En levande solstråle, ett levande litet pyre, en levande plutt... ;)

I fredags var det äntligen dags för ultraljudet. Som vi längtat!!!

Vi var båda väldigt nervösa innan. Tänk om de inte finns något foster där inne? Tänk om det inte lever? Ja, vi hade en miljon tänk om.. Vi var inställda på att det kunde bli den bästa ELLER den värsta dagen på länge.
Det blev den bästa!! :)

Vi fick se att det är EN liten solstråle som finns där inne i magen. Det lilla hjärtat slog för fullt med en puls på 140. Den ska ligga mellan 110 och 150, så 140 var enligt barnmorskan mycket bra. Vi fick även se två armar, två ben och det lilla pyret kliade sig i huvudet :). Vi frågade om det var en flicka eller pojke, men plutten ville nog vara lite hemlig och hade lagt navelsträngen i vägen, så att det var jätte svårt att se. Med väldigt väldigt vild fantasi skulle hon gissa på en flicka. Men hon var noga med att säga att det var vääldigt svårt att se och att det var med stor fantasi hon gissade på flicka. 

Det roliga är att varken jag eller Daniel har under de här första månaderna haft någon speciellt stark känsla av om det blir en pojke, eller en flicka. Ingen av oss har trott något speciellt. Men på morgonen innan ultraljudet sa jag till Daniel - "Idag har jag helt plötsligt en känsla av att vi kommer att få en liten flicka". Han svarade - "Men, va sjukt. Det har jag också". 

Så... Efter att barnmorskan med sin vildaste fantasi gissat på flicka, så är vi nu ganska mycket inne på det. Men, men.. Vi får se. Pojke eller flicka spelar ingen roll, fast det vore roligt att veta lite mer säkert. Vi har klurat lite på om man kan boka tid hos någon privat för detta, men har inte blivit så mycket klokare på det. Är det nån som vet??

När vi hade fått se att vår lilla solstråle levde och mådde bra där inne i magen, så svävade vi på rosa moln och gör det fortfarande. Det känns så himla underbart!!Vi delar med oss av en halvbra bild. Tyvärr fick vi inte uppleva ultraljudet via 3D som de sägs ha i Sunderbyn nuför tiden. Men detta duger bra, vi fick se ett liv och det är värt mycket! 

På bilden ligger plutten på rygg med huvudet till vänster.

Det har idag gått 18 fulla veckor och vi är inne på 19:e. Vi beräknas få träffa vår plutt runt den 20:e mars.

  

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Så Underbart Fantastiskt!! Sköt Om Er! <3 <3

2010-10-17 @ 15:39:32
Postat av: Nina

jag tror man kan boka in ett könsbestämmande ultraljud i sunderbyn, men man får väl betala för det då om jag förstått rätt? förstår att ni vill veta, man vill ju börja handla lite grejer och så ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback