Nu är det dags!!

Hallå där!

Helt plötsligt infann sig ett sug efter att blogga, så nu är jag här igen. Om det bara är en snabbvisit eller om jag blir långvarig, det får vi se.

Eftersom att det var galet längesen jag överhuvudtaget loggat in på denna sida, så har jag inte någon som helt koll på vad jag skrev om sist och jag tänker inte ens försöka mig på någon form av sammanfattning över vad som hänt sedan dess. Då hade ingen orkat läsa. Inte ens jag, och jag orkar läsa låååånga bloggar ska ni veta ;)

Examen har jag iallafall äntligen tagit, så nu jobbar jag på som bara den. Jobbet har kännts bra, mindre bra, bra, kaos, kallabalik, ganska bra osv... Men just nu känns det till och med mycket bra, så jag hoppas på att den känslan ska sitta kvar över sommaren också. Jag tror själv att mycket handlar om min egen känsla över att inte ha kontroll, att det är jag som har hundra frågor och inte kan svara på andras. Men allt blir bättre och bättre. Jag lär mig och lär mig och lär mig. I början kändes det bra, jag tyckte att jag hade ganska bra grund från skolan. Men ju längre tiden gick och ju mer jag lärde mig desto svårare blev jobbet. Nu har jag insett att man hela tiden lär sig nya saker, även de som jobbat länge frågar varandra. Så nu har jag liksom accepterat känslan och tvingat mig att inse att man kan inte ha kontroll på allt :)

Förutom jobbet flyter livet på som vanligt här hemma. Jag ska jobba hela sommaren, så ingen semester för mig inte. Som tur är har vi en bokad semesterresa i januari att se fram emot, så att jobba hela sommaren känns inte så tokigt ändå.

Pratade just med sötaste Frida i telen, hennes lilla Nellie surrade i vagnen och jag längtar så tills jag får träffa dem. Måste verkligen planera in en Kramfors tripp snart.

Nu är det dags för lite kaffe och en stund framför tvn.

Tack o hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback