Skoltrött nå så ini nordn!

Men JAAaaa... Fy va less jag är på skolan nu. Vi läser en kurs som hade kunnat vara jätte intressant, men allt är bara blaha blaha. En bra kurs har blivit en svammel kurs. Tråkigt.

Programmet vi läser ska läggas ner här i Luleå, så vi är dom sista som läser det. När vi är klara är det lixom slut på utbildningen, men vänta för helskotta med att avsluta den tills vi gått klart tack!

Det känns som att universitetet tycker vi är ivägen, att vi är jobbiga som finns där. De flesta lärare har sagts upp och de få som finns kvar söker givitvis andra jobb eftersom de vet att programmet ska läggas ner och de kommer att tappa jobbet. Detta skapar såklart inte motivation för fem öre.. .Näää, bläää.. ÅRETS TISTEL till skolan!!!


Men snart är det den första november och vi får flytta in i den nya fina lägenheten här brevid, det känns riktigt roligt.
Ser fram emot ett mysigt pysslande och fixande ett tag framöver. Läggan är inte stor, men större än våra nuvarnade 32kvm. ;) Nu får vi äntligen en riktig, spis, ett städskåp, m.m... Hahah... visst är det underbart att man kan bli så glad över en spis och ett städskåp?! ;) Jaa, men ni ska veta att det är mycket värt för en näst intill perfektionist att slippa ha dammsugaren i hallen, strykbrädan i förrådet och skurhinken i badrummet :) Sen blir det även underbart med separat sovrum och vardagsrum  oxå. Även om de är små. Vi kommer att få d så fint så. :)

Nä, nu är det kaffe dags.

Hej hå!

Kommentarer
Postat av: Therese

ser fram emot att komma och se den nya läggan =) Kram

2008-10-28 @ 17:52:53
Postat av: Nina

Åå ska ni flytta? Va skööönt!

2008-10-28 @ 20:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback