Jobb, plugg, kramar och drömmar...

Ja, rubriken beskriver ganska bra vad mitt liv består av just nu. Jag hade inte tänkt att gnälla så mycket övet det. Trivs ganska bra, MEN drömmarna hade gärna kunna få bli verklighet :)

Jag drömmer om en resa till solen om ni missat det.. haha, sluuta tjata tänker ni nog nu.. Jaja, sluta läsa bloggen om du blir irriterad säger jag då.. Så d så! ;)

Igår var jag och jobbade på hersön, d var längesen jag var där så jag kände mig lite ringrostig och nästan lite nervös innan jag kommit dit., men de känslorna var snabbt över som tur var :) Jag har fått ganska mycket tider där nu, vilket känns mkt mkt bra.

Alla små inlämningsuppgifter är nu avklarade och vi håller på med uppsats skrivande i skolan, så vi har inte mycket lektioner. Perfekt för att jobba lite extra med andra ord. MEN självdisciplinen är icke att förglömma.

Snart fyller min älskade vän Mia 25år... Gamla gamla kvinnan. .. ;) hahaha.
Ja, det ska vi fira med lite "kalas" i helgen. Kanske rentav på självaste kåren. Kul kul.

Nu lite plugg innan jag pallrar mig till bussen och till skolan.

Hoppas din dag blir fantastisk! :)

KRAM!


Då ska vi se...

Ja, nu ska vi se om detta med att skriva en blogg kan vända mitt pissiga humör till det bättre. Ja, värre kan det ju inte bli iaf. Oj, nu låter jag riktigt bitter. Jag veeeeeet att mina små irritationsmoment egentligen inte är något att gnälla över. Men nu är jag på dåligt humör, så låt mig vara d!!

Jag har klivit upp vid 7.30 hela veckan för att få ut mesta möjliga plugg tid av dagarna. Har sagt nej till flera arbetspass för att jag måste plugga för att hinna med allt jag måste. Jag tog på mig tisdag 12-16 och torsdag 16-21.15. Tänkte att.. Det var ju inte så farligt, jag hinner iaf.. Ja, då kan man ju tycka att när jag sagt en, två, TRE gånger att NEJ jag kan itne jobba mer för jag hinner inte med skolan. Då kanske man kan sluta fråga om mer jobb den veckan.. MEn nää, inte d.. Grrr... Jaja, jag får skylla mig själv som inte kan säga nej när tjatet fortsätter.

Så.. Som man bäddar får man ligga.. Nu har jag suttit med skolarbete från 8 imorse o är fortfarande inte klar. Får väl sitta tills jag går till jobbet helt enkelt. Suck suck. Samma sak imorrn.På självaste fredagen o allt. Plugg 8-14, jobb 14-21. Kul!

Och ni som säger att det är slött att plugga på distans, ni kan gärna få byta liv med mig för ett tag.

Jaja, jag klarade iaf juridik tentan i förvaltningsrätt och socialrätt, så det är jag lycklig för.:)

Och VAD händer i helgen då?
Jo mina vänner, om ni inte redan listat ut det så kan jag tala om att... JAg ska jobba.. YEESSS.. Jaja, man får tänka på lönen som man får sen. Förhoppningsvis kanske man kan lyckas spara en slant till nått roligt.

Kanske kikar förbi till Theres på lördag, man vet ju aldrig. Men nån fest blir d inte, d vet jag minsann.. :)

Till veckan ska jag förutom fortsatt pluggande variera min arbetsplats till kommunen och gruppboendet på hertsön. Ska bli kul att vara där några dagar. Vilken skillnad på arbetsplats och arbetsplats. När man går hem ifrån den ena vill man lixom bara bryyyta ihop för all irritation som man samlat på sig under dagen och när man går hem från den andra har man ett leende på läpparna nästan varje gång.

Nä, nu är nog min paus slut. Ska lämna in uppgiften jag kämpat med och börja med nästa..

Förlåt för mitt gnäll, men tack för att jag fick ventilera lite.. ;)

Nu är jag på bättre humör och jag vill till ett soligt land!!!

Vad som fattas nu är en kram kanske två, sen är allt på topp! ;)

Puss puss & kram!

Sista kvällen med gänget!


Ja, då var det sista kvällen i Gävle hos Carro. Det har varit jätte kul att se hur hun bor och skönt med lite distans från staden man bor i. Våran humor slår alla rekord, d är galet hur mycket man kan skratta på så kort tid. Det har nog inte gått en dan utan ett rejält skrattanfall.. Herreguud, människorna runtom funderar nog ibland på vad vi tagit för att ha så kul.. :) Men på samma sätt som att vi skrattar hysteriskt ska ni veta att det kan vända tvärt och helt plötsligt kan blickar döda och vi tar en prommenad åt var sitt håll för att få lite space. :) Men sen är vi tillbaks på den glada rutan igen efter en stund. Underbart med syskonkärlek. I love you sis!

image192

Men nu är det som sagt sista kvällen. Imorrn packar jag mina väskor igen och åker tillbaka hem. Ska bli skönt att komma hem oxå. Borta bra men hemma bäst ni vet! ;)

Igår var vi ut och åt middag på  Cheers här i Gävle. Good mat & dryck var det där. Vi gick vidare till nån pub. Helt enkelt tror jag att den hette. Där hängde vi i baren en stund innan vi fick ett bord. Och sen mina vänner kom servitrisen med en flaska champagne till vårat bord. Nej nej nej, stopp stopp den där har inte vi beställt.. Nej det visste hon. Det var någon som ville bjuda oss på den.. O herreguud.. D var inte illa.. Fast lite jobbigt när man inte vet o inte får veta VEM som bjöd... Hmm.. Jaja, tack tack sa vi och var glada.. Men lite mysitskt var det allt..
När vi släckt all vår törst på helt enkelt kände vi att det började rycka i dansnerverna, så vi gick vidare till nått uteställe som jag inte minns namnet på.. Men d var helt ok där med.. MEn vid två tiden var vi trött o less o prommenerade hem o sov så sött..

Idag har vi mest slöat.. Varit o handlat lite, lagat mat, tvättat, gått varandra på nerverna, sett tv osv... :)

Då har ni fått en liten uppdatering igen.. Visst är jag ganska duktig på att uppdatera nu för tiden?! :)

PUSS

Solbrist

Jag lider av ordentlig solbrist.. Jag är så blek så att man nästan kan se igenom mig, usch så hemskt. Konstant trött och slö oxå känns d som.. Man får ju ingen energi när man aldrig får se lite sol.. Fyy. JAja, man ska inte gnälla uti sånna där ilands problem. Det finns ju faktiskt dom som inte har mat på bordet..

Min lilla resa till Övik gick fint och helgen där var mkt mkt bra. Jag investerade i en digital kamera, vilket verkligen var på tiden. Så himla länge som jag har gått o funderat på saken. Men nu är den min! :)



På fredagkväll var vi bara hemma o tog det lugnt. Ja hemma var vi hela kvällen, men lugnt o lugnt vetti tusan om vi tog d. Hahah, guitarhero för hela slanten. Det var ett jävla liv :)

På lördagen var det som sagt var dags för dansmaran. Roligt roligt var det. Inte för att jag själv är något dansproffs, men man kan ju fundera på vad vissa gör där. När man inte ens har koll på dansriktiningen kanske det är dags att gå en kurs innan man tar sig dit.. Haha, ja herregud.. Många goda skratt fick vi oss och ännu fler härligt bra danser som tur var.



På söndag var det.. Kors i taket, men jaa.. Det var faktiskt sol! Så vi tog en skön prommenade i det härliga vädret.
Sen var det dags att sätta sig på bussen för ännu en resa.. Orkaa!! Ja, men det gick faktiskt bra. Bussresan till sundsvall gick helt ok. Sen var det ju X2000 från sundsvall till gävle, så d kändes som en rätt snabb resa trots allt.

Så nu är jag här i Gävle i syster ysters lilla lya. Jätte mysigt, fast klart jag har lite hemlängtan ibland ;)

Vi har hunnit med en dag på stan, ganska många prommenader.. :D och tyvärr mycket pluggande. Ikväll tänkte vi laga tacos *mums*

Carro & Markus har bokat resa till Grekland i början på juni. Ojojjj va sugen man blir. 

           

Jag skulle kunna boka imorrn och jag skämtar inte.. Fy så underbart det hade varit med en skön sol semester i... Gärna två veckor :) Ska vi?! ;) hihi.

Nä, nu måste jag sluta drömma och återgå till mitt skolarbete, sen en prom.

Hoppas ni har d fint där hemma.

PUSS!