SOOOOL

Äntligen fick vi lite sol. Det var tamme tusan på tiden!

Jag har varit ledig idag. Skulle egentligen varit ledig igår och jobbat idag, men någon ville byta och jag var snäll, vilket jag är mycket nöjd över såhär i efterhand när vädret idag blev TOPPEN! Ett bra byte med andra ord! :)

Jag o Ville har varit ute i solen nästan hela dagen. Tog en prom runt sjön på förmiddagen. Vi stannade till på östermalm där jag njöt av solen och lugnet. Söt Ville badade och busade för fullt :). Jag tog även en sväng in till lägenheten i stan för att fixa lite. Tog med min cykel gjorde jag oxå, något jag tänkt göra hela veckan så... Äntligen fick jag d gjort.

När vi var hemma igen tog jag med Ville, en filt och en bok. Lade mig här ute i solen och njööööt.

Ikväll blir det god mat med brudarna. Kul kul!

Solen gör mig på fantastiskt humör. Man blir lixom helt kääär. Eller... Kärare! ;)

Ha en bra kväll!

Sovmorgon är livet!

Idag börjar jag inte jobba förrän klockan ett, vilket känns otroligt skönt. Sovmorgon är livet! :)
Jag vaknade vid 9 tiden. Tog en liten prommis med Ville och surrade med Johanna som vi träffade påvägen hem. Kul att se henne, det var ett tag sen. Jag måste ta mig över gatan någon dag och hälsa på. Jag har sagt det ett tag nu, men det har varit så mkt jobbande, flyttande och packande. Men nu är det mesta flyttstöket över, så nu ska jag ta mig tid att umgås lite mer.

En filtallrik, ett kokt ägg, en hårdbrödssmörgås med skinka och gurka och en god kopp kaffe var vad min goda frukost bestod av idag.. Tänk så mycket piggare man blir av att få sova ut. Man har tillome tid och ork till en riktig frukost..SKÖNT! 

Nu ska jag slå mig ner och lösa lite korsord.. Tantvarning?!?? Ja, kanske det. Men tusan så lärd jag blir. Avkopplande är det oxå. Sudoku och korsord... Jag är helt fast i träsket. Jobbets fel! ;)

Han en bra fredag mina vänner!

sommar, midsommar...

Tiden går foooort... Ja, den gör verkligen det. Jag tycker nyss det var vinter och kallt och vips var midsommarhelgen över.

Helgen och vistelsen hemma i kära kramfors var underbar. Jag älskar min kära mor, men trots detta kan vi inte vistas runt varandra mer än några timmar innan irritationen är igång. Ja, det är inte lätt.. Tur att vi känner varandra väl så att vi båda vet att trots några minuter av sura miner så är det inget allvarligt i det hela. Lilla mammsen vill bara väl, men det går till överdrift ibland och retar mig till vaaaaaansinne! :) Men gullmamma.. I loooove you!

Vi lastade bilen full med alla möjliga saker och for på tisdagkväll efter jobbet. När vi kom till övik kikade vi in till Carro & Markus. Där fick vi nybakt paj, inte illa.. :) 

På Onsdag tog vi en tur på stora staden.. Haha, lill stan är så charmig ;)
Efter stadstrippen for vi runt o kikade lite och bara mös, sen hem till mamma som lagat en god middag. På kvällskvisten blev det fotbollskväll för hela slanten.. :)

Torsdagen spenderade vi hos morfar i styrnäs. Jätte mysigt det med. Söt ville tyckte det var jätte kul med alla katter som fanns där. Så kul, så att han skrämde upp några av dem i träden.. Haha.. :)

Sedan var det torsdagkväll och dags för det årliga midnattstravet. Tänkte att jag skulle få se min frida där, men icke.. Therese och massa annat kramforsfolk fick jag däremot träffa, vilket var jätte kul.

På fredagmorgon, nej förresten.. INTE morgon... Fredag FÖRMIDDAG ;) åkte vi upp till stugan där vi firade en härlig midsommar med pappa, kerstin, carro, markus och farmor. Det blev god mat, dryck, kubbspel m.m. Den mysiga brasan vid sjön på natten får vi inte glömma.. Galet mysigt.. Kul att umgås och träffa syster yster lite, det är ju inte varje dag.. Kram till dig!

Midsommardagen var lugn och skön. Pappsen hade fixat en lite tipsrunda som vi så ambitiöst gick allihopa.. :D Jag och Carro kom på delad första plats och fick en fantastiskt vacker vinst! ;)

Så var det helt plötsligt söndag och dags att åka hem igen.. Borta bra, men hemma bäst. Så är det ju, men ändå är det liiiika jobbigt med avsked varje gång. Den blödiga känsliga Maria satt med tårfyllda kinder några kilometer i bilen.. jaja, sånt är livet :)

Helt enkelt en helg fylld av både skratt och tårar.

Nu är vi tillbaka i vardagslunken och jag har nog fått alla mina saker på plats nu tror jag.. Stackars Daniel rymms knappt i sin egen garderob längre.. Förlåt darling ;) Men jag haaaaar gjort allt jag kan för att minska ner på platsen jag behöver.

Till veckan kör vi det som finns kvar i lägenheten i stan till förrådet. Skönt att få det fixat oh klart.

Samboendet känns bara bra. Bättre och bättre dag för dag tillmoe, d ni! ;)

looove!


Blogg...

Precis som att alla vi männikor är olika så har vi oxå olika syften med det vi gör. Syftet med att skriva blogg tillexmpel... Endel påstår att det är skönt att "skriva av sig", vilket jag faktiskt håller med om. Det kan vara riktig skönt att skriva av sig ibland. Eftersom att alla inte använder sig av lika stor eftertanke som jag, så är det tur att vi människor känner oss själva så himla bra. Man vet lixom bäst själv när, var, vad, hur och varför man gör det man gör, handlar som man handlar och säger som man säger.

Jag känner alltså mig själv bättre än någon annan, så jag är lugn och trygg. Behöver inte hävda mig och tala om hur andra beter sig och ska bete sig...



Det var längesen jag bloggade nu minsann. Jag har helt enkelt inte haft tid.

Känslan av hemlöshet som jag tidigare ältade om är som bortblåst. Jag flyttar in till Danne & Ville och det känns baaaara bra. Hade det varit någon annan än jag själv som gjorde samma som jag, hade jag tänkt.... Ojojojjj, att bo två människor och en hund i en sån liiiiten liiiiten lägenhet är ju dömt att misslyckas. MEN... Nej, nej.. Så är det inte.. Det kallas snarare en prövning... : ) Klarar man att bo så ett tag, då klarar man d mesta.. Så d så. Tuur då att vi är så himla bra. Detta kommer att gå galant. :)

Så nu är flyttstöket igång, Ojojj det ääär liitet här alltså. Meeen, men.. Efter alla smarta möbleringar så kommer detta att bli jätte bra. Det enda lilla problemet just nu är ju egentligen var jag ska rymma mina kläder.. :) Jaja, d löööööser sig ;)

Det bästa utav allt är ju att jag har så nära till Anneli och Ninni nu. (Förutom att jag får bo med två godingar såklart ;))
Till Johanna har jag ännu närmare, ska minsann kila över dit nån dag o hänga lite.

Idag ska jag fixa o dona hela dagen har jag tänkt. Så nu är det bara att lägga på ett kol.

Längtar till midsommar!

Pusss ;)

Torsdag..


En ledig dag, en riktigt riktigt ledig dag. Äntligen får jag känna den där efterlängtade känslan. Att vara ledig utan att ha massa måsten att tänka på när det gäller skolan.  Givetvis finns det andra måsten att ta tag i, men såå skönt iaf.  Jag har hållit på att tvätta hela morgonen och nu ska jag pallra mig in till stan för att städa inför visningen av lägenheten som ska vara till veckan. Så, trots att jag inte har tid att ligga ute i solen denna härliga dag så känns livet mycket bra.

"På rosa moln svävar jag omkring, jag tänker stanna här för evigt evigt evigt.." ;)

Har försökt hitta något förråd här i stan att hyra för att stoppa alla mina saker jag inte rymmer, men det verkar svårt. Inget napp hittills. Så, har du ett förråd att hyra ut till mig vore jag ännu lyckligare.. :) Det lööööser sig, jag vet. Men hade lixom varit sköönt att ha sakerna ganska nära. Man vet ju aldrig när man behöver dom. :)

Har pratat med jobbet också och försökt klura. Hoppas det löser sig, så att vi får åka på en skön sommar trip. Det hade varit så himla kul att komma hem till sköna kramfors, familjen, min plutt frida och ett härligt midsommar firande. Det kan bli svårt att få ledigt, men vi håller tummarna.

Nä, nu stan & städa.

Adjöken!

sommarlov!

Imorrn har vi sista redovisningen. Alltså sista dagen i skolan på ett tag. Sommarlov kan man oxå kalla det :) Skönt!

Jag jobbar lite extra nu titt som tätt, men det riktiga semester schemat börjar den 14:e.

Idag har varit en mysig dag i solen.

Jag äääär så lycklig.

PUSS!