El bloggo de la Maria...

Tjipp tjipp!!

Då var det söndag igen. Det går himlarns fort när man har roligt. :)

Veckan har varit alldeles som vanligt. Har jobbat, jobbat, jobbat o jobbat. Åsså tränat lite oxå. Annars är det väl inget speciellt som hänt. Jo, för tusan. Emeli har ju bott hos mig.. Hon har gjort praktik på sunderbyn, så.. Då bodde hon här hos mig. Vi har haft d så trevligt så.. Virrat på en heldel, lagat lite mat o surrat som tusan.. I fredags hade hon köpt sushi den lilla galningen.. Jag hade aldrig ätit d, så.. Jag var liiite skeptisk o typ nervös över hur d skulle gå... Men.. Jag överlevde måltiden, men.. Inte mer än så.. haha.. Kul att testa, men.. Nej.. Det var itne min grej.. 



I fredags tog jag det bara lugnt.. Var emelies privata sminkös, städade o tvättade o bara var.. D var himla skönt.

Sov tok länge på lördag, blev helt chockad när jag vaknade 10.30 helt hemskt var d.. Fyy.. Tycker inte om att sova bort dagen på detta viset.. Men, men.. Man behöver väl d ibland..
När jag väl vaknat till liv. Pallrade jag mig till Mat & Prat för en fika me Nina. Sen blev det en lite shopping runda oxå såklart.. Att man aldrig kan gå på stan utan att slösa massa pengar.. *grr*
Träffade Terese & Cammi oxå.. Det soliga härliga vädret gjorde att d började rycka lite smått i partynerverna soom vanligt.. Så.. På kvällskvisten kom dom hit till mig o vi hade GARN kul.. Var så längesen jag träffade dom, så.. D var riktigt kul..

En galen kväll blev d minsann...
Plingade på hos grannen för att låna en kam.. Haha.. ojojjj.. Men d gick alldeles utmärkt.. Dom skrattade lite åt oss. Men.. D bjuder vi på.. Sen var det dags för lite tupering.. Camilla fixade min fantastiska volym..

 
Tupering ala Cammi.. =) Haha.. Jaa, vi borstade dock ner det sedan så.. ni behöver inte vara oroliga att jag gick ut så där..

Sen tångade terese lite chips sådär efter att ha lagat ett halsband som pajade.. Terese utan H.. Viktigt!! ;)
Jaa, vi hade kul iaf... D är väl d som är huvudsaken.. sen kan man ju diskutera om vi är riktigt 100, men.. D gör vi inte nu.. Pallen Terese.. Den lägger jag i hallen.. hoppas d är ok.. ;)
Ja, efter mkt om o men, så tog vi oss till cleo.. Inte alls mkt folk, men.. D blev bättre o bättre.. I slutändan var det en jätte lyckad kväll..
Tack för den pluttisar


En ny vecka imorrn alltså... Den blir nog bra tror jag.. På Onsdag sticker jag o min andra Therese till Stockholmilo på lite vår shopping. Therese MED H alltså.. .=)
På torsdag ska vi på nån kurs genom jobbet. Sen flyger jag till övik o hälsar på syster yster.. Är där till lördag tror jag.. Sen hem till Mammsen i Kramfors.. D ska bli såååå skönt att få lite semester..
Så... Nu blir det inget bloggande på ett tag.

Nu ringer syster.. Ska babbla me henne.. Men..
Ha d så bra i vårvädret..

P & K!

Påsk partajjj..




Påsk partajjj..

Här är Lina, Nina & Jag på cleo.


Påskparty hos Nina blev d i fredags. Riktigt trevligt.. Vi babblade som tusan. drack gooooda likörer, vin o drinkar. El groggo de la Maria... Inte illa.. ;) Nä, vi hade riktigt kul. För att inte tala om cleo sen.. Vi var lite galna. men, men.. Man lever ju bara en gång. Kul var d iaf..

Sen jobbade jag lördag 13-19.
När jag slutat var d bara att jalla. Skynda hem, i duschen, på me partymusiken åsså var d dags att leta fram den där hetaste party masken.. Haha..

Jag var lite sliten kan jag lova. Men.. vid 22 tiden var jag laddad igen.

Var här hos mig igår. Jag o Mia.. Nina kom förbi ett tag hon me, men.. Hon smet den rackarn..
Var roligt På cleo då oxå, men.. Som sagt.. Inte liiiiiiika.. ;)

Vaknade idag jätte pigg o glad.
Ska ta d luuuugnt nu fram till 15 när jag börjar jobba igen. Men sen, idag/ikväll ska jag verkligen bara dega framför tvn. Hyra en movie kankse..
jaa, vi får se vad som händer..

Du..

Påsk Glad! ;)




Ett stort tugg - Check!

Tjipp!

Schemaläggning på G nu igen på jobbet.. Är dock mest Therese som har suttit o knåpat nu så att den där vanliga schema dampen har varit rätt lugn faktiskt..
Jaa, förutom några spillda koppar kaffe på skrivbordet och ett riktigt stort tugg. O då menar jag STORT. Ca: 23 bitar inni mun hade brudn.. Heeeelt galet... Jaa, förutom det så har d varit ganska normalt.. Ganska.. Helt normal kan man inte vara hos oss. D blir så himlarns tråkigt...

Damp - Check! ;) 

Jaa, ett gott skratt förlänger livet säger dom ju.. Fasen Therese vad vi ska leva länge. 

Har äntligen kommit igång me träningen igen.. Fu tusan. Har varit riktigt slö på sista tiden.. Men.. Nu får d vara nog.. Längtar tillome till imorrn, så... D är ju toppen!
Men idag tar vi en vilodag. Fanns inget kul pass att gå på, så.. Då hoppas vi över det hela..

Gick till Mia efter jobbet me lite stuffs. Stackarn är hemma sjuk, så jag handlade lite åt henne.

Nu är jag hemma o känner mig en liten dutt rastlös kan jag lova. Borde fixa en matlåda till imorrn, men.. Har ju NOLL fantasi på vad jag ska stoppa i han.. :)

Jaja, jag ska väl klura på nå bra.

Ikväll kommer Ninis hem från canarieöarna.. Ääntligen.

Johanna är på väg oxå.. Hem till Sveriga på lite semester.. Snacka om fel.. Kommer hem på semester från teneriffa.. Lite galet låter det allt.. Men d ska bli såå kul att träffa henne. Var ju sviiin längesen...

Påsken är ju nära oxå.
Jag jobbar dock hela helgen, så.. Den blir npg rätt lugn. Men.. Man vet ju aldrig.. ;)

Goa Påsk Kramar till alla som vill! 
KRAaaaaaAM

Ha en bra kväll!!

Check!


35481681...

Jobb, jobb, jobb, jobb..

Jaa.. Jobb, jobb.. Så känns d nu.. Jag ser siffror när jag blundar. Drömmer om Upplupna / Förutbetalda kostnader, aktivitetbidrag m.m... .Bläää för inventering d säger jag bara.. Men på fredag blir allt bättre.. Då är sista mailet skickat. Jag får gå hem kl 12.00 och det är HEELG!! Kan d bli bättre?!

Mina planer var ju att denna helg skulle bli luuugn.. Men.. Redan på måndag sägs det att jag tydligen ska med ut på lördag och after work på fredag även.. Ojojjj.. Huur ska jag lyckas hålla mig hemma?? Det blir inte lätt.. Fast.. Varför sitta inne o uggla när man kan vara ut o busa, träffa folk, umgås o ha kul?! Ja, preciis VARFÖR??

Nää, man är ju bara ung en gång som vi brukar säga. Det är ju bara helg en gång i veckan, bara lön en gång i månaden o.s.v.. Jaa, alltid finns det nån anledning.. =)

Vi får väl se vad som händer tillslut.. Ni kanske hittar mig här hemma i soffan trots allt..

Nu ska jag se basket..
Ska Plannja ta guld ivkväll?? Mmm, kanske.. Vi håller tummarna.. ;)

Puss o hej!


I H P B...



Inventering - Jaa, i fredags var d dags igen för den underbara inventeringen..  Så, inget mer spännande hände.. Jobbade, hela dagen o kvällen. Kom hem efter 24.30 nångång.. Då var d bums i säng för att försöka somna, vilket inte var d lättaste. Tog lååång tid för mig att somna och när jag väl lyckades, så vaknade jag av att mina grannar tydligen var sugen att ha lite efterfest, så.. Yes.. Typ 04.00  sätter partyt igång.. Ojojjj va jag var irri.. Jaa, somnade väl tillslut. För 06.30 vaknade jag av väckarklockan o ville INTE kliva upp.. men, men.. Hade ju inget val.. För på lördag var det dags för Högskoleprovet...

Högskoleprovet - Precis, d var min lördag det.. D gick rätt bra. Skönt att ha det gjort.. Tredje gången var det nu. Bättre o bättre resultat för varje gång sägs det ju att man ska få.. Jaa, d stämmer faktiskt.. SÅ.. Om jag fortsätter ett par år till så kanske jag får ett hyffsat resultat.. haha, nää så illa är d inte.. Jag klarar mig nog rätt bra.. Var sviiiin trött när jag kom hem vid 17 tiden.. Vilade ett tag, sen var d dags för party..


49479-5
Haha.. Här är vi. Sivan, Jag, Therese & Ninni.. Vet ii tusan vad jag spanar på.. Nått spännande verkar det vara där på sidan.. :)

Party  - Yes, efter lite vila, mat o en dusch var jag fit for fight igen.. =) Fixade mig i lugn o ro o trippade iväg till Josefin o hämtade Nina åsså traskade vi till Linnéa på lite födelsedgas fest.. D var riktigt kul faktiskt.. Sen blev d Cleo, d var inte riktigt lika kul.. Konstigt folk ute, så.. D blev en rätt tidig kväll.. Men, trots d kände jag mig riktigt trlött o sliten imorse när jag vaknade.. ojojjj.. Men, men.. D kostar att ligga på topp.. :) 

Basket - Mm... Har varit o sett planja nyss... Vinst blev d såklart..  ;)

Då har ni blivit lite uppdaterade igen.. Det händer inte så mkt spännande just nu. Men. Jag är rätt nöjd iaf lixom.. =)

Nu ska jag slappa framför tvn tror jag.. Om jag kan få nån ro i kroppen. Känner mig lite rastlös. Kanske tar en prom först..

Jaja, d blir nog jätte bra..

Måndag imorrn.. En tidig vecka IGEN.. 05.30 mån-fre ställer vi väckarklockan på..  Blääää.. men, men.. På fredag slutar jag tolv, sen är jag ledig hela helgen, SKÖööÖÖnt..
Har inga spec planer för veckan vad jag vet.. En "date" me Hanna & en me Anneli ska jag klämma in.. O lite träning förståss, men.. Annars är jag FRiiiiii..... =)

Så.. Vi ser fram emot fredagen alltså.. ;)

Kram kram!