En liten pojke!!!

Igår var vi på det efterlängtade ultraljud nr 2 som vi bokat i Torneå. Vi fick se vår älskade lilla plutt som visade sig vara en liten pojke. Det blir alltså ingen liten flicka som vi trodde.

Pappa/morfar är lycklig. Nu får han äntligen köpa sin efterlängtade bilbana och sitt hockeyspel om några år förhoppningsvis.. Haha. Han som bara fått flickor har väntat länge efter en pojke i familjen och allt vad det innebär. ;)

Efter första ultraljudet blev allt mycket verkligare och det var en lättnad att se att allt såg bra ut. Vi var såå lyckliga. Igår fick vi uppleva samma känslor igen, fast den här gången kändes det ännu mer fantastiskt. Lill killen 1väger  1,5 kg och andas själv. Han skulle överleva om han trots allt skulle vilja komma ut redan nu, vilket känns väldigt tryggt. Klart att allt kan hända, men man kan inte oroa sig för allt. Hon kollade massor med små saker under ul bland annat tecken på kromosofel/downs syndrom, gomspalt m.m. Allt såg bra ut och han verkade frisk och kry vår lilla palt :).

Från början av ultraljudet låg han med ansiktet emot ryggraden, men vände sig efter en stund så att vi fick se lill näsan, hakan, kinderna. Ja hela ansiktet. Efter en stund somnade han, men vaknade när jag hostade och visade oss då en gäsp. Ja, det var väldigt härligt att se.

Vi invarderade Ikea innan det var dags för ul. Så nu är det fullt upp med den underbara Ikeamonteringen :)
Det blev bland annat ett skötbord och några möbler till badrummet. Nu tänker ni som varit hos oss "Men herreguuuud, möbler till badrummet, hur rymmer ni det???". Haha.. Ja, vi har en väldigt liten toa, men nu är det dags att ta vara på varenda liten vrå som kan anvädas till förvaring ;). Det blir nog bra.

Bästaste syster yster var också med oss igår. Så nu har hon också träffat lillen :)

Ikväll blir det en god lördagsmiddag. Sen är planerna att mysa på här hemma och att vinna lite pengar på V75.

På fredag är det dags för tenta igen, det känns som det brukar kännas. Vi säger inte mer än så om den saken. 

Vill skicka några styrke kramar till Josefin som opererats. Hoppas du mår bra efter omständigheterna. Kramar från oss.. 


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka är när du bloggar !=)

2011-02-01 @ 16:01:23
Postat av: Alexandra

Hej! Jag och min man vill åka till Torneå för att göra Ultraljud, men jag hittar ingen info eller nummer eller nånting på nätet! Tacksam för info! Hälsn. Alexandra :)

2011-04-04 @ 09:22:49
Postat av: Anonym

Hej jag söker också info om hon som gör köns ultraljud i torneå, har du kvar nr och namn? :)

2014-01-28 @ 17:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback