Gör om, gör rätt..

Ja, gör om gör rätt kan det nog bli för mig när det gäller dagens tenta. Jag gjorde mitt bästa utifrån utgångsläget som inte var det bästa. Hade tyvärr inte lagt ner många timmar på pluggandet. Men, men.. Sista tentan i kursen, så en omtenta är inte hela världen. Vi får se hur det går.

Vad händer annars i livet?? Ja, inte så mycket spännande.

Fredagens egentid var fantastisk! Hade en härlig dag på stan, middag hos syster yster. Sedan avslutade vi med att dansa ända in på småtimmarna :). Det blev galet mycket skratt, helt otroligt hur lika vi är i sinnet. Det behövs bara ett litet ljud, en blick eller en liten rörelse för att vi ska tänka på samma saker och vips så bryter vi ut i ett skrattanfall över nått som inte många förstår. Haha, men kul har vi och det är väl huvudsaken.

Melker växer så det knakar. Idag blir han två månader och igår var vi på två månaders kontroll. Han blev "godkänd" och är nu 61,5 cm lång och väger 5670g, våran lilla basket professor :)

Han jollrar, ler och är en glad plutt näääästan hela tiden.



Morgonmys

Dagens blogg blir kort.

Idag måste jag ägna så mycket som möjligt av min tid till att plugga. Kommer aldrig klara denna tenta annars. Ojoj..

Kan även meddela något fantastiskt intressant. Jag är såå less på nyhetsmorgon, efter tio och det mesta på tvn. Tvn har varit på hela mornarna den senaste tiden här hemma och av någon anledning är det alltid tv 4 jag slår på. Nu ser vi på the voice på 5:an, MYCKET bättre. Sen ska tvn av och radion på, så d så :)

Bjuder på två bilder på en väldigt glad Melker som myser i pyjamasen.

 

Gullis!

Nu vill han ha frukost.

Ha en bra dag!


Gomorron världen!

Melker vaknade 03.30 imorse och åt. Vi somnade väl igen vid 04.30. Jag tänkte då att han som tidigare skulle ge mig lite lyxsömn genom att sova vidare till ca 08.00, med det tänkte minsann inte han. Vid 05.30 började han gny och gnälla där i lillsängen. Daniel var där och tystade ner honom några gånger, men det hjälpte inte. Tillslut tog han honom till sängen. Där brukar han alltid gilla att ligga och mysa med mamma och pappa :), men den här gången fungerade det inte. Daniel for till jobbet och det vara bara för mig att kliva upp.
Så fort jag klev upp ur sängen och började röra på mig, då blev han minsann tyst. Han var helt enkelt less att sova och tyckte att vi skulle göra nått roligare. Han satt nöjd i babysittern framför tvn medans jag kokade kaffe och vaknade till liv. Nu ligger han och myser i babygymet efter lite frukost och somnar nog när som helst.

Igår fick jag äntligen lite plugg gjort. Lyssnade på tre föreläsningar som faktiskt var väldigt intressanta. De handlade om missbruk, alkohol och droger. Tillochmed Daniel blev intresserad, så det slutade med att vi satt båda två och lyssnade :)

Idag kommer nog Anna och hälsar på oss. Längesen vi sågs, så vi har nog en del att surra ikapp som vanligt :)

Nina och familjen for utomlands igår och jag är otrooligt avis. Tänk va skönt att få lite sol på blek kroppen. Ja, fantastiskt hade det varit. Jaja, den som väntar på nått gott.

På fredag är Daniel ledig och jag har planerat in en hel dag och kväll för mig själv. Det blir en tur på stan, där jag hoppas på att hitta lite kläder. Systra mi kommer nog till stan när hon slutar jobbet, vi äter en god middag och sen ska vi ta fram dansskorna och dansa loss hela kvällen. Längtar!!

Annars handlar veckan mest om tentaplugg.

Nu lite mera kaffe och nyhetsmorgon. Hej hej!

Premiär

Yes, idag har jag tagit en premiärrunda runt sjön i rask takt med Melker och Ville. Båda två skötte sig exemplariskt, så det var en mycket bra premiär. Var galet längesen jag gick en lång prom i rask takt, så det var skönt och verkligen på tiden :)

I veckan har vi roat oss med att äta lunch, fönstershoppat och hängt lite med Maria, som för övrigt peppade mig till en premiär med vagnen i rulltrappan. Puh, jag trodde vi skulle dö, men vi överlevde och det gick galant. Nästan så att vi fick en liten kick av åkandet :)

Träffade Kickan för lunch på Waldorf och massa skratt och skvaller i onsdags, mycket trevligt. Efter det tog vi en prom till jobbet och hälasade på. Där var alla glada över att äntligen se lilla underverket Melker. 
 
Vi var på Björx på bebis/mammadate med Johanna, William, Nina och Olliver. Blev mycket surr och skratt där med. Toppen, det ska göras om snart igen.
 

Det är så härligt att ha tid att träffa folk och vara social. Jag vill aldrig mer jobba heltid :).

Melker har varit lite gnällig och grinig i veckan. Jag fick lite dåligt samvete över att vi ränt runt hela dagarna, så igår var vi hemma och mös hela dagen.


Caroline kom förbi och fick vara med om en rolig syn när jag skulle försöka mig på handavtryck med Melker. Haha, herreguud. Mycket avtryck och kladd blev det, men vi insåg att man kanske ska vänta tills han inte kniper igen händerna lika mkt som nu. Det var omöjligt, men vi försökte iallafall och fick skratta en hel del :)
    

Som ni ser har jag men väldigt lite av det viktigaste, tentaplugget. Jaja, till veckan då är det fullt ös och INGA ursäkter är godkända.

Jag tänkte att jag i ett mycket tidigt skede skulle lära Melker detta med bloggande.
 Han blev glad och tyckte det verkade ganska intressant till en början, men sen fick han paniiiik när det tog så länge att ladda upp bilderna.
 
Jag känner desamma, men trägen vinner. Nu är det dags att fredagsstäda!!

Puss
         

Dagarna går fort som tusan.

Ja, dagarna har verkligen flygit förbi den senaste tiden. Vi har haft mycket främmande och fullt upp med att lära känna vår nya familjemedlem. Vår älskade lilla Melker är snart sex veckor. Ja tiden har som sagt flygit iväg. Det känns lite konstigt att vi är mamma och pappa, men det är underbart och helt fantastiskt.

Lilla söta Ville hamnar lite ikläm. Stackarn :( Jag är så  less han ibland så att jag skulle vilja sälja han på blocket. Usch, hemska tanke. Jag är hemsk, jag vet det. Sen någon stund senare inser jag att det som retar mig och gör mig nästintill vansinnig är absolut inte hans fel och inget han kan göra något åt, då får jag tok dåligt samvete :(
Det hela beror nog dels på lite hormonsvängningar och dels på hur vi bor. Jag vill flytta NUUUU.. Men, men.. Här ska vi leva här ska vi bo, för vi har inga 300 000 kr i bakfickan och då kan man inte heller köpa hus. Eller?! Nåja, nu ska jag inte snöa in på det, men HUS, jag/vi lääääängtar efter hus!!!

Vi har mycket funderingar runt detta med dop och kan inte riktigt bestämma oss för hur vi ska göra. Dop ska vi ha, men var är frågan. Ja, det löser sig.

Melker myser hos sin morfar           
          

Är han inte söt vår lilla palt ;)

Puss & hej!