Men tjenare!

Då var det måndag igen. Helgen har varit fantastiskt lugn o skön.

Slutade i bra tid på fredags, hämtade upp syster yster på jobbet och mamma o Ville hemma hos oss. Sen for vi till Kyrkbyn & Hängnan och strosade lite. Vi blev alla lite smått frälsta av den mysiga miljön och gammaldagsa känslan i de små söta butikerna & lanthandeln. På kvällskvisten grillade, spelade kubb och umgicks hos Carro.

 

Lördagen spenderade jag & mammsen på stan med lunch i solen på roasters och lite shopping. Sedan bar det av till Carro igen som fyllde år. Vi firade henne och hade en härlig kväll med gala god mat och gott fika. När vi kom hem var vi tröttare än tröttast och både jag & Daniel somnade till en film :)

 

Mammsen har varit hos oss i en vecka och agerat hemmafru.. Haha.. Hon har bland annat putsat fönster, städat, pysslat om blommor och tröttat ut Ville. Helt fantastisk har hon varit. Tack mamma, du är toppen!

Ja, tröttat ut Ville har hon verkligen gjort. De har varit ute på långa prommenader, badat och busat mest hela dagarna. Han är nog överlycklig när "mormor" hälsar på :)

Nu är mammsen hos syster yster och agerar hemmafru några dagar, inte illa.

Imorrn är det lunchdate med TP som gäller. ÄNTLIGEN!! :)
På onsdag, update med Mia. ÄNTLIGEN!! :)

Tack & Hej!
Kommentarer
Postat av: Mamsen

Va mysigt vi hade!! Du skriver så-å fint, gumman. Precis så där hade vi det, o ska alltid ha, när vi ses. Kramen!

2010-08-15 @ 01:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback