IBS

Tjipp!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen. Vissa är så duktiga o bloggar o har sig varje dag, herrgud jag får nästan lite dåligt samvete. Blir så mycket att skriva om oxå när det är så långt mellan gångerna. Nästan så att man inte minns vad som hänt sen sist :)

Men jag ska göra ett försök. Hmm.. Ja, vi kan ju börja me jobbet. Jag trivs fortfarande mkt bra. Har jobbat klart mina nätter, så nu är d mest dag o kväll som gäller. Ganska skönt kan jag lova..

Fin främmande har jag ju haft oxå. Syster yster o Markus har ju varit här o hälsat på mig i helgen. D var galet roligt att dom äntligen pallrade sig hit. Mkt skratt har d blivit.
På torsdagen när dom kom åt vi lite tacos med jordgubbar o glass som efterrätt.. D var mkt gott. Sen blev det lite kortspelande och en film. På fredag när jag slutade jobbet gick vi på stan, satte oss i solen o tog ett glas vin/öl/cider. Himla mysigt var det. När vi kom hem grillade vi gott, tog en prommis runt gültza, sen ännu lite mer kortspel och en till film.. :) Lördagen spenderade vi rätt mkt tid på stadilon med lite shopping. Sen på kvällen blev d fest hos Jossan, sen utgång. Väldigt lyckad kväll på alla sätt! :)

                   


På söndag blev det en flottig pizza innan dom for hem igen.

Sen har det nog inte hänt så mkt mer som ni bör veta ;P

"ibs" &  "ika" glömde jag att nämna för dig som förstår d... Absolut inte helt fel. Nej, nej.. Riktigt mysigt, eller PEERFEKT kan man oxå säga! ;)

KRAM KRAM!!!

Kul me höst i juli!

Ja alltså.. Jag älskar hösten. Den är tok mysig, men den behöver ju inte komma redan i juli. Jag vill gärna upplev ALLA årstider ÄVEN sommaren. Men, d kanske är för mycket begärt. Har regnat nu jäävulskt länge, så nu räcker d! Jaja, idag har d faktiskt inte öst ner.. Men någon sol mer än fem minuter har jag minsann inte sett till.. Men, men.. Kanske att den kikar fram lagom till helgen. "Den som väntar på nått gott" :)

Idag har det inte hänt mycket i mitt liv. LAAT har jag varit..
Var förbi till Sivan i ny läggan en sväng. Mer o mer ornding o reda får dom där. Sen pallrade jag mig hem o lagade middag. Lasagne blev det idag. Gott gott! Nu sitter jag här o fördriver tiden tills jag ska iväg o jobba. Näst sista natten nu, sen blir d dag o kväll till veckan. Känns jätte skönt. Hela jag blir upponer av att jobba natt. Sur o gnällig o konstant trött. Nej, nattjobb är inget för mig. ingen längre period iaf.

Vad händer till helgen då?! Jaa, d vetti tusan. Jag känner för att rymma iväg ut till nån stuga i skogen vid en sjö o bara vara.. Men, så blir nog inte faller.. Får nog "stå ut" med stadslivet ännu en helg..

Jaja, förlååååt.. Vet att jag låter lite bitter.. Men jag lovar, det är jag INTE.. Bara på lite mindre bra humör;).. Man kan inte alltid vara på topp, men nästan ;)

Jag har läst ut min braa bok oxå, vad ska jag nu pyssla med hela natten på jobbet.. Hmm.. Jaja, d löser sig..

Party on!
Till helgen?!
Vem vet. man ska aldrig säga aldrig. OCH.. Det blir ALDRIG som man tänkt sig.. ;)

Jaja, blablablaaaa...

Hörs o ses. Kanske!
kisses´n hugs


Söndag, bloggens dag?!

Ja, jag tror minsann att söndag har blivit bloggens dag. Haha... På sista tiden har min bloggnerv börjat klia lite just på söndag. Så.. Jaa, bloggsöndag var ordet!

49479-125

Jag har hållit mitt ord från förra bloggen. Inget festande än så länge.. Känns sköönt. Har iofs jobbat natt hela helgen, så har inte kunnat heller.. :) MEeeen, i onsdags hade jag kunnat om jag velat, men.. Icke.. Nä, nu ska jag spara pengar som tusan så att det kaaaanske kan få planeras en sista minuten resa i höst. Hoppas att jag inte jobbbar ända fram till skolstarten bara.. Jaja, d löser sig.

Helgen har varit mkt bra trots jobbet. Tack till alla härliga vänner som underhåller mig med roliga telefonsamtal mitt i natta.. :D


49479-126

Regnet har dock ööst ner hela helgen, inte alls så kul. Fast ganska mysigt mys väder ;)

49479-124


Jaa... Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt.. Har lixom inte hänt så mkt i mitt liv den senaste vekcan. Igår sov jag typ heeela dagen, verkligen hela dagen alltså.. Fy.. Sånt gillar jag INTE.. Meeeen, för den här gången var det godkänt, så d så :)

Hmm.. Annars då?! ;) Jaa.. Jag vet inte..

En teckensråks kurs vill jag gå. Håller ju på att tappa mina teckenspråks kunskaper fullständigt känner jag. Hade varit kul me en liten uppfriskning av de, sen en fortsättnings kurs kanske.. Har ni den till mig, så säg till!

Nä... Nu en prom, en dusch, lite mat..

Hörs o ses!

KRAM!

Ännu en söndag

Jahapp, då var helgen över igen då. Självklart har vi varit ut även denna fredag OCH lördag.. Hejåhå..
Nu får d vara nog på festandet för ett tag framöver, så d så.
JAA, jag vet att d är sommar och att då är d väl klart att man ska festa.
Jaja, kanske d.. Men nån måtta får d väl vara. Allt bara förfaller juh.
För det första gör man inte mkt vettigt under helgen eftersom att den största tiden går åt till att sova för att man är så trött efter kvällen/nattens fest.
För det andra är man trött o sliten även halva veckan eller ok, inte halva kanske. Men man är inte riktigt me i svängarna förrän ja, okdå.. På tisdagen kaanske man känner sig som människa på riktigt igen. Ja, o då går ju halva tisdan åt till att komma in i vardagen igen, ja att lixom förstå att.. Ja, nu är d vecka o nu ska vi träna o jobba osv.. Man har alltså inte riktigt måndag förrän på onsdag. Låter detta hälsosamt tycker du?!? Nä, d tycker iaf inte jag.. Fy!
Sedan för d tredje, så.. OM man nu mot förmodan känner sig lite hurtig, tränar, springer o skippar onyttigheterna. Då faller ju allt detta under partyts heta helg. På måndag (kanske tillome onsdag nu då om d är så illa) när man startar igen, så är man ju tillbaks på ruta ett igen. HUR kul är det då?! Inte alls kul tycker jag. Nej nej.. Ni hör ju hur klok jag är.. Så... Vad är problemet?! ;) Jaa, jag vet inte.. Jag har väl jävulskt dålig karaktär helt enkelt.

Jajaja helgen var bra iaf, så d får väl gå för den här gången då.. ;)

På fredagen blev d färjan me girlsen, d var kul kul och det blev sent sent. Så lördagen var en trött dag... En liten liten prom för lite mat var enda ansträngningen. Illa illa.. Men, men.. D var d värt :)

Så var det lördag o vi laddade om. Segstartad var jag minsann, men trägen vinner.. Haha.. Vi satt o babblade massa skit här hemma jag o Therese, sen begav vi oss till färjan. Vi tyckte dock inte att stället höll måttet, så vi gick vidare till terassen. Men inte heller detta dög för oss. Kräsna tjejjer.. Meen, vi är inte bittra. Go o gla gick vi vidare till oléarys, som dock stängde klockan två o vi kom väl halv två kanske.. Så invit kanske?! Nej nej, dom stängde oxå två. Så.. vi hamnade på Corsica. Haha, har aldrig någonsin varit där förr. Men nångång måste vara den första, och en sånhär kväll var d ju ganska passande. Stället var inte sämre än nått annat, men hem gick vi efter 10min ;)

Ja, imorse vaknade jag pigg o glad faktiskt. Tog mig till willys o jobbade ett extra pass för nån som festat hårdare än jag ;). 11-18 jobbade jag, d gick fin fint. Men som en död sill kände jag mig när jag kom hem. Har inte gjort ett skit på hela kvällen o nu ska jag snart sova. Ja, ni ser juh.. Man gör inte mtk vettigt när festnerven ligger på. Nää, SKÄRPNING!!!

O du... I veckan vill jag ha sol, så d så!

Kram o goos!