Helskotta!

Kvällen igår blev bra. Mia kom hit & vi gick på toscana och åt en god middag, sen vidare in till Allstar och sist men inte minst färjan. Mysigt att dom äntligen har öppnat. Bäst att passa på nu innan jobbandet börjar, för under självaste sommaren kommer jag inte hinna mé speciellt många färjankvällar tyvärr.

Klantiga och slarviga Maria tappade även sin telefon igår, så om ni försöker ringa mig så vet ni nu varför jag ej svarar. Ojoj, va sur man blir på sig själv. Att man aldrig kan hålla reda på någonting! ORKA!

Jaja, en mobillös tid kan kanske vara nyttigt, men oj så jobbigt. 

Vad hände med d fina vädret som skulle infinna sig idag??? Blå himmel - NEJ.. 

Låter jag munter?! Haha, nä inte direkt.. 

Äsch, bäst jag slutar nu. 

Men förresten... GRATTIS Therese till nya fina bilen! :)


Fredagslyx!

Imorse klev jag upp 6.30. Åt frulle & sen åkte jag med Danne när han skulle till jobbet. Jag gick o tränade på morgonkvisten, bastade, duschade o tog d lugnt. 

10.15 hade jag tid för ansiktsbehandling & massage. Jag var färdig på inpuls strax efter nio, så hade lite tid "över". Tänkte gå upp till Mia o surra, men hon var på jobbet, så jag köpte min en kopp kaffe och satte mig och njöt av morgonsolen innan. En skön start på dagen kan jag lova och behandlingen var helt fantastisk. Känner mig nästan som en ny människa :). Inte dumt. Tusen tack för julklappen älskling!

Nu sitter jag här med tre små (eller två små & en stor) vovvar runt benen. Ville, Prinsen & lilla söta Lykke som är här en stund. Roligt & mysigt att vara hundvakt till söt trollet :). Dom busade som tusan en stund när Therese hade farit, men nu ligger dom däckade alla tre :).

Snart kommer nog Danne Panne hem från jobbet, undra vad vi ska hitta på ikväll. Han var lite sugen på färjan hörde jag, men vädret känns ju inte så stabilt. jaja, vi får se.

Nu ska jag googla lite..

Ha en bra fredag!

Kram.


Glassiiigt

Preciiis när jag loggar in här för att skriva ett litet inlägg spelar dom "Glassiiiigt" på radion. Jag får en enorm Bulgarien känsla och massa minnen från min & Thereses semester. En härlig resa. Vi hade sjukt torr käft, men d var glassigt... :). Nå, nu är d nog me d interna skämten =)

Igår var jag på vääärldens roligast aerobicspass tror jag. Iaf i min välrd. Hilma kul o svettigt var d. Härligt!

Idag har jag varit på prommis med Ninni & Lovis. Kul att surras lite, som vanligt är d för långt mellan gångerna. När jag kom hem igen putsade jag fönstren i köket.

Har äntligen tagit tag i ett samtal till "hustomten". Massa småfix som måste fixas här hemma.

Så... Prommis - Check, Fönsterputsning - Check och Samtalet - Check. Skönt.

Nu måste jag fixa dinner.

Hej hopp!

Måndag

I Fredags hade vi en riktigt mysig dag. Jag började med att fara o träna medans Danne & Björn var o körde lite mc. Sen möttes vi upp för en tur på stan och sen vidare till storheden för mer shopping och mathandling. Kvällen bestod av grillning o kortspel, kortspel som såklart vanns av mig ;). 

Vips var det lördag och dags för inflyttnings fest hos Therese & Johan, en mycket bra kväll som avslutades på Allstars. Jag vet inte om jag riktigt gillar d stället, jag vill ju dansa.. Men, men..  Kul att träffa folk är d ju alltid, men som sagt. Jag saknade ett dansgolv :)

Nu har jag inte tid för mer update idag, dags att göra sig redo för work.

Tack o hej!

Livstecken!

Precis, här kommer ett livstecken.

Jag har en känlsa av att de få själar som läser min blogg redan vet att jag lever, men jag är själv jävulskt less att läsa "Ett år äldre" varje gång jag går in på min egen blogg för arr gå vidare till andra =). Så.. Av egoistiska själ kommer här en liten update.

Solen tittar fram titt som tätt nu och d är helt underbart att även vi här i norra delen av Sverigen äntligen får njuta av strålarna från denna stjärna :).

Vad har hänt sen sist då... Ja, vardagen har flytit på som vanligt med jobb, plugg och tråkiga vardagssysslor. Fast just d, jag har ju tagit tag i träningen igen. Det var verkligen på tiden, oj så slö jag varit läääänge länge. Men nu har jag minsann fixat mig ett nytt träningskortt, och inte bara det mina vänner.. Jag har  varit på mitt första aerobics pass och fått ett träningsprogram i gymet som jag nu flitigt ska köra. Så, nu kör vi! =)

Förra helgen stod i grillens och kortspelns tecken. Vi köpte oss en liten behändig (BEHÄNDIG, haha) minigrill som vi är väldigt nöjda över :). När vi varken har balkong eller uteplats att grilla på, så tar vi vårt pick & pack och traskar några hundra meter när vi vill grilla. Vi har även totalt dissat allt vad engångsgrillar heter, så vi är mer än nöjda över vår nya investering. Är den inte söt så säj :)

.

Vi var hundvakt åt prinsen förra helgen oxå, han återkommer på söndag för att stanna några dagar. Då vet ni d oxå.

Skolan är slöare än slöast. Känner mig lite irri på den fronten, så vi talar inte mer om d. Vi jobbar på istället, mycket bättre tycker jag.

Jag har just läst ut "Tusen strålande solar". En jätte bra bok som ni nästan måste läsa. Har ni nått tips på vad jag ska läsa här näst, så tell me!

Nu är det lång helg oxå, skönt. Daniel är ledig ända till måndag, så vi hoppas på fint väder så att vi kan vara ute i solen och njuta av ledigheten tilsammans. På lördag är det dags för fest och vi laddar redan, det bli great!

Imorrn ska jag köra lite vinterkläder till förådet och ta hem sommarkläder, annars har jag inte mycket på schemat. Hoppas på sol sol sol.

Men vet ni vad... Ett livstecken är inte mer än så här ;)


Ett år äldre...

Födelsedagen och hela helgen har varit bra. Jag blev bjuden på en god födelsedagsmiddag av Daniel på torsdagkväll. Goda och fina drycker blev det oxå =). En mycket bra kväll..

På fredag var det fika fika fika hela dagen lång känns det som, men trevligt var det. Tack för de fina presenterna!
På kvällskvisten blev d lite TP o nått glas vin. Inte dumt :)

Så var det lördag. Jag for till Mia o vi delade på en vinflaska och gick ut o dansade lite.. En lugn och speciell kväll var det.. Vi fick skratta en hel del..  :)

På söndag blev det ännu mer fika och tack för presenterna för denna dag oxå :)

Förutom fika, så har jag ägnat mig åt lite plugg och nån prommis mellan varven.

Nä, jag har inte så mycket mer än fika att säga känner jag.. Nu ska jag bege mig mot jobbet.

Tack o hej!



18.50...

Kände att morgonbloggen behövde kompletteras lite.. :)

Slutade jobbet 15. När jag kom hem var jag fruktansvärt trött... Verkligen jätte trött... Men, middagen stod klar och lägenheten var städad och fin.. Min älskade sambo hade varit riktigt huslig idag. Inte dumt :). Efter maten var jag inte piggare, hade lätt kunnat somna.. VARFÖR så trött.. Ja, jag har ju iofs slöat till rejält när det gäller det där med att kliva upp tidigt, så dagens väckning 05.00 kan ju ha gjort sitt. Hade galet ont i halsen imorse oxå o nu är jag plötsligt snorig och förkyld. ORKA!!! Så.. Tröttheten har nog sin förklaring trots allt..

Jaja, när Daniel farit till jobbet tog jag med Ville på en prommis. Han imponerade på mig riktigt ordentligt.. Han gick utan koppel och fot nästan hela vägen hemifrån och till hertsön. Det kom hundar, barn, cyklar och allt möjligt, men han var sååå duktig så. Visserligen stannade vi lite då o då, men d var nog mest för att jag var nervös att han skulle springa mot cyklarna..

Men då så.. Då hörs vi!

HEJJ!