Smider planer

Här kommer uppdateringen över påsken.. Vi tog vårt pick & pack och begav oss mot Kramfors på torsdag kväll. Mia som också skulle hem till kramis åkte med.  Snöstorm och dimma nästan hela vägen gjorde att det tog lite längre tid än vanligt, men fram kom vi tillslut. Tur att vi hade den bästa chaffuören ;)

Vi var väl framme vid tre tiden på natten hos en mami som satt och väntade på oss gick vi nästan dirket i säng. Mammsen var kattvakt åt Carro & Markus katt Tyson så han och ville spanade med lätt spänning på varandra ett tag, men allt gick bara bra och jag tror nästan att dom blev kompisar :).

På fredag var vi rätt trötta. Vi tog en prommis i lilla staden, spanade in dollar store och gick sedan hem och åt en god påskmiddag hos mammsen såg tv och smaskade i oss god efterrätt.

Efter frukost på lördag for vi och hälsade på Frida & Tobbe i deras nya hus som var jätte fint och mysigt. Oj så sugen man blir på ett eget litet hus. Kul att träffa Fridis oxå, det är så långt mellan gångerna. Sedan for vi vidare till pappa & Kerstin för nästa påskmiddag. Farmor var där hon me, så vi hade en helkväll med V75, mat prommis o allt vad en hemmavistelse innebär :).

På söndag for vi upp till stugan där vi grillade och mös i det härliga vädret innan vi for tillbaka till mami för en kväll i bingolottos tecken :). Riktigt mysigt faktiskt och OJJ så nära vi var att vinna massa guld. Synd bara att nära inte skjuter någon hare.  Förutom bingolotto så åt vi god middag IGEN, efterrätt  och osstbricka senare på kvällen.. Ja herregud vad vi ätit..Ätandet fortsatte på måndagen när vi var bjudna till farmor på lunch innan vi for tillbaka till Luleå. Och alla som känner min farmor vet att lunch i detta sammanhang innebar MYCKET mat och återigen efterrätt.. Så ja... NU är vi hemma och går på diet.. Hahaha.... 

Vi har haft en mysig påsk, men det är alltid skönt att komma hem igen.

Här hemma smider vi planer... Planer för en resa i oktober/november. Så nu är det bara att ligga i med sparandet så att drömmen blir verklighet.. Drömmen är eventuellt Brasilien två veckor och den SKA bli verklighet..

Puss o hej!


Kommentarer
Postat av: Nina

vad härligt med en resa!!

vi har också bara ätit hela påsken, så ring när du vill ta en prom ;)

Postat av: Therese

Underbara helg!

2009-04-16 @ 21:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback