Check för hemtentan!

Sådärja, då var hemtentan avklarad. Skönt, men shit va jobbig den var. Från 8 till 15 fick vi hålla på och jag satt i princip hela tiden. Innan tyckte jag att 8 till 15 var himla lång tid, men tji fick jag.. Jaja, nu är den iaf över och det känns skönt. Hoppas bara att jag klarade den oxå.

Nu är det bara uppsatsen kvar, sen kan jag säga check för hela kursen.

Imorron bitti har jag tänkt att tvättstugan ska vara ledig och beredd på att jag kommer dit med ett tvättlass :)

Jag hade behövt ta en tur på stan och handla lite småskaer imorrn oxå. Tar det innan jobbet kanske, för jag ska nämnligen jobba några extra timmar på willys imorrn eftermiddag. Det var inte igår som jag jobbade extra där inte. Kul att man kan ställa upp för en gångs skull när dom ringer.

Men.. Jag har ju glömt att tala om att vi köpt ett nytt stort fint köksbord. Inget barbord med obekväma stolar utan ett rejält och hederligt svensson köksbord med 6 stolar. Så nu rymms hela familjen.. HAhah..

Efter jobbet ska jag träffa Nina, Lina, Mia & Kristin någonstans i staden. Var vet jag inte än.. :)

Det blir ingen flytt i helgen, dom är allt lite sega på att få klart där inne. Vi kikar in varje dag för att se framstegen, men nu går det sakta ;) Men, men... Den som väntar på nått gott. Till veckan borde det iaf bli klart, annars... :)

Nå, nu ska jag ta itu med disken innan jag somnar.

Puss & Hej!

Skoltrött nå så ini nordn!

Men JAAaaa... Fy va less jag är på skolan nu. Vi läser en kurs som hade kunnat vara jätte intressant, men allt är bara blaha blaha. En bra kurs har blivit en svammel kurs. Tråkigt.

Programmet vi läser ska läggas ner här i Luleå, så vi är dom sista som läser det. När vi är klara är det lixom slut på utbildningen, men vänta för helskotta med att avsluta den tills vi gått klart tack!

Det känns som att universitetet tycker vi är ivägen, att vi är jobbiga som finns där. De flesta lärare har sagts upp och de få som finns kvar söker givitvis andra jobb eftersom de vet att programmet ska läggas ner och de kommer att tappa jobbet. Detta skapar såklart inte motivation för fem öre.. .Näää, bläää.. ÅRETS TISTEL till skolan!!!


Men snart är det den första november och vi får flytta in i den nya fina lägenheten här brevid, det känns riktigt roligt.
Ser fram emot ett mysigt pysslande och fixande ett tag framöver. Läggan är inte stor, men större än våra nuvarnade 32kvm. ;) Nu får vi äntligen en riktig, spis, ett städskåp, m.m... Hahah... visst är det underbart att man kan bli så glad över en spis och ett städskåp?! ;) Jaa, men ni ska veta att det är mycket värt för en näst intill perfektionist att slippa ha dammsugaren i hallen, strykbrädan i förrådet och skurhinken i badrummet :) Sen blir det även underbart med separat sovrum och vardagsrum  oxå. Även om de är små. Vi kommer att få d så fint så. :)

Nä, nu är det kaffe dags.

Hej hå!

TORSDAG!

Det är torsdag idag. Torsdag alltså, det är torsdag idag. Hörri dagen idag är en... TORSDAG! ;)


Tisdag

Yes, box... Idag är det tisdag.. Jag har känt mig som en riktig liten hemma fru idag:). Jag klev upp just efter att Danne farit till jobbet strax före nio tiden. Kastade i en tvättmaskin och tog sen en morgonprom me Ville. Surrade med Jossan imorse oxå. Kul kul att höra hennes röst, saknar henne här hemma. Lagom till jag kom hem igen var tvätten klar och jag kunde kasta i en ny maskin:). Hemmafrun i mig lagade sedan mat till Sötot som kom hem på lunch. 

Efter lunchilon blev det plugg, sen en skön prommis med Nina & Lina. När jag kom tillbax gjorde jag en ansiktismask och pysslade om min hy lite. Skönt skönt. Sen var Danne hemma från jobbet och jag lagade middag diskade och fixade...

Dagen har alltså varit full av matlagning, tvätt, prom och... För LITE plugg.

Haha... ojojojjj så tråkig blogg.. Nästan bättre att man inte skriver alls när man inte har nått kul att dela med sig av förutom matlagning, disk, tvätt, bla bla bla... Men, men...

På torsdag åker vi till Kramfors, roligt roligt. Jag saknar lillstan och familjen :)


Bra och dålligt!


Föreläsningarna denna vecka har varit BRA, riktigt bra. Ångrar som tusan att jag inte gick på måndagen oxå.. Men, men.. Tur att jag gick på resten :)

Nu närmar síg praktiken, i december är det dags. Jag har varit lite skeptisk till denna, men efter mer information känns det genast bättre. Hoppas nu bara att jag får min önskan uppfylld. Får jag det, kommer jag att spendera 10 veckor med en LSS-handläggare och 5 veckor med en enhetschef. Spännande och vääääldigt lärorikt. Tänk om man tillome skulle våga sig på att söka ett sommarjobb inom omrädet sen.. Ojoj. Tankren känns i nuläget skrämmande, men vem vet.. Efter praktiken kanske modet har stigit.. Ja vi får se. Söka kan man ju alltid göra egentligen, sen om man får det är ju en heeelt annan sak :)

I Måndags började jag dagen med en lite prom, sen gick jag me Johanna på stan en sväng och hittade lite av varje:).På kvällskvisten var jag på Helex och körde ett riktigt roligt aerobics pass, sen träffade jag Mia på mcm för lite surr.

På Tisdag tog jag mig i kragen och pallrade mig till skolan. Tur för d. :) Sen blev det middag och Söt Nina kom förbi. Vi fikade och försökte surra ikapp endel.. Trevligt.

Igår så var det skola igen, sen ef ter middagen pallrade jag mig in till stan och tog en fika på roasters med Therese. D var längesen d me, så verkligen på tiden.

Idag hade vi sista föreläsningen inför hemtentan, så nu är det bara att slå igång självdisciplinen och börja plugga på riktigt. :)

Jag har galet ont i halsen imorse, sen har det bara blivit värre o värre under dagen.. :( Nu har jag feber och jätte ont i kroppen. Känner mig helt liten o klen. Stackars mig.. ;) Jag som hade planerat in ett träningspass ikväll, men det går inte tyvärr.. För jag mår... DÅLIGT!. Jaja, man ska inte gnälla. Lite feber är inte hela världen, men man bliiiir ju så orkeslös. Suck för det.

Jaja, nu ska jag krypa ner under filten med en varm kopp te och se tv.




Rubrik:

Ibland går det bara inte att komma på någon bra rubrik och det var precis vad som hände nu. Det gick inte, så.. Jag hoppar över den saken...

Sitter på jobbet nu och passar på att döda lite tid vid datorn. Klockan är snart 00.30 och jag har gjort allt jag ska så nu är det bara att se till att hålla sig vaken sju timmar till..

Igår blev det en liten fest hos oss, sen hamnade vi på Ollivers.. Planen från början var en lugn hemma kväll, men när Daniel kom hem från jobbet och vi började med maten kände vi båda att det hade kanske eventuellt varit kul med lite folk och fest.. :) Mia hakade på vår idé och kom förbi, Johanna tittade in en sväng hon me och lite senare hittade även Jonas rätt  :) Vi surrade, umgicks drack allt möjligt gott och hade allmänt trevligt. En toppenkväll blev det. Utgången var kul den oxå, fast lite trist folk ute. Inte många man kände. Men tur då att vi hade varandra :D.. Kvällens sista glädjeskutt hade vi kanske kunnat skippa;) men annars en 10poängs kväll!

Imorse vaknade vi mindre pigg kan man säga.. Men, men.. Det vara bara att kämpa sig upp. Vi hade lovat att komma till pite, så så blev det. Vi var väl hemma igen vid sju tiden och jag började jobba kvart i nio, så.. Jag kan lova er att jag är rätt trött nu.. Eller jag är nå jävulskt trött tillome.

Jaja, nu ska jag sluta. Ska dyka ner i lite plugg ett tag ist.

Hoppas ni sover sött eller har galet kul en lördagskväll som denna.

O veet ni vad.. Jag ääär så lycklig. Det lixom spritter i hela kroppen! ;)

Pusss!


Tråkiga regn.. :(

Jag & Johanna skulle ju ha morgondate imorse för en prom runt sjön. Jag kliver upp pigg o alert börjar klä på mig, åsså när jag tittar ut ser jag att d regnar... *suck*.. Ja, med en stor suck klädde jag av mig igen och kröp ner under täcket. Typiskt.

Hittade ju en såndär hemsk lista som jag brukar undvika, men.. Jag kan inte vara sämre än Anna, så här kommer den. :)

DAGENS:
Klädsel: Mörka jeans, grön skjorta
Frisyr: Utsläppt än så länge ;)
Låt: Ingen än.
Tv: Vet inte än.
Vill ha: Ett sort rymligt hem ;)
Tråkigaste: Regnet
Roligaste: Fredagen närmar sig.

SENASTE PERSON SOM:

Sov i din säng: Daniel & Ville
Såg dig gråta: Daniel.
Fick dig att gråta: ...
Fick dig att börja skratta: Caroline
Du gick på bio med: Jobbet
Skickade ett email till dig: Norwegian
Skickade ett sms till dig: Johanna
Skickade ett lunarinlägg till dig: Haha, ja d var några år sedan. Ingen aning.

EXTRA:
Vad är du mest rädd för: Att förlora någon nära.
Vart vill du gifta dig: I solen i sverige
Vem hatar du verkligen: Oj, d var ett starkt ord. Ingen.
Varit kär: Ja, ÄR kär ;)
Kör du bil: Ja
Har du ett jobb: Ja
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, men inte jämt.
Är du ett hälsofreak: Nja, försöker ibland.
Är du ensam nu: Nej.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta. Svenska låtar =)

FAVORIT:
Rum i huset: Haha, sluta retas!
Typ av musik: Beror på humöret .
Parfym. Paris Hilton??
Månad: ?? Alla har sin charm ;)
Mat: Pasta
Dricka: Trocadero
Godis: Hmm.. Chocklad
Tidning: ??
Film: Grease :)
Djur: Hund, katt.

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit: Nej
Köpt någonting: Nej
Sjungit: jodå :)
Sagt att du älskar någon. Ja
Velat att säga till någon eller några att du älskar dem: Ja
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Ja.
Kramat någon: Ja
Kissed someone: nej
Ätit: Ja

Sådär, nu har jag fullgjort min "listplikt" för ett tag..

Nu.. PLUGG.

PUss o Hej!

di di di di didi dii di di didi di di dii

di di didi dididi di di dididi di di didi diii.. Ni hör väl vilken låt jag nynnar på?! Va, inte... Men hallåååå. D är ju popcorn. Di di didi di di dii... Haha.. Allt är ditt fel Emma. Jag har haft låten i huvet nu ända sen bilfärden igår. :)

Nå, Niiinia sluta nu att tänka på nå helt annat än popcorn. Jag vet allt vad du tänkte när jag skrev didi.. :D

Igår var jag på ikea med en bil tjejer. Vi var även på Alco såklart och några andra affärer hann vi oxå mé. Trots den lilla lilla ytan vi bor på, så lyckades jag handla hem två påsar från ikea. Haha, att man aldrig får nog:) Jag fick med mig en fin rosa duk till köksbordet, lika rosa fina bordstabletter, en rosa diskborste, en toaborste, tvålbehållare, badrumsmatta, handdukar, servettställ, servetter, sängkläder, topsburk, toalock som inte passade, söta kryddburkar, m.m.. Hade kunnat handla mycket mycket mer.. Men... "Det rymms inte" ;)

Ja, vi hade en riktigt rolig dag.

Idag har jag suttit med plugg mest hela dagen. Sen lite småpyssel nu på kvällskvisten.

Har bokat biljett till Stockholm oxå. Tänkte hälsa på syster i Gävle, så tar flyget till Stockholm först. Min plan är att hon ska möta upp mig där för en shoppingdag innan vi  åker tillbaka till henne.. D kommer bli great. En härlig syskon helg. Kul kul!

Nä, nu måste jag koncentrera mig på Greys.

Bye!

Helgen

Ja, då ska vi se om jag ids dela med mig till er av min helg... Jag gör ett försök iaf :)

Fredagen började jag med lite plugg. Men tyvärr lite, väldigt lite.

Vi tog en liten prom till Dannes mamma o hälsade på. Åt lunch, drack kaffe och surrade lite. D var trevligt.

Efter middagen for Danne o jobbade. Johanna kom förbi och drack lite kaffe och vi fick surra av oss lite.

Senare på kvällskvisten kom Annelie, Marlene och Malin hit. Vi dack gott rödvin, åt onyttigheter och hade väldigt kul.

På lördag var det jobb till 18, sen var det en lung hemma myskväll som stod på mitt schema.. Fast..det blev inte som jag tänkt mig.. Jag var/blev på jävulskt dåligt humör och kvällen var förstörd innan middagen ens var över... Ja, så kan d gå.. Somnade sur, vaknade sur. Men nu.. Nu är jag glad igen :)

Ska krypa ner under täcket och sova nu snart. Saknar dock min dröm som jobbar natt.

Puss o goos!

Du får inte...

Ja kära kära nån vilken låt. Den är så sann så sann. Har ni inte hört den så måste ni lyssna nu. Sonja Alden med Du får inte. 

 

 "Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din


Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt  hål

Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet


Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill, du får be en bön att tiden du behöver räcker till


Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro så att allting som vi lovade oss själva kan få gro


Du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer, om du inte sen kan stå för all den oreda du ger


Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart

Men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart


Du får ta den tid du behöver, vad är det du vill?

Och du får samla dina tankar, så att två själar kan få ro så att allting som vi lovade oss själva


Vad är det du vill?

Och du får samla dina taknar

Så att allting som vi lovade oss själva


Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart"


Ja precis så här kan man känna. Fin låt!!


Höstmys..

Jag sitter här med en god kopp te, mysiga ljus tända och känner mig helt kär... D ni! ;)
Hihi, ja... Inte illa såhär på höstkvällen.

Danne somnade dock framför idol. Men  men.. :)

Idag har vi varit i Piteå och hjälpt Daniels pappa att flytta lite. Fast... Vi åt lunch och drack kaffe mest hela dagen känns det som. :) Men lite fick vi packat, bärt och kört. Ojojj vilket perfekt lägenhet han flyttar till. Jätte mysig, det kommer bli kanon!

När vi kom hem lyxade vi till det med en Toscana middag *mums* :)

Idag har jag & Emma anmält oss till massage kurs. Kul kul. Hoppas bara vi kommer med. Håll tummarna att det inte är fullt, då bli jag lessen i ögat.

Nä, nu ska jag väcka sömntutan för en kram eller två! ;)

Hej svejs!

Blåbert och blå bär.

Haha.. ja kära nån.. Ibland kan man ju undra hur det går för mig med det svenska språket.

Igår skulle jag berätta för Danne om vilka goda teer jag köpt. Han var lite skeptisk mot det med blåbärs smak, men jag sa. Neeej, det där som smakar blåbert är jätte gott. BLÅBERT?!?! Haha, vart kom d ifrån?!... Ja, ett gott skratt fick vi oss iaf.

Men det är inte bara jag som har problem med svenskan och dessa bär kan jag lova. Såg en skylt idag när jag var och handlade. På den stod det Blå bär... Ja, det är inte alltid lätt.. :)

Men roligt är det nästan jämt.

PUSS!!