tiden ska jag redan vara på jobbet.. Men, men.. Jag kom in till jobbet vid nio tiden, hade inget bokat förän klockan 10, så d var ju tuuuur :)

Men detta med att sova för länge på morgonen är inte kul. Hela dagen känns lixom upp och ner. Jag avslutade dagen med att köra lite vilse till på köpet. Min eniro karta som brukar fungera så fint var inte nog bra idag, jag fick ringa för privat vägbeskrivning till dem jag skulle till och efter mycket om och men kom jag fram till rätt hus. Dock en halvtimma sen, men det gick bra det me. Jag kommer att hitta till varenda liten sörby inom en snar framtid, för nu har jag varit och virrat lite överallt.

Försökte mig just på att föra över lite bilder till datorn från telefonen via bluetuth. Tydligen så var jag inte nog teknisk för den saken, så får bli en bildlös blogg även idag. :)

I helgen ska jag & syster dansa, de ni! Nån som vill följa? :)

Nu ni! Jag lyckades med överförningen, så här kommer några bilder. 

       

Lite blommor och färgglada stolsdynor piffar upp det lite på vår ballis.


 

Ville och Daniel, en härlig kväll i solen i somras (förra veckan) =)Tack för idag!


Nu är det dags!!

Hallå där!

Helt plötsligt infann sig ett sug efter att blogga, så nu är jag här igen. Om det bara är en snabbvisit eller om jag blir långvarig, det får vi se.

Eftersom att det var galet längesen jag överhuvudtaget loggat in på denna sida, så har jag inte någon som helt koll på vad jag skrev om sist och jag tänker inte ens försöka mig på någon form av sammanfattning över vad som hänt sedan dess. Då hade ingen orkat läsa. Inte ens jag, och jag orkar läsa låååånga bloggar ska ni veta ;)

Examen har jag iallafall äntligen tagit, så nu jobbar jag på som bara den. Jobbet har kännts bra, mindre bra, bra, kaos, kallabalik, ganska bra osv... Men just nu känns det till och med mycket bra, så jag hoppas på att den känslan ska sitta kvar över sommaren också. Jag tror själv att mycket handlar om min egen känsla över att inte ha kontroll, att det är jag som har hundra frågor och inte kan svara på andras. Men allt blir bättre och bättre. Jag lär mig och lär mig och lär mig. I början kändes det bra, jag tyckte att jag hade ganska bra grund från skolan. Men ju längre tiden gick och ju mer jag lärde mig desto svårare blev jobbet. Nu har jag insett att man hela tiden lär sig nya saker, även de som jobbat länge frågar varandra. Så nu har jag liksom accepterat känslan och tvingat mig att inse att man kan inte ha kontroll på allt :)

Förutom jobbet flyter livet på som vanligt här hemma. Jag ska jobba hela sommaren, så ingen semester för mig inte. Som tur är har vi en bokad semesterresa i januari att se fram emot, så att jobba hela sommaren känns inte så tokigt ändå.

Pratade just med sötaste Frida i telen, hennes lilla Nellie surrade i vagnen och jag längtar så tills jag får träffa dem. Måste verkligen planera in en Kramfors tripp snart.

Nu är det dags för lite kaffe och en stund framför tvn.

Tack o hej!